Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Harvester
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Harvester »

Ξερει κανεις αν δωθει χρονος για ζεσταματακι ή να το κοψουμε ως εκει με τα ποδια για ζεσταμα;Εικόνα
επιλαχοντας

Δημοσίευση από επιλαχοντας »

Ξερετε αν στο μηκος πρεπει να παταμε στην βαλβιδα η οπου θελουμε...
zarkasterd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zarkasterd »

Ευχαριστω πολυ αν και δεν μου αρεσε στην αρχη το 1000αρι
Nick

Δημοσίευση από Nick »

Παιδιά αναστημομέτρηση εκτός απο τα υγειονομικά γίνεται και στα αθλητικά; Είναι αυστηροί; Είμαι 1.70 και εχω και βεβαίωση αναστημομέτρησης απο την Διεύθυνση ότι είμαι 1.70.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γίνεται και στις αθλητικές δοκιμασίες
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Nick έγραψε:Παιδιά αναστημομέτρηση εκτός απο τα υγειονομικά γίνεται και στα αθλητικά; Είναι αυστηροί; Είμαι 1.70 και εχω και βεβαίωση αναστημομέτρησης απο την Διεύθυνση ότι είμαι 1.70.
Διάβασε την ανάρτησή μου στο Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας Σελίδα 26 από 6-1-2011 σε αφορά άμεσα.
Nick

Δημοσίευση από Nick »

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
Nick έγραψε:Παιδιά αναστημομέτρηση εκτός απο τα υγειονομικά γίνεται και στα αθλητικά; Είναι αυστηροί; Είμαι 1.70 και εχω και βεβαίωση αναστημομέτρησης απο την Διεύθυνση ότι είμαι 1.70.
Διάβασε την ανάρτησή μου στο Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας Σελίδα 26 από 6-1-2011 σε αφορά άμεσα.

Δεν είναι άδικο όμως; Γνωρίζω οτι μπορεις να κάνεις ένσταση σε αυτό με δικηγόρο σωστά;

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Nick έγραψε:
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:

Δεν είναι άδικο όμως; Γνωρίζω οτι μπορεις να κάνεις ένσταση σε αυτό με δικηγόρο σωστά;

Εκανε ένσταση και παρά την συγγένειά της με σημαίνον πολιτικό πρόσωπο δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά φέτος όχι μόνο συμμετείχε πάλι αλλά και είναι στους επιτυχόντες Βελτιώνοντας τα μόριά της και ίσως και το ύψος της...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Λοιπόν επιδή είναι οτι νάνε ενω απο τα τμήματά μας μας είπανε σε όλα 8 να ημαστε οπου πρέπει να ημαστε την ανάλογη ημέρα και στο χαρτη που έδωσε σε όποιον έδωσε το Α. Τ του... Θέλω να πω οτι όποιος ειναι για αθλήματα Σάββατο 12/11/2011 να βρήσκετε στο γήπεδο στης 7:30

Τελευτέα μερα για εμάς καλή επιτιχία σε όλους μας. Και στα υπόλιπα παιδία που δίνουν άλλη μερα...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Επειδη τον καιρο δεν θα τον εχετε με το μερος σας καντε καλη προθερμανση παιδια καλη επιτυχεια ενημερωστε μας για την διαδικασια
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Το ξέρουμε φίλε μου. Απο σήμερα λεγαμε τα ωχχ. Εχει βγάλει και έναν αέρα τωρα άστα βράστα... Κατι για βροχές ακούω και βλέπω. Αστα. Ελπίζω να ειναι έστω λίγο ελαστικοί. Θα σας Ενημερώσω Μόλις Γυρίσω Σπίτι μετα το καφεδάκι βεβαια :)
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Και να μην βρεχει να ειστε προσεκτικοι στο θεμα της υγρασιας αν και εφοσον το γηπεδο ειναι με τις προδιαγραφες Που αναφερει και οχι με ελληνικες πατεντες δεν θα εχετε προβλημα

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Οσοι περασουν η οχι τα αθλητικα ας αναφερουν εδω στο φορουμ αν ειναι ευκολα αν ειναι ελαστικοι με τους χρονους κτλ. Αν ειναι πολυ χρονοβορο κτλ. Καλα θα ηταν μια ενημερωση παιδια! Να ξερουμε και τι μας γινετε!
επιτιχων

Δημοσίευση από επιτιχων »

Μαγκες οσοι δεν τα περνουσαν κοβονταν δεν ηταν και πολυ ελαστικοι... Ομως ολοι πηραν χαρτι για δευτερη ευκαιρια το επομενο σαββατο οποτε δεν θελουν να σε κοψουν... Καντε προπονηση ομως
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

Παιδιά ήταν αρκετά αυστηροί. Κόβανε άτομα ειδικά στο 1000αρι και 10 δευτερολεπτα παραπάνω να το έκανες σε κόβανε. Πάντως δίνουνε και δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν τα κατάφεραν να περάσουνε πάλι τις δοκιμασίες άλλη μέρα. Δεν τους περίμενα τόσο αυστηρούς. Δεν ξέρω τώρα πως θα είναι τις άλλες μέρες και αν θα είναι τα ίδια άτομα στην επιτροπή, ή αν ήταν τόσο αυστηροί επειδή ήταν πρώτη μέρα. Ευτυχώς τα πέρασα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες