Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Δυο μετρα πριν πεσουμε στο χώμα που ειναι η βαλβίδα πηδάμε ή απο την γραμμη που χωριζει ταρταν με το χώμα;

Τι σημασία έχει από όπου και να αρχίζει μετράνε 3.60 εγώ αυτό κατάλαβα και μάλλον έτσι είναι.

Δεν πάει δηλαδή π.x 2 μέτρα που απέχει το ταρτάν απο την βαλβίδα +3.60 μετά πρέπει να είσαι ολυμπιονίκης αν το μετράνε όλο μαζί!Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

to 3.60 αρχιζει απο την βαλβίδα ή απο το οριο ταρταν με το χώμα;
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Τι αλλο θα δω εδω μεσα... Ως τελευταιο σημειο αλματος θεωρειται η αρχη του πεσιματος-συρσιματος-μακροβουτι-οπως θελετε πειτε το... Αν δηλαδη πεσεις και βαλεις χερια πισω να σηκωθεις δεν θα μετρησουν που ακουμπησε πρωτη φορα το σημειο επαφης του σωματος σου με την αμμο κατα το αλμα σου αλλα τα χερια σου που βρεθηκαν ακομα πιο μπροστα απο το πεσιμο σου... Ελπιζω να καταλαβατε,
Eleos_Ti_Akoume

Δημοσίευση από Eleos_Ti_Akoume »

Σιμεών πες μου οτι δεν τα πιστεύεις ουτε εσυ αυτά που λες σε παρακαλώ... Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις μόνος σου και ρωτάς κάτι τεοιο; Οχι πηδάς απο εκει που αρχιζει το 100στάρι...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε φιλε δεν ειμαι κανενας χαζος, απλα πηγαινω για προπονηση κ στο σταδιο μου λενε οτι κανεις το αλμα απο την βαλβιδα που απεχει 2 μετρα περιπου απο το χώμα
Eleos

Δημοσίευση από Eleos »

Κοίταξε, εξαρτάται απο που θα κάνεις το άλμα, αν μας πουνε απο την βαλβίδα απο εκεί θα μετρήσουν το 3.60 αν μας πουν πριν το χώμα τότε πριν το χώμα θα μετρηθεί και ούτο καθεξής... Το σενάριο, που κιόλας είχε αναφέρει κάποιος πριν λίγο καιρό, πηδάς απο την βαλβίδα και μετρανε απο το χώμα είναι απλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Δηλαδή με 5.60 το δουλεύεις λίγο ακόμα κάνεις ρεκόρ και κάθεσαι και πληρώνεσαι σαν αθλητής με τιμητικό βαθμό λοχαγού στον στρατό (... )
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από BILL2350 »

Ευχαριστω φιλε για τις συμβουλες, μηκος 3,65 και ολα κομπλε. Καθημερινη συντηρηση και υπομονη τα υπολοιπα στην αθηνα
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε παιδια το 1000αρι το βγαζετε; Εγω δεν καπνιζω δεν πινω ειμαι αδυνατος εχω κανει 5 προπονησεις παλια επαιζα μπαλα ειμαι υπερκινητικος και παλι δεν το βγαζω. Δεν κανω σε ταρταν. Αλλα σε χωμα σκληρο σε ερασιτεχνικο φηπεδο οπου το χωμα ειναι σκληρο. Δεν ξερω ν παιζει ρολο. Αλλα οταν τρεχω χαλαρα τρεχω 30 λεπτα! Οταν τρεχω εντονα στον 2 γυρο εχω αντοχες πολλες αλλα ο μοιρος μου με εγκαταλειπει. Πιανονται απ τα γοντατα και πανω και δεν μπορω να το βγαλω σε 4.20 Και κανω και διατασεις κτλ... Εσεις τοσο γυμνασμενοι ειστε. Απορω πως πολλοι λετε πως ειναι ευκολο. Οταν εγω εχω ολα τα + με το μερος μου και παλι δεν βγαινει. Εκτος αν το χωμα κουραζει τοσο πολυ. Παντως ο γυμναστης μου ειπε το ταρταν ειναι πιο ευκολο Δεν κουραζονται τα ποδια ευκολα. Πειτε ρε παιδια τιποτα για ενδυναμοση ποδιων; Οταν πιανεσαι ξανατρεχεις; Η περιμενεις να ξεπιαστεις μετα απο μερες; Καποια συμβουλη?
ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Μήπως δεν κανεις καλό ζέσταμα στην αρχή;

Αμα είσαι πολύ πιασμένος πήγαινε και περπάτα τουλάχιστον για να ξεπιαστείς γρηγορότερα. Αν αντέχεις κανε και κανα γύρο χαλαρό τρέξιμο και πολλές διατάσεις.
Και από την επόμενη μερα που θα είσαι οκ κάνε πάλι κανονικά.
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PILOT »

νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια το 1000αρι το βγαζετε; Εγω δεν καπνιζω δεν πινω ειμαι αδυνατος εχω κανει 5 προπονησεις παλια επαιζα μπαλα ειμαι υπερκινητικος και παλι δεν το βγαζω. Δεν κανω σε ταρταν. Αλλα σε χωμα σκληρο σε ερασιτεχνικο φηπεδο οπου το χωμα ειναι σκληρο. Δεν ξερω ν παιζει ρολο. Αλλα οταν τρεχω χαλαρα τρεχω 30 λεπτα! Οταν τρεχω εντονα στον 2 γυρο εχω αντοχες πολλες αλλα ο μοιρος μου με εγκαταλειπει. Πιανονται απ τα γοντατα και πανω και δεν μπορω να το βγαλω σε 4.20 Και κανω και διατασεις κτλ... Εσεις τοσο γυμνασμενοι ειστε. Απορω πως πολλοι λετε πως ειναι ευκολο. Οταν εγω εχω ολα τα + με το μερος μου και παλι δεν βγαινει. Εκτος αν το χωμα κουραζει τοσο πολυ. Παντως ο γυμναστης μου ειπε το ταρταν ειναι πιο ευκολο Δεν κουραζονται τα ποδια ευκολα. Πειτε ρε παιδια τιποτα για ενδυναμοση ποδιων; Οταν πιανεσαι ξανατρεχεις; Η περιμενεις να ξεπιαστεις μετα απο μερες; Καποια συμβουλη;
ποσο χρονο κανεις τωρα?
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κανε καθημερινες προπονησεις, και θα δεις οτι θα τα καταφερεις. Αλλωστε εχουμε καιρο ακομα μεχρι να μας καλεσουν στην αθηνα. Το μηκος το καταφερνεις;
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Οταν δινουν για αστυφυλακων στο μηκος τους βαζουν ενα κωνο και οσοι το περασουν ειναι οκ σιγα μην καθησουν να μετρησουν 1200++ ατομα.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

kalasnikof13 έγραψε:Οταν δινουν για αστυφυλακων στο μηκος τους βαζουν ενα κωνο και οσοι το περασουν ειναι οκ σιγα μην καθησουν να μετρησουν 1200++ ατομα.

Το ίδιο θα κάνουν και στην σφαίρα, τώρα θα ήθελα να ξέρω αν μας βάλουν π. Χ να πηδήξουμε απο την βαλβίδα θα μετρήσουν και άκυρα αν ξεπεράσουμε ελάχιστα την γραμμή;1200++ άτομα θα είναι δεν νομίζω να γίνει πάντως αλλά όποιος ξέρε κάτι ας μας πει...
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πιστευω οτι δεν θα κοβουν για 1 με 2 εκατοστα αλλα για περισσοτερα.

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

PILOT έγραψε:
νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια το 1000αρι το βγαζετε; Εγω δεν καπνιζω δεν πινω ειμαι αδυνατος εχω κανει 5 προπονησεις παλια επαιζα μπαλα ειμαι υπερκινητικος και παλι δεν το βγαζω. Δεν κανω σε ταρταν. Αλλα σε χωμα σκληρο σε ερασιτεχνικο φηπεδο οπου το χωμα ειναι σκληρο. Δεν ξερω ν παιζει ρολο. Αλλα οταν τρεχω χαλαρα τρεχω 30 λεπτα! Οταν τρεχω εντονα στον 2 γυρο εχω αντοχες πολλες αλλα ο μοιρος μου με εγκαταλειπει. Πιανονται απ τα γοντατα και πανω και δεν μπορω να το βγαλω σε 4.20 Και κανω και διατασεις κτλ... Εσεις τοσο γυμνασμενοι ειστε. Απορω πως πολλοι λετε πως ειναι ευκολο. Οταν εγω εχω ολα τα + με το μερος μου και παλι δεν βγαινει. Εκτος αν το χωμα κουραζει τοσο πολυ. Παντως ο γυμναστης μου ειπε το ταρταν ειναι πιο ευκολο Δεν κουραζονται τα ποδια ευκολα. Πειτε ρε παιδια τιποτα για ενδυναμοση ποδιων; Οταν πιανεσαι ξανατρεχεις; Η περιμενεις να ξεπιαστεις μετα απο μερες; Καποια συμβουλη;
ποσο χρονο κανεις τωρα;
ξεκινησα 4.56 την δευτερη φορα επεσα στα 4.45 και τωρα 4.35 περιπου. Ολο και κατεβαινω. Αλλα παντα σε χωμοχι σε ταρταν. Γιαυτο εχω καποια ελπιδα.

BILL2350 έγραψε:Κανε καθημερινες προπονησεις, και θα δεις οτι θα τα καταφερεις. Αλλωστε εχουμε καιρο ακομα μεχρι να μας καλεσουν στην αθηνα. Το μηκος το καταφερνεις;
το μηκος δεν χρειαζετε να κανω απο παλια που εκανα στο στρατο εχω καλο αλμα διοτι γενικα ειμαι πολυ γρηγορος στα 100. Οποτε μου δινει πολυ φορα. Αλλα και στο λιμενικο που εδωσα καποτε χωρις προπονηση με ενα αλμα σε ορθια σταση πηδηξα 4μ. Περιπου στο χαλαρο. Το 1000αρι φοβαμαι γιατι ο μοιρος μου δεν λεει να περασει.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες