Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
Zoyloykako σου φαινονται λιγα; σκεψου ομως οτι ανηκουμε στην γενια των 700ευρω οποτε μια χαρα ειναι και τα 1000ευρω...
Βρε ανωνυμε ο λοχιας απλα αναφερει καποια πραγματα στα οποια εχει απολυτο δικιο. Αυτο θα ελεγα κ εγω. Το ξερω γιατι μονο ο συζηγος μου δουλευει ειμαστε με μεταθεση σε ξενο τοπο κ οπου κι αν εκανα τα χαρτια μου (σουπερ μαρκετ κ. Α)δεν με πηρα διοτι δεν ειμαι απο τον τοπο τους. Τα βγαζουμε περα αλλα οχι και για να μας μεινουν λιγα στο τελος. Εχουμε εννοειται και ενα παιδακι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Δύσκολα είναι αλλά τη να κάνης; Και τα 700 στον τόπο σου είναι λίγα(μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο χωρίς επιπτώσεις), αλλά και τα 1300 στην Ρόδο είναι επίσης λίγα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
700 και στον τόπο σου είναι λίγα αλλά και 1000-1200 στα 800 χλμ μακριά από το σπίτι σου; Νομίζω πως βγαίνει το ίδιο.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Παντού δύσκολα είναι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
ΛΧΙΑ ΕΧΕΙς ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩς ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗς 1ης ΣΕΙΡΑΣ.Λοχίας έγραψε:tzikass έγραψε:Οσοι ειναι εποπ θελω να μου απαντησουν! Απο αποψη χρηματων μπορει καποιος να τα βγαλει περα με ενοικια, λογαριασμους κτλ. Γινεται να συντηρης οικογενεια με τον μισθο των εποπ;
Δε μπορεις να συντηρησεις οικογενεια με τιποτα αν είσαι μακρια απο το μερος σου και πληρωνεις ενοικιο. Η μονη περιπτωση ειναι να δουλευει η γυναικα σου το οποιο ειναι ομως χλωμο γιατι θα πρεπει να ειναι και αυτη στο δημοσιο για να μπορει να σε ακολουθει στις μεταθεσεις.
Ενας εποπ για παραδειγμα πεζικου και ειδικων δυναμεων αμοιβεται διαφορετικα; Δικαιο παντως μου ακουγετε ο ειδικο δυναμιτης να παιρνει περισσοτερα... Τωρα θα μου πειτε το κανει και για την κα**α του αλλα δεν εχει σχεση... κανονικα πρεπει να υπαρχει και διαφορα στον μισθο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Οι ΕΠ. ΟΠ. παιρνουν 960 ευρω το μηνα. Τωρα αν καποιος ειναι στις ΕΔ δεν ξερω αν παιρνει περισσοτερα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Πρεπει να γνωριζετε οτι η βαση για μισθολογικους υπολογισμους ειναι παντα ο βασικος μισθος του ανθυπολοχαγου ο οποιος τωρα ειναι 882 ευρω. Ενας νεοκαταταγης εποπ θα λαβει τον βασικο μισθο λοχια μη παραγωγικων σχολων. Ο συντελεστης του ειναι 0,73 επι του βασικου μισθου του ανθυπολοχαγου δηλ.643 ευρω. Απο εκει και περα υπαρχουν τα επιδοματα, τα οποια ανεβαζουν το μισθο. Οι υπηρετουντες στις ειδικες δυναμεις εχουν καποια επιδοματα παραπανω αναλογα την ειδικοτητα τους, πχ. επιδομα αυτοδυτη, αλεξιπτωτιστη, πτητικο επιδομα κτλ.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Πανω στο μισθο εχω μια απορια ενας φιλος ειναι σε διαβιβασεις σε παραμεθωριο νησι... Αλλα περνει γυρω στα 1200... Πως γινεται αυτο;
-
- Ταξίαρχος
Εξαρταται απο τα χρονια υπηρεσιας και το βαθμο. Επισης το οτι υπηρετει σε παραμεθωριο. Και εγω με 7 χρονια υπηρεσιας και παραμεθωριο παιρνω 1420 ευρω
Περυσι μπηκε... Κ κανει 5 υπηρεσιες
-
- Ταξίαρχος
Ειναι τα χρηματα της παραμεθωριου. Χωρις αυτα θα επαιρνε 1020 ευρω περιπου
-
- Στρατιώτης
Βελερεφοντη ειμαι 2,5χρονια στον στρατο ειμαι παντρεμενος με παιδι ξερεις ποσο ειναι παραπανω το επιδομα γαμου-παιδιου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες