Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
2,5 γυροι ειναι. οχι 3... εχει διαφορα.3 ειναι 1200 μετρα
Παιδιά όταν κάποτε και εγώ πήγαινα σε εξατάξιο Γυμνάσιο, το πρώτο πράγμα που μας μάθαιναν τότε οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ήταν ότι το εσωτερικό κουλουάρ που περικλείει αγωνιστικό χώρο γηπέδου ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων είναι πάντοτε 400 μέτρα.Αν αυτό δεν είναι λάθος ίσως μπορεί να σας βοηθείσει.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Μην σας αγχώνει τίποτα μάγκες. Τα αθλήματα είναι πολύ εύκολα Έως Γελοία. τα 1000 μέτρα βγαίνουν με σταθερό ρυθμό (25 sec+-) /100μ Που αυτό σημαίνει ένα γρήγορο Τζόκινγκ
Γ. Σκου-Δ-ΣΤΡ έγραψε:Μην σας αγχώνει τίποτα μάγκες. Τα αθλήματα είναι πολύ εύκολα Έως Γελοία.τα 1000 μέτρα βγαίνουν με σταθερό ρυθμό (25 sec+-) /100μ Που αυτό σημαίνει ένα γρήγορο Τζόκινγκ
Δηλαδή φίλε μου τον ένα γύρο πόσο πρέπει τον κάνεις;
Εγώ (επειδη δεν το βγαζω άνετα) σε 400 σταδιο κάνω τον πρωτο γύρο το πολύ 1:35, τον δευτερο 2:05 για να χαλαρωσω (δηλαδη στα 3:40 λεπτα συνολο) και στα τελευταια 200 μετρα τα δίνω όλα μεχρι να πεσω κάτω...
Δεν ειναι το πιο σωστό, αλλά αν δεν το βγαζεις άνετα και τα δωσεις ολα στην αρχη, στα 700 μετρα θα πεσεις κάτω... (Στις προπονήσεις γενικά πρεπει να βγάζεις τα 1000 μετρα οπωσδήποτε. Ποτε μη σταματας νωρίτερα ακόμα και αν καταλήγεις να κάνεις τζοκινγκ στα τελευταία μετρα)
Ας ελπίσουμε και λίγο στο αγχος της ημερας και στους γρήγορους μπροστινούς...
Με σταθερό ρυθμό πρέπει να είσαι στο 1:44 στον πρώτο, στο δευτερο 1:44+1:44 = 3:28 και να βγεις οριακα στο 4:20 στο τελος... (πολυ οριακό)
Εμενα πάντως το μήκος με αγχώνει περισσότερο... Δε βρισκω παντα το πατημα... Και άλλες φορες βγαίνει ανετα πάνω από 3.60 και άλλες βγαίνει 3.20... Ευτυχως εχουμε τρεις προσπάθειες...
Δεν ειναι το πιο σωστό, αλλά αν δεν το βγαζεις άνετα και τα δωσεις ολα στην αρχη, στα 700 μετρα θα πεσεις κάτω... (Στις προπονήσεις γενικά πρεπει να βγάζεις τα 1000 μετρα οπωσδήποτε. Ποτε μη σταματας νωρίτερα ακόμα και αν καταλήγεις να κάνεις τζοκινγκ στα τελευταία μετρα)
Ας ελπίσουμε και λίγο στο αγχος της ημερας και στους γρήγορους μπροστινούς...
Με σταθερό ρυθμό πρέπει να είσαι στο 1:44 στον πρώτο, στο δευτερο 1:44+1:44 = 3:28 και να βγεις οριακα στο 4:20 στο τελος... (πολυ οριακό)
Εμενα πάντως το μήκος με αγχώνει περισσότερο... Δε βρισκω παντα το πατημα... Και άλλες φορες βγαίνει ανετα πάνω από 3.60 και άλλες βγαίνει 3.20... Ευτυχως εχουμε τρεις προσπάθειες...
Υπαρχει περίπτωση να μας πουν όσοι θέλουν παταν πριν το σκάμα και όσοι θέλουν πατάν στην βαλβίδα; Για το μήκος μιλάω! Γιατί εμένα με βολεύει περισσότερο απο την βαλβίδα! Εχω βρεί τα βήματά μου
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Ρε μαγκες πριν κανετε μηκος πρεπει να κανετε περασματα... Δηλαδη τρεξιμο μεχρι το σημειο αλματος για να δειτε στα ποσα βηματα βρισκεται εκει το ποδι που θελετε να πραγματοποιησετε το αλμα... Αυτος ειναι ενας τροπς ευρεσης της φορσς μσς... Υπαρχουν και αλλοι πιο εξιδεικευμενοι αλλα αυτος ειναι ο πιο απλος... Οσο πιο πολλα βηματα περνετε φορα τοσο πιο ευκολο ειναι να χαθουν τα τελικα σας βηματα πριν το αλμα. Ξεκινηστε 3 βηματα πριν το σημειο αλματος... Μετα 6 μετα 9 και αν δειτε οτι θελετε ακομα μεγαλυτερη φορα προσθεστε αναλογα και αλλα (προσοχη μην Καταληγετε να κανετε κατοσταρι και φτανετε στο σημειο με τη γλωσσα εξω). Ετσι ειτε ειναι βαλβιδα ειτε οχι θα εχετε το σημειο φορας σας και θα μπορειτε να υπολογιζετε... Ειναι απο τα βασικες αρχες του μηκους η φορα... Προσοχη μην την ψαχνεται εκεινη τη μερα γιατι απο το αγχος δεν θα ξερετε τι κανετε. Αυτα απο τεφαα τα ξερω... Ελπιζω να βοηθησα... :)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Εγώ λεβεντόπαιδα δεν θα πάω για προπόνηση ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στο Καυτατζόγλειο, αλλά σε ένα παλαιό γήπεδο. Αύριο θα πάρω τον κασμά και θα πάω να σκάψω το χώμα του άλματος. Εκεί πηδούσα και πρόπερσι στις προπονήσεις. Το 100άρι το έτρεξα σήμερα σε 14,8 έτρεχα σαν σίφουνας και μύριζα καμένο λάστιχο!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Καραϊσκάκης έγραψε: Εγώ λεβεντόπαιδα δεν θα πάω για προπόνηση ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στο Καυτατζόγλειο, αλλά σε ένα παλαιό γήπεδο. Αύριο θα πάρω τον κασμά και θα πάω να σκάψω το χώμα του άλματος. Εκεί πηδούσα και πρόπερσι στις προπονήσεις. Το 100άρι το έτρεξα σήμερα σε 14,8 έτρεχα σαν σίφουνας και μύριζα καμένο λάστιχο!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Παιδια ποσο ειναι το οριο στο 100αρι; Μπορει καποιος να μου απαντησει;
Παιδία. Στα λόγια ολα είναι Εύκολα... Βέβαια δεν αντιλέγω οτι είναι δύσκολο... Αλλα δεν πρέπει να υποτιμάμε τιποτα...
δεν κάνει κακό να τα δοκιμάσεις ολα.
Κάθε Προπόνηση Που πάτε μετά το τρέξιμό σας ή τα 1000αρια δεν γνωρίζω τι Κάνετε, Κάντε Και Από Μια φορά ολα τα Υπόλοιπα... Μην Ξεχνάτε Ότι Θα υπάρχει και η κούραση και το άγχος
δεν κάνει κακό να τα δοκιμάσεις ολα.
Κάθε Προπόνηση Που πάτε μετά το τρέξιμό σας ή τα 1000αρια δεν γνωρίζω τι Κάνετε, Κάντε Και Από Μια φορά ολα τα Υπόλοιπα... Μην Ξεχνάτε Ότι Θα υπάρχει και η κούραση και το άγχος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Το μηκος θα με φαει. Καθημερινες προπονησεις και ειμαι 3,57. Ακουω προτασεις για να πιασω 3,60
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες