Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από 310LELE »

Οχι οχι... Στα αθληματα εννοω... Για παραδειγμα κοβεται στα 100μετρα. Μετα γιατι κανει και τα υπολοιπα; Ειμαι λαθος σε αυτο; Μιλαω με βαση τα λεγομενα του φιλου μου του ΔΕΑ που πηρε μερος στην προκ του 10... Ειδε κατι τετοιο...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Και ποια ειναι τ πολλα κ ποια ειναι τ λιγα. Κ τ προπονισης ν ξεκινισουμε αφου πρεπει ν ελατοσουμε της ωρες δουλειας για ν μπορουμε ν παμε προπονισης κ αν κανουν ν βγουνε κανενα μηνα ακομα; Πανε τ μισα μεροκαματα κ πος πλιρονεις μετα λογαριαζμους νικοια κ μλκιες.
εχω κ μια αλλη ερωτηση αν βρεχει την ημερα τον αθληματον τ γινετε κριλε μεσα στην βροχη ν Γουσταρουμε;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από handballer »

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Η συνολικη διαδικασια για αθληματα εξετασεις κτλ. Ποσες μερες κραταει;

Σύμφωνα με την περσινή εμπειρία έχει ως ακολούθως.

Α΄μέρα γιά Ψυχοτεχνικά στους Θρακομακεδόνες.

Β΄και Γ΄μέρα στα Πολυιατρεία επί της Πειραιώς γιά Υγειονομικές εξετάσεις και Α. Υ. Ε.

Δ΄μέρα στο ΟΑΚΑ γιά αθλητικά [βοηθητικό γήπεδο Κ4 η Κ8 δεν θυμάμαι ακριβώς.]

Και φέτος μάλλον έτσι θα γίνει...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

310LELE έγραψε:Οχι οχι... Στα αθληματα εννοω... Για παραδειγμα κοβεται στα 100μετρα. Μετα γιατι κανει και τα υπολοιπα; Ειμαι λαθος σε αυτο; Μιλαω με βαση τα λεγομενα του φιλου μου του ΔΕΑ που πηρε μερος στην προκ του 10... Ειδε κατι τετοιο...

ε μαλων για ν μαγιρεψουν κατι. Πχ κανει τ 1000αρι 4 λεπτα κ κοβετε στα 100 για 1 δευτερολεπτο ε για ν δουνε ειναι σε καμια "λιστα" η οχι ν περασει η οχι μαλων κατι τετοιο.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

pantzos4 έγραψε:Και ποια ειναι τ πολλα κ ποια ειναι τ λιγα. Κ τ προπονισης ν ξεκινισουμε αφου πρεπει ν ελατοσουμε της ωρες δουλειας για ν μπορουμε ν παμε προπονισης κ αν κανουν ν βγουνε κανενα μηνα ακομα; Πανε τ μισα μεροκαματα κ πος πλιρονεις μετα λογαριαζμους νικοια κ μλκιες.
εχω κ μια αλλη ερωτηση αν βρεχει την ημερα τον αθληματον τ γινετε κριλε μεσα στην βροχη ν Γουσταρουμε;

αν βρεχει ρε θα θα γλυστραμε καλυτερα στο ταρταν θα κανουμε και μπαντιλικια στις στροφεσ Εικόνα

ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Στα αθληματα στανταρ θα πεσει πολυ σφαγειο και θα ειναι πραγματικα διασκεδαστικο να δουμε τι θα γινει, εχει να πεσει πικρα στους πολυμοριουχουσ... Εικόνα

Υπαρχει αληθεια καποιος που εκανε δοκιμαστικα στα αθληματα; Αν οχι ξεκιναω πρωτος και καταθετω χρονους, μηκη και πλατη...

Ριψη σφαιρας:9m ΔΕΞΙ,8m ΑΡΙΣΤΕΡΟ
Αλμα εις υψος: Εχω 1,94m υψος, αν δεν το περασω θα πριονισω τα ποδια μου, τσαμπα το μποι... (πα να πει δεν το δοκιμασα, βαριομουνα.) Εικόνα
Αλμα εις μηκος:4m χωρις τρελη φορα
1000m: Σε 3,25 sec
100m:11,5 sec

Αν παραλειπω κατι πειτε μου... Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Συγχαρητηρια
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Μωρε ας ειμαι εγω στους 240 και θα βαλω νευτη στο κωλο μου και θα πεταξω!Εικόνα
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Στα αθληματα στανταρ θα πεσει πολυ σφαγειο και θα ειναι πραγματικα διασκεδαστικο να δουμε τι θα γινει, εχει να πεσει πικρα στους πολυμοριουχουσ... Εικόνα
Εικόνα

ξέχασε το, δεν κόβουν κανέναν, το πολύ πολύ να φύγει κανείς από ΔΜΣ ή από τα tattoo...

τα αθλήματα 1ον είναι της πλάκας και 2ον πρέπει κάποιος να είναι τραγικά κακός για να τον κόψουν!

Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

1.94 υψος και 11 δευτερα; Μπραβοοο. Και 3.25 το 1000αρι. Εσυ εισαι καλος.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
dufra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dufra »

Στα αθληματα θα κανετε παρελαση, δεν θα κοψουν κανεναν.

Η μονη περιπτωση να κοπει καποιος ειναι να μην τερματησει στο 1000αρι.

Οι επιήκεια τους θα ειναι απειρη, και αυτο γιατι δε θελουν να μπουν στην διαδικασια να αναπληρώσουν τα ατομα που θα κοπουν και να ξανα διοργανωσουν εξετασεις πραγμα το οποιο περνει χρονο και χρημα.

Το αλμα ης υψος το πηδαει ακομα και ενας νανος.
Στο αλμα ης μηκος θα περνατε σαν τις μπαλαρινες, θα τρεχετε ο ενας πισω απο τον αλλον για να τελειωνετε γρηγορα.

Στην σφαιρα πρεπει να εισαι γυναικα για να κοπεις, και παλι δυσκολα.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

310LELE έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Και ποια ειναι τ πολλα κ ποια ειναι τ λιγα. Κ τ προπονισης ν ξεκινισουμε αφου πρεπει ν ελατοσουμε της ωρες δουλειας για ν μπορουμε ν παμε προπονισης κ αν κανουν ν βγουνε κανενα μηνα ακομα; Πανε τ μισα μεροκαματα κ πος πλιρονεις μετα λογαριαζμους νικοια κ μλκιες. Εχω κ μια αλλη ερωτηση αν βρεχει την ημερα τον αθληματον τ γινετε κριλε μεσα στην βροχη ν Γουσταρουμε;

αν βρεχει ρε θα θα γλυστραμε καλυτερα στο ταρταν θα κανουμε και μπαντιλικια στις στροφες Εικόνα

Φίλε LELE310 δεν για 'σενα αν θα κάνεις μπαντιλίκια στην βροχή, αλλά εμένα τα σανδάλια μου θα βγάζουν σπίθες απ'την ταχύτητα!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω ειμαι τετρακυλινδρος δεν σταματιεμαι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από handballer »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε: Στα αθληματα στανταρ θα πεσει πολυ σφαγειο και θα ειναι πραγματικα διασκεδαστικο να δουμε τι θα γινει, εχει να πεσει πικρα στους πολυμοριουχουσ... Εικόνα Υπαρχει αληθεια καποιος που εκανε δοκιμαστικα στα αθληματα; Αν οχι ξεκιναω πρωτος και καταθετω χρονους, μηκη και πλατη... Ριψη σφαιρας:9m ΔΕΞΙ,8m ΑΡΙΣΤΕΡΟ Αλμα εις υψος: Εχω 1,94m υψος, αν δεν το περασω θα πριονισω τα ποδια μου, τσαμπα το μποι... (πα να πει δεν το δοκιμασα, βαριομουνα.) Εικόνα Αλμα εις μηκος:4m χωρις τρελη φορα 1000m: Σε 3,25 sec 100m:11,5 sec Αν παραλειπω κατι πειτε μου... Εικόνα
11,5 sec τα 100 μ Εικόνα, με 1,94. Ερασιτέχνης σπρίντερ είσαι?
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Falcon έγραψε:
ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Στα αθληματα στανταρ θα πεσει πολυ σφαγειο και θα ειναι πραγματικα διασκεδαστικο να δουμε τι θα γινει, εχει να πεσει πικρα στους πολυμοριουχουσ... Εικόνα
Εικόνα

ξέχασε το, δεν κόβουν κανέναν, το πολύ πολύ να φύγει κανείς από ΔΜΣ ή από τα tattoo...

τα αθλήματα 1ον είναι της πλάκας και 2ον πρέπει κάποιος να είναι τραγικά κακός για να τον κόψουν!

φαλκον; Εισαι σιγουρος για αυτο που λες;
εγω νομιζω τ ακριβος αντιθετο. Ευκαιριες ψαχνουν για ν κοψουν ατομα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες