γεια σου φιλε μου. Απ'οσο γνωριζω σου ανεβαινει το επιδομα εξομαλυνσης απο 201 ευρω στα 289 αν θυμαμαι καλα και 36 ευρω ειναι επιδομα για το παιδι. Προικοδοτηση του εχεις κανει;ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ έγραψε:Βελερεφοντη ειμαι 2,5χρονια στον στρατο ειμαι παντρεμενος με παιδι ξερεις ποσο ειναι παραπανω το επιδομα γαμου-παιδιου; ;
Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)
Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
δικο μου ειναι το κειμενο, ειχα ξεχασει να συνδθεωΒελερεφόντης έγραψε:γεια σου φιλε μου. Απ'οσο γνωριζω σου ανεβαινει το επιδομα εξομαλυνσης απο 201 ευρω στα 289 αν θυμαμαι καλα και 36 ευρω ειναι επιδομα για το παιδι. Προικοδοτηση του εχεις κανει;ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ έγραψε:Βελερεφοντη ειμαι 2,5χρονια στον στρατο ειμαι παντρεμενος με παιδι ξερεις ποσο ειναι παραπανω το επιδομα γαμου-παιδιου; ;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ο μισθως ειναι περιπου 1000 ευρο αν εισαι σε παραμεθωριο και το κακο ειναι οτι αν δεν πας σπιτι σου θα εχεις τα εξης εξοδα
300 ενοικιο
150 ψωνια για το σπιτι
50 ρευμα
30 νερο
20 κοινοχρηστα
60 πετρελαιο
50 κινητο
90 αν καπνιζεις
100 για το αμαξι βενζινες και σερβις
Συνολο :850
Δεν ειναι ολα οπως τα βλεπετε
300 ενοικιο
150 ψωνια για το σπιτι
50 ρευμα
30 νερο
20 κοινοχρηστα
60 πετρελαιο
50 κινητο
90 αν καπνιζεις
100 για το αμαξι βενζινες και σερβις
Συνολο :850
Δεν ειναι ολα οπως τα βλεπετε
Ολοι οι υπολογισμοι ειναι οκ μονο στα κοινοχρηστα βαλε οτι μαζι με το πετρελ. Χειμωνα 120 -150. Κ ειμαστε κ 2 ατομα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Με εφτά έτη υπηρεσίας έγγαμος με ένα τέκνο χωρίς επίδομα παραμεθορίου 1220 ευρώ , ότι χρειαστείς στείλε μήνυμα.
- MPELLOS
- Υποδεκανέας
Ξεκιναει απο 900ευρω... το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να μπεις...
Με 7 έτη υπηρεσίας έγγαμος με 1 παιδι 1268 ευρώ ΄φακελο. Υπάρχουν βέβαια και τα "εκτός έδρας και τρίμηνα" που παίρνουμε στο χέρι οπότε ΄τωρα μετά την μονιμοποιήση που ανεβαίνουν και αυτά πάω κοντά στα 1500ευρώ (δέν είμαι στην παραμεθόριο). Τον πρώτο χρόνο θέλει υπόμονή γιατι τα λεφτά είναι λίγα μετα τον χρόνο ανεβαίνεις ένα κατοστάρικο και την παλεύεις κάπως.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
φιλε οταν λες λιγα, ποσα εννωεις εαν επιτρεπεται;Λοχίας έγραψε:Με 7 έτη υπηρεσίας έγγαμος με 1 παιδι 1268 ευρώ ΄φακελο. Υπάρχουν βέβαια και τα "εκτός έδρας και τρίμηνα" που παίρνουμε στο χέρι οπότε ΄τωρα μετά την μονιμοποιήση που ανεβαίνουν και αυτά πάω κοντά στα 1500ευρώ (δέν είμαι στην παραμεθόριο). Τον πρώτο χρόνο θέλει υπόμονή γιατι τα λεφτά είναι λίγα μετα τον χρόνο ανεβαίνεις ένα κατοστάρικο και την παλεύεις κάπως.
Οι μισθοι των εποπ ειναι για ολους ιδιοι; Ασχετως αν εχεις πτυχια και μεταπτυχιακα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
και βεβαια φιλε. τα πτυχια χρησιμευουν για να εχεις μορια και να μπεις. Μετα ολοι εχουν τον ιδιο μισθο.ανωνυμος 1 έγραψε:Οι μισθοι των εποπ ειναι για ολους ιδιοι; Ασχετως αν εχεις πτυχια και μεταπτυχιακα;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Είναι κάτι το οποίο το καταδικάζω και το θεωρώ τελείως άκυρο... Όπως υπάρχουν σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο τα αναλογα επιδόματα για τα διαφορα πτυχια που εχεις έτσι ΕΠΡΕΠΕ να ηταν και στον στρατο! Τεσπα...
Συμφωνω μαζί σου ιλλι μου. Ναι σιγουρα θα Πρεπει να Παιρνουν Καποια επιπλεον χρηματα για το πτυχιο αλλά θα πρεπει για να ειναι δικαιοι να δινουν επιπλεον χρηματα (επιδόματα) και σε αυτούς τους ΕΠΟΠ που κάνουν πολυ βαριά σε πραγματικα δυσκολες ειδικότητες...
-
- Ανθυπασπιστής
Α καλα... Σιγουρα Εδω κοιτανε να μειωσουνε αποδοχες απο την ασφαλεια... Που τους παρεχουν ηδη βελερεφοντη αν εχω αδικο διοωτ8ωσε με... Ηδη στα σωματα ασφαλειας Πληρωνουν τα φαρμακα απο τη τσεη τους η οχι;
Για αυτό εχουμε καταντησει αηδια σαν κρατος...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Κατ΄αρχήν στον στρατό και ιδιαίτερα στους ΕΠ. ΟΠ το πρώτο μέλημα είναι να είναι άξιος στρατιωτικός.illy έγραψε:Είναι κάτι το οποίο το καταδικάζω και το θεωρώ τελείως άκυρο... Όπως υπάρχουν σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο τα αναλογα επιδόματα για τα διαφορα πτυχια που εχεις έτσι ΕΠΡΕΠΕ να ηταν και στον στρατο! Τεσπα...
Δεν θα μπορούσα να είμαι στην Πλάτη, στον Λαγό η στο Σουφλί με τις ενέδρες, τα περίπολα και τις σκοπιές επί 7 η 10 χρόνια και να έρθει ένας της 8ης σειράς ας πούμε με πτυχίο και να πάρει τα ίδια λεφτά με μένα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες