Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
user

Δημοσίευση από user »

Την ημέρα τον αθλημάτων σε Ζυγίζουν Πάλι η μόνο Ύψος?
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

user έγραψε:Την ημέρα τον αθλημάτων σε Ζυγίζουν Πάλι η μόνο Ύψος;

Μόνο ύψος

DSM έγραψε: Είναι κρίμα που φέρονται έτσι στις κοπέλες.
Και αυτές τα ίδια όνειρα με εμάς έχουν. Εάν δεν τις θέλουν εξ αρχής, ας μην της δίνουν και ελπίδες και να μην τις αφήνουν να συμμετέχουν σε προκηρύξεις. κάτι που δεν υποστηρίζω βέβαια, γιατί έχει γυναίκες που πραγματικά μπορούν.
Αλήθεια είναι κρίμα.
Κρίμα είναι επίσης που κόψανε σήμερα στο ΔΜΣ ένα παιδί που δεν είχε ίχνος λίπος πάνω του, αλλά ξεπερνούσε για 1,5 κιλό το όριο επειδή ήταν πολύ γυμνασμένος.

Αδικία αυτό που έγινε στον ΔΜΣ. Σε εμάς ήταν ένας ο οποίος ήταν γυμνασμένος αρκετά και ακούστηκε ότι είχε ΔΜΣ 30 και τον περασαν. Δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις ανάμεσα στους υποψηφίους. Το ίδιο έγινε και με τα τατουαζ.
L.S 1871

Δημοσίευση από L.S 1871 »

ξερει κανεις αν π. Χ εγω παω 7.30 το πρωι στο σταδιο, θα μπορω να μπω μεσα; Κ αν ειναι στημενο (δηλαδη ο πηχης στο 1,05) το υψος ωστε να κανουμε λιγο εξασκηση;

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

L.S 1871 έγραψε:ξερει κανεις αν π. Χ εγω παω 7.30 το πρωι στο σταδιο, θα μπορω να μπω μεσα; Κ αν ειναι στημενο (δηλαδη ο πηχης στο 1,05) το υψος ωστε να κανουμε λιγο εξασκηση;

Ναι μπορείς να μπεις, αλλά δεν υπάρχει ο πήχης. Θα τον φέρουν όταν είναι να αρχίσουν τα αγωνίσματα.
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Αυριο γινονται κανονικα τα αγωνισματα; Δεν επηρρεαζονται λογω 17 νοεμβρη?
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

o tolmwn nika έγραψε:Αυριο γινονται κανονικα τα αγωνισματα; Δεν επηρρεαζονται λογω 17 νοεμβρη;

Όχι τι να επηρεαστεί; Το πρόγραμμα έχει βγεί κανονικά εδώ και καιρό και δεν έχει βγεί ανακοίνωση. Εξάλλου δεν επηρεάζονται στην αστυνομία από γιορτές και αργίες.
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστω φιλε το υπεθετα οτι ετσι ειναι αλλα λογω αγχους δεν υπαρχει καθαρη σκεψη καποιες φορες
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

o tolmwn nika έγραψε:Ευχαριστω φιλε το υπεθετα οτι ετσι ειναι αλλα λογω αγχους δεν υπαρχει καθαρη σκεψη καποιες φορες

Ναι ρε οκ μην τρελαινεσαι! Εγώ είμαι χειρότερος από εσένα σε κάτι τέτοια Εικόνα
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εχεις τελιωσει με τις επιτροπες?
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

o tolmwn nika έγραψε:Εχεις τελιωσει με τις επιτροπες;

Ναι από το σαββάτο περιμένω τηλ για αποτυπώματα
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Παλικαρια οχι αγχοςΤα αθληματα ειναι πολυ ευκολα εως γελια θα μπορουσα να πω

Το μονο που να παρακαλατε ειναι να εχει καλο καιρο και να μην αρρωστησετε απο την αναμονη! Εικόνα

ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

DSM έγραψε:Είναι κρίμα που φέρονται έτσι στις κοπέλες.
Και αυτές τα ίδια όνειρα με εμάς έχουν. Εάν δεν τις θέλουν εξ αρχής, ας μην της δίνουν και ελπίδες και να μην τις αφήνουν να συμμετέχουν σε προκηρύξεις. κάτι που δεν υποστηρίζω βέβαια, γιατί έχει γυναίκες που πραγματικά μπορούν.
Αλήθεια είναι κρίμα.

δηλαδη πως φερονται στις κοπελες; Εγω ειδα χτες οτι αυτες που πραγματικα μπορουν πανε και τα περνανε. Για τις αλλες που θελουν σπρωξιμο, δινουν τις ευκαιριες που πρεπει και μετα τις κοβουν. Που ειδες την αδικια; Δε κανουν για εκει και καλα κανουν και τις κοβουν. Θελουμε η δε θελουμε αξιοκρατια;

για τους αντρες που κοπηκαν τα λογια ειναι περιττα... Και για τον τροπο που κοπηκαν... Καλυτερη τεχνικη στο θεατρο και απο τον καραγκουνη.
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Μη το ψάχνετε παιδιά εγώ έδωσα σήμερα 4:20'' το 1000αρι στο δικό μου χρονόμετρο κ γονέων που ήταν απ' έξω και παρακολουθούσαν και με κόψανε με τη δικαιολογία ότι το έκανα 4:40''. Μόνο το δικό του χρονόμετρο πρέπει να πήγαινε καλά! Όλοι οι άλλοι είμασταν λάθος! Δεν θέλουν κοπέλες είναι απλό!
Άβαταρ μέλους
stathis_ellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stathis_ellas »

Αμα δν μπορεις να τρεξεις τι να σε κανουν κοπελα μου. Να προσφερεις γνωσεις στο γραφειο; Επειδη εχεις τελειωσει πανεπιστημιο; Μονο οι ικανοι περνανε τι να κανουμε τωρα.
DSM

Δημοσίευση από DSM »

stathis_ellas έγραψε:Αμα δν μπορεις να τρεξεις τι να σε κανουν κοπελα μου. Να προσφερεις γνωσεις στο γραφειο; Επειδη εχεις τελειωσει πανεπιστημιο; Μονο οι ικανοι περνανε τι να κανουμε τωρα.

Από εδώ φαίνετε για ποιον λόγο δεν πρόκειται να πάμε μπροστά σαν λαός. Κάθε ένας κοιτάζει μόνο το συμφέρον του.

Stathis_ellas.Τι ακριβός δεν κατάλαβες από αυτό που είπε η Μαρία; Μπόρεσε και το κατάφερε αλλά αυτοί την κόψανε.

Μάλλον είσαι κανένας επιλαχόν που περιμένει να περάσει με οποιονδήποτε τρόπο. Φίλε ότι δίνεις παίρνεις. Μακάρι να το κάνουν και σε εσένα. Αλλά όχι στο χιλιαρι αλλά στο ύψος. Να το καταφέρνεις και να πάνε να ρίχνουν την βέργα με τα χέρια τους μπροστά στα μάτια σου και να κοπείς. Εσύ δεν κάνεις για αστυνομία. μόνο για πολιτικός.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης