Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
Γεια σας παιδια και καλη μας επιτυχια!
πως βλεπετε τα αθληματα;
ευκολα μου φαινονται
11,5 τα 100 μετρα με 1,94; Μαλιστα θα εχουν ενδιαφερον τελικα οι εξετασεις... Ο νοων νοειτο...
Εμενα το 1000αρι παλι μου φαινεται παλουκι, εχω ξεκινησει τρεξιμο εδω και δεκα μερες σε καθημερινη βαση και σημερα ηταν η μοναδικη φορα που το εκανα 4.19. Απο την 1η φορα σιγουρα εχω δει διαφορα αφου την 1η φορα που πηγα το εβγαλα 4.48, για εμενα μην καθυσηχαζεστε με τα αθληματα και τα θεωρειτε ευκολα. Το 1000αρι θελει προσπαθεια τωρα για τα αλλα εγω ουτε καν τα δοκιμασα γιατι τα υπολοιπα ειναι αρκετα ευκολα.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Λακεδαίμων έγραψε: 11,5 τα 100 μετρα με 1,94; Μαλιστα θα εχουν ενδιαφερον τελικα οι εξετασεισ... Ο νοων νοειτο...

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Ο αλλος ο παγκοσμιος πρωταθλητησ...11 δευτερα τα 100,3 και κατι το χιλιαρι. Να τον στειλουμε στους ολυμπιακους
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τα αθλήματα. Γνωρίζει κάποιος αν είναι καθόλου ελαστικοί ή αυστηροί με τους χρόνους και τα όρια; Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Κατερίνα έγραψε:Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για τα αθλήματα. Γνωρίζει κάποιος αν είναι καθόλου ελαστικοί ή αυστηροί με τους χρόνους και τα όρια; Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα!
εαν εχεις φιλοτιμο δεν θα δεχτεις καμια βοηθεια-χαλαροτητα. Προπονησου καλα και τραβα δωσε, αν κοπεις σε τοσο γελοια αθληματα Τοτε δεν κανεις. Ειναι αυστηροι διοτι και τα ορια ειναι χαμηλα.
Δεν ειναι καθολου αυστηροι.
dufra έγραψε:Δεν ειναι καθολου αυστηροι.
Ρε παιδια. Ελεος δηλαδη. Επιλεξτε κατι. Αλλοι λενε ειναι κ αλλοι οχι. Χμμμ
Τ καλυτερο ειναι ν πιανεις τ ορια κ ν μην σε νοιαζει τπτ.
τωρα για τ αν ειναι η οχι. Ε οπως βλεπουμε οι αποψης ειναι διαφορες αλλοι λενε ειναι. Αλλοι λενε ε δν ειναι αρκη ν τερματισεις μ τους πολους.
καποια σιγουρη απαντιση απο καποιον π εχει περασει κ εχει δει εκεινη την ημερα;
Ρε ειναι απλο... Οσοι δεν εχουν τους χρονους λενε (ελπιζουν) οτι θα ειναι ελαστικοι... Οσοι απεναντιας εχουν τους χρονους θελουν να ειναι αυτηροι για να μην παει στραφη η προετοιμασια τουσ... Δυστηχως ομως ενα βυσμα ειναι πολυ πιο προετοιμασμενο απο ολουσ 

Ρε παιδια ειναι αναλογος και σε τι επιτροπη θα πεσεις αλλοι ειναι πιο ελαστικοι και αλλοι οχι. Μπορει να τυχεις σε τιποτα ***** διευθυνταδες που με το παραμικρο να κοβουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Χαιρετώ παίδες, έχω δώσει τα αθλήματα για την Αστυνομία 2 φορές (Μέσω Πανελληνίων) και τις 2 φορές η επιτροπή ήταν ψιλοχαλαρή, αν βοηθάει κάποιους αυτό.(Κόπηκα και τις 2 φορές για 100 μόρια
). Τα αθλήματα είναι γελοία, με 4 φορές προπόνησης το 1000άρι το έκανα σε 3.15 την 1η, και 3.30 την 2η φορά. Εκεί μάγκες με το άγχος που θα έχετε... Θα καταπίνεται τα μέτρα όπως τα σφηνάκια.

Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ παίδες, έχω δώσει τα αθλήματα για την Αστυνομία 2 φορές (Μέσω Πανελληνίων) και τις 2 φορές η επιτροπή ήταν ψιλοχαλαρή, αν βοηθάει κάποιους αυτό.(Κόπηκα και τις 2 φορές για 100 μόρια). Τα αθλήματα είναι γελοία, με 4 φορές προπόνησης το 1000άρι το έκανα σε 3.15 την 1η, και 3.30 την 2η φορά. Εκεί μάγκες με το άγχος που θα έχετε... Θα καταπίνεται τα μέτρα όπως τα σφηνάκια.
3,15; Πλακα με κανεις;4.10 κ μετα χρειαζομε μασκα οξυγονου...
ακου εκει 3.15
Χαχαχαχαχ panzo μια απο τα ιδια φιλε...4'10 με 15 παιζω και βλεπω τα ραδικια αναποδα μετα. Στα υπολοιπα πολυ χαλαρα βεβαια...
Παιδιά μη παραπληροφορείτε εσκεμμένα η από άγνοια. Ο ένας ψιλοχαλαρά το 1000άρι με 3.15 και ο άλλος τα 100 μέτρα σε 11,5 sec; [[ πρώτος στο Πανελ. Πρωτάθλημα 1970 στα 100 μέτρα ο αθλητής του Αετού Θεσ/νίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με χρόνο 10,97 sec ]]. Οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στη φυσική τους κατάσταση γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως τα παρουσιάζουν ορισμένοι..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες