Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
user

Δημοσίευση από user »

Χρονόμετρο Επιτρέπετε?
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

user έγραψε:Χρονόμετρο Επιτρέπετε;

Ναι εγώ στο 1000αρι χρησιμοποίησα το χρονομετρο στο ρολόι μου.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

COMBAT MEDIC έγραψε:Παιδια μηπως εχει κανενας τον χαρτη με την περιοχη του γηπεδου βαζω στο google την λεοφορο πεντελης 150 και δεν μου δειχνει το σταδιο το μοναδικο σταδιο που βρισκω και αυτο σε αποσταση απο την διευθυνση αυτη ειναι στο σταθμο του προαστιακου και αυτο κανα τετραγωνο πιο κατω

Μπορείς να μπεις στο http://www.YouDrive.gr Και να βρείς τα πάντα. Πατοντας σε κάποιες επιλογές σε δίχνει και μερικές φωτο του μέρους τριγίρο. Εγω απο αυτο κατατοπιζόμουνα

user έγραψε:Χρονόμετρο Επιτρέπετε;

Και το Κινητό Σου αν έχεις δεν θα σε Πει Κανείς Τίποτα. Απο εμάς το χρησιμοποιήσαν Πολλοί Το Κινητό Τους

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Σήμερα πέρασα αθλήματα και εγώ μετά το 1000αρι κόντεψα να τα τινάξω και με είχαν 45 λεπτά στο ασθενοφόρο.
Σου δίνει χαρτί ο γιατρός και πας στο τέλος στην επιτροπή για να κάνεις αίτηση αναβολής εξέτασης. Όχι δεν σε παίρνει κανείς τηλέφωνο.Mου είπαν στην επιτροπή αν δεν πάω το Σάββατο κόβομαι και ναι κόψανε όσα παιδιά πήγανε για χαρτί από τον γιατρό μετά από αποτυχημένη δοκιμασία. Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν στη συνέχεια.

titos

Δημοσίευση από titos »

Συγγνωμη ρε φιλε δεν μπορεσες να περσαεις τα αθληματα και θα πας παλι το σαββατο΄; Δηλαδη το σαββατο θα τα περασεις ; Τι κολπο ειναι πάλι αυτο δεν ξερω
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Φίλε μου πέρασα σφαίρα και 1000αρι κανονικά απλώς μετά για άγνωστο λόγο κόντεψα να μείνω από καρδιά. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το είπαν από την αρχή αν δεν νιώθεις καλά δεν χρειάζεται ούτε να τραυματιστείς ούτε να πεθάνεις. Δεν είναι Ολυμπιάδα.
titos

Δημοσίευση από titos »

Ησουν αγυμναστος και άμαθος λογικα ή έκανες κόλπο. Δηλαδη τώρα θα πας ξεκουραστος για νατρεξεις 100αρι και να κάνεις μήκος έτσι; Ωραία μαγκιά
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

titos έγραψε:Ησουν αγυμναστος και άμαθος λογικα ή έκανες κόλπο. Δηλαδη τώρα θα πας ξεκουραστος για νατρεξεις 100αρι και να κάνεις μήκος έτσι; Ωραία μαγκιά
Μήπως βιάζεσαι και τον αδικείς; Από όσα γνωρίζω από τις προηγούμενες φορές το πρόβλημα δημιουργείται συνήθως στο 1000άρι [άνδρες και γυναίκες ] και στη σφαίρα [κυρίως γυναίκες] αθλήματα που όπως λέει το παιδί τα πέρασε κανονικά.

DSM

Δημοσίευση από DSM »

Αυτό που έκανε το παιδί, δεν ήταν μαγκιά. Ήταν απλή λογική ή εάν το θες ένστικτο επιβίωσης. Τάχαμας μαγκιές κάνεις εσύ εδώ μέσα tito, κρίνοντας με τόσο άσχημο τρόπο ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Και στο κάτω κάτω και μαγκία να έκανε Καλα έκανα. Αφου την πέρασε. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του;

Δηλάδη τι θα έπρεπε να κάνει να κάτσει να πεθάνει;

Οπως και κοπέλες που η 1 κοντεψε να λυποθιμίση ειχε γινει ποιο ασπρη και απο το γάλα επιδη ηταν η πρώτη μερα απο τα γυνεκολογικάτης και έτρεξε κανονικά το 1000 απλα μετά την πήγαμε σεικοτή στο ασφενοφόρο.

Δεν μπορώ να καταλάβω απο την στιγμή που το έκανε ΜΑγκία του. Είχε δεν είχε προβλημα το παιδί.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mr.H »

Εγώ και πάρα πολλοί άλλοι σπαστήκαμε πάρα πολύ που έκοβαν τις γυναίκες επίτηδες (δεν μιλάω για αυτές που κόπηκαν στην σφαίρα). Δεν υπήρχε αξιοκρατία. Όσο για το 1000αρι κι εγώ κόντεψα να πεθάνω για να το βγάλω παρόλο που είμαι επαγγελματίας αθλητής. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε. Κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε ο καιρός, το ότι δεν είχα φάει ούτε πιει τίποτα για πρωινό και ότι κοιμήθηκα μόνο 3-4 ώρες το βράδυ...

Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά! Καλή τύχη στους υπόλοιπους που δίνουν το Σάββατο!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

Δεν είναι σωστό να κατακρίνει κάποιος τους άλλους ειδικά αν δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί. Στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, και είμαι σίγουρος ότι όλοι στην θέση του το ίδιο θα έκαναν. Πάντως παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το άγχος παιδιά.
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Mr.H έγραψε:Εγώ και πάρα πολλοί άλλοι σπαστήκαμε πάρα πολύ που έκοβαν τις γυναίκες επίτηδες (δεν μιλάω για αυτές που κόπηκαν στην σφαίρα). Δεν υπήρχε αξιοκρατία.
καποιες τις σπρωχνανε περισσοτερο και καποιες θελανε να τις κοψουν εμενα αυτο μου εβγαζε σημερα

DSM

Δημοσίευση από DSM »

Είναι κρίμα που φέρονται έτσι στις κοπέλες.
Και αυτές τα ίδια όνειρα με εμάς έχουν. Εάν δεν τις θέλουν εξ αρχής, ας μην της δίνουν και ελπίδες και να μην τις αφήνουν να συμμετέχουν σε προκηρύξεις. κάτι που δεν υποστηρίζω βέβαια, γιατί έχει γυναίκες που πραγματικά μπορούν.
Αλήθεια είναι κρίμα.
Κρίμα είναι επίσης που κόψανε σήμερα στο ΔΜΣ ένα παιδί που δεν είχε ίχνος λίπος πάνω του, αλλά ξεπερνούσε για 1,5 κιλό το όριο επειδή ήταν πολύ γυμνασμένος.

Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Γνωρίζει μήπως κάποιος από εκείνους που ζήτησαν επανεξέταση λόγω τραυματισμού, εάν θα δοκιμαστούν ξανά σε όλα τα αθλήματα ή μόνο σε εκείνα που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης