Βάσεις - Μόρια για Δόκιμους Υπαξ. Λιμενικού (2011)
Ποσο θα παει η βαση στους αποφοιτους λυκειου ρε παιδια εχουμε καμια αποψη;
ilektrologos έγραψε:Περιπου 20.000 υπολογιζεται.
Απο που υπολογίζεται να είναι τόσο; Έχω την εντύπωση οτι θα είναι παραπάνω...
nikopaok4 έγραψε:και που το στηριζεις αυτο; Οποιος διαβαζει ειναι και λαπας;chaniacitygr έγραψε:Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...
Ξεχνάτε ότι ΑΕΙ είναι και τα ΤΕΦΑΑ και απ`ότι είδα στο διαγωνισμό για τους Σημαιοφόρους το 40% των υποψηφίων είναι από τέτοιες σχολές και πολλοί από τους άντρες που προέρχονται από τέτοιες σχολές έχουν και καλό βαθμό πτυχίου και έχουν μόρια από στρατό (+ ξένη γλώσσα που είναι προαπαιτούμενο ούτως ή άλλως)
πρωσοπικα δεν με επηρεαζει... Εγω στην κατηγορια ΤΕ ειμαιpigasos24 έγραψε:nikopaok4 έγραψε:και που το στηριζεις αυτο; Οποιος διαβαζει ειναι και λαπας;chaniacitygr έγραψε:Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...
Ξεχνάτε ότι ΑΕΙ είναι και τα ΤΕΦΑΑ και απ`ότι είδα στο διαγωνισμό για τους Σημαιοφόρους το 40% των υποψηφίων είναι από τέτοιες σχολές και πολλοί από τους άντρες που προέρχονται από τέτοιες σχολές έχουν και καλό βαθμό πτυχίου και έχουν μόρια από στρατό (+ ξένη γλώσσα που είναι προαπαιτούμενο ούτως ή άλλωσ)
Με 18500 στην κατηγορια των πολυτεκνων κανω τιποτα ή μπα?
Παιδες καλησπερα να ρωτησω κατι... Με απολυτηριο τει 8.69 κ advance υπαρχει πιθανότητα για υπαξ;
Who knows; ! ειναι πολυ λιγες οι θεσεις φιλε μου και δε μπορει κανενας να εχει σαφη αποψη για το που θα κυμανθουν οι βασεις
Πιστευω πως εχεις μεγαλες πιθανοτητες ο αδερφος μου εχει 7.9 και advance και πιστευω πως θα ειναι στους πρωτους 50
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Δύσκολα για μένα πάντως. Υπάρχουν χιλιάδες με πτυχία.ακος έγραψε: Πιστευω πως εχεις μεγαλες πιθανοτητες ο αδερφος μου εχει 7.9 και advance και πιστευω πως θα ειναι στους πρωτους 50
Επεσε το σαιτ του λιμενικου ή μου φαινεται; Ξερει κανενας μηπως αλλη πηγη στο ιντερνετ για τους πινακες;
kostaslar έγραψε:Επεσε το σαιτ του λιμενικου ή μου φαινεται; Ξερει κανενας μηπως αλλη πηγη στο ιντερνετ για τους πινακες;
Και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν έκανα τα χαρτιά μου και τελικά τα έκανα σαν απόφοιτος λυκείου γιατί η συσχέτιση θέσεων και συμμετεχόντων θα ήταν καλύτερη. Βέβαια και εδώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τουλάχιστον είναι αξιοκρατικός στο κομμάτι των μορίων.
kostaslar έγραψε:Επεσε το σαιτ του λιμενικου ή μου φαινεται; Ξερει κανενας μηπως αλλη πηγη στο ιντερνετ για τους πινακες;
/forum/forum_posts.asp?TID=9027&PN=4
Στις σελίδες 4-5
Αν μπορέσει κανεις να μπει στη σελίδα, ίσως να ανακοινώσουν και τα μόρια σήμερα.
Βασικα απο χτες εμενα τοsite δε μου το εχει ανοιξει καθολου πως γινεται αυτο ελεος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Επειδή γράφετε τα ίδια και στα 2 θέματα, το παρών κλειδώνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης