Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Χμ, όντως φίλε pantzos. Είναι μία λεπτομέρεια που δεν είχα σκεφτεί. Δυστυχώς αυτές τις μέρες ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος. Ίσως όταν κοπάσουν οι άνεμοι να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Εγώ δίνω την Πέμπτη.
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από BILL2350 »

Σημερα κοπηκαν ολα τα κοριτσια εκτος απο μια. Και 5 αγορια... Ολοι πηραν χαρτι οτι τραυματιστικαν και θα τα ξανακανουν το σαββατο.

Die_Hard_

Δημοσίευση από Die_Hard_ »

BILL2350 έγραψε: Σημερα κοπηκαν ολα τα κοριτσια εκτος απο μια. Και 5 αγορια... Ολοι πηραν χαρτι οτι τραυματιστικαν και θα τα ξανακανουν το σαββατο.

Σε ποιό άθλημα φίλε ξέρεις;
NICK C.E.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από NICK C.E. »

Λοιπόν παιδιά έδωσα κι εγώ αθλήματα την Κυριακή. Είχε Άσχημο Καιρό. Αρχικά ξεκινήσαμε με υψομέτρηση στο γυμναστήριο του κλειστού γηπέδου. Βγάζαμε όλοι παπούτσια και κάλτσες και μας μετρούσαν. Μία κοπέλα έκανε μονόζυγο μέσα μάλλον για να πάρει κάνα πόντο. Δεν είμαι σίγουρος αν έδινε κι αυτή μαζί μας. Στη συνέχεια κάναμε αθλήματα ανά επιτροπή.

1000αρι: Κόπηκαν όσοι δεν ήταν εντός του 4.20. Αλλά μάλλον θα ξαναδώσουν γιατί πήγαν στο γιατρό και δήλωσαν τραυματισμό. Ευτυχώς ο αέρας δεν επηρέασε.

100αρι: Νομίζω δεν κόπηκε κανείς. Λόγω βροχής φοβόμασταν ότι μπορεί κανείς να γλιστρήσει αλλά κανείς δεν έπεσε.

Σφαίρα: Κόπηκαν κάτι κοπέλες. Πολύ εύκολο πάντως τουλάχιστον για τους άντρες.

Ύψος: Αρκετά εύκολο. Πολλοί πηδούσαν με διάφορους τρόπους. Πολύ λίγοι έδωσαν δεύτεροι φορά.

Μήκος: Εδώ παιδιά εξεπλάγην γιατί πίστευα ότι θα κόβονταν πολλοί αλλά τελικά σχεδόν όλοι το πέρασαν. Υπήρχαν όμως αρκετοί που πήδηξαν δεύτερη φορά αλλά κι αυτοί τελικά το πέρασαν.

Καλή σταδιοδρομία σε όσους πέτυχαν.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 328svea »

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση,
Να ρωτήσω κατι αν γνωρίζει καποιος να μου πει, σε περιπτωση που κοπουμε στο 1000ρι και πάρουμε χαρτί τραυματισμου απο τον γιατρο Την επομενη φορα θα πρεπει να κανουμε μονο το 1000ρι ή παλι ολα;
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αν κοπει καποιος στο 1000 θα κανει ολα τ αθληματα γιατι το 1000 ειναι πρωτο στην διαδικασια, αλλιως επαναλαμβανεις αυτο που κοπηκες και τα υπολοιπα που δεν εκανες
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

BILL2350 έγραψε:Αν κοπει καποιος στο 1000 θα κανει ολα τ αθληματα γιατι το 1000 ειναι πρωτο στην διαδικασια, αλλιως επαναλαμβανεις αυτο που κοπηκες και τα υπολοιπα που δεν εκανες

Όταν εδωσα εγώ δηλαδή το Σαββατο η Α εδινε 1000 και εμεις η Β επιτροπη δοσαμε ηψος η β1 και β2 εδωσε και σφαιρα Και μετα 1000

Αλλα δεν ξερουνε αν χριαστει να τα ξαναδοσουν αυτα...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Μια απο τις δυο επιτροπες δινει πρωτη το 1000ρι. Οποια τελειωσει πρωτη την υψομετρηση... Ευκολα ειναι... Καλη συνεχεια σε ολους
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ρε παιδια καλημερα με τα αθληματα τι γινετε ειναι αυστηροι πολοι
Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 328svea »

Παιδες ακουσα οτι αμα κοπει κάποιος τον παιρνουν τηλ για επανεξέταση, γνωρίζει κανεις τπτ πανω σε αυτο; Συγκεκριμένα κοπηκε καποιος για 4 δευτερα το έκανε 4.24, αλλα μας ειχαν πεί οτι ειτε θα πάτε στον γιατρο πριν τα αγωνισματα ειτε κατα την διάρκεια θα σηκωσετε χέρι θα αποχωρησετε και θα πατε στον γιατρο, το φαινομενο που ειχε παρατηρηθει λεει να τερματίζουν και να πηγαινουν στον γιατρο για επανεξέταση ξεχάστε το.

Αυτο συνέβει σήμερα Τριτη 15/11
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

328svea έγραψε:Παιδες ακουσα οτι αμα κοπει κάποιος τον παιρνουν τηλ για επανεξέταση, γνωρίζει κανεις τπτ πανω σε αυτο; Συγκεκριμένα κοπηκε καποιος για 4 δευτερα το έκανε 4.24, αλλα μας ειχαν πεί οτι ειτε θα πάτε στον γιατρο πριν τα αγωνισματα ειτε κατα την διάρκεια θα σηκωσετε χέρι θα αποχωρησετε και θα πατε στον γιατρο, το φαινομενο που ειχε παρατηρηθει λεει να τερματίζουν και να πηγαινουν στον γιατρο για επανεξέταση ξεχάστε το.

Το καλύτερο είναι αν δείς οτι δέν το βγάζεις κάνε πος ζαλίζεσε οτι σε πίανει κράμπα κάτι.

Αυτο που λες φίλε οτι τερματίζουν και μετά πάνε στο γιατρό οντος Ισχύει. Και το είδες και μόνος σου.

Τώρα για τηλέφωνο δεν έχω ακούσει τίποτα ούτε απο γνωστό μου που κόπηκε Δεν με έχει πει τίποτα. Δεν το θεωρώ απίθανο όμως...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 328svea »

pantzos4 έγραψε:
328svea έγραψε:Παιδες ακουσα οτι αμα κοπει κάποιος τον παιρνουν τηλ για επανεξέταση, γνωρίζει κανεις τπτ πανω σε αυτο; Συγκεκριμένα κοπηκε καποιος για 4 δευτερα το έκανε 4.24, αλλα μας ειχαν πεί οτι ειτε θα πάτε στον γιατρο πριν τα αγωνισματα ειτε κατα την διάρκεια θα σηκωσετε χέρι θα αποχωρησετε και θα πατε στον γιατρο, το φαινομενο που ειχε παρατηρηθει λεει να τερματίζουν και να πηγαινουν στον γιατρο για επανεξέταση ξεχάστε το.

Το καλύτερο είναι αν δείς οτι δέν το βγάζεις κάνε πος ζαλίζεσε οτι σε πίανει κράμπα κάτι.

Αυτο που λες φίλε οτι τερματίζουν και μετά πάνε στο γιατρό οντος Ισχύει. Και το είδες και μόνος σου.

Τώρα για τηλέφωνο δεν έχω ακούσει τίποτα ούτε απο γνωστό μου που κόπηκε Δεν με έχει πει τίποτα. Δεν το θεωρώ απίθανο όμως...

Ευχαριστώ φίλε αμα μαθεις τιποτα στειλε μου ενα μνμ αν ειναι ευκολο
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Ρε παιδια καλημερα με τα αθληματα τι γινετε ειναι αυστηροι πολοι

Ναι είναι στο χιλιάρι περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Παιδια μηπως εχει κανενας τον χαρτη με την περιοχη του γηπεδου βαζω στο google την λεοφορο πεντελης 150 και δεν μου δειχνει το σταδιο το μοναδικο σταδιο που βρισκω και αυτο σε αποσταση απο την διευθυνση αυτη ειναι στο σταθμο του προαστιακου και αυτο κανα τετραγωνο πιο κατω

BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Με το που βγαινεις απο το σταθμο δεξια πανω γυρω στα 100 μετρα η μια εισοδος η προχωρας Ποιο πανω και στριβεις αριστερα περιπου 50 μετρα η δευτερη εισοδος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες