Βάσεις - Μόρια για Δόκιμους Υπαξ. Λιμενικού (2011)
Καλησπέρα. Άνοιξα καινούριο θέμα γιατί δε βρήκα κάτι σχετικό.
Αν υπάρχει ήδη παρακαλώ διαγράψτε το.
Θα ήθελα να ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε να ανακοινωθούν οι πίνακες επιλαχόντων.
Ευχαριστώ πολύ
Αν υπάρχει ήδη παρακαλώ διαγράψτε το.
Θα ήθελα να ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε να ανακοινωθούν οι πίνακες επιλαχόντων.
Ευχαριστώ πολύ
Εγώ νομίζω σύντομα, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί και τα αθλήματα.
lettaki έγραψε: Εγώ νομίζω σύντομα, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί και τα αθλήματα.

τελη οκτωβρη ισως εχουν βγει τ αποτελεσματα με τα μορια
nikopaok4 έγραψε:lettaki έγραψε: Εγώ νομίζω σύντομα, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί και τα αθλήματα.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
τελη οκτωβρη ισως εχουν βγει τ αποτελεσματα με τα μορια
Μακάρι

Τόσο αργά ρε παιδιά;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Ακομα δεν τελειωσε ο χρονος της προκυρηξης...
τε εκπαιδευσης ποσο λετε να πανε τα μορια για 20 θεσεις;
chaniacitygr έγραψε:Ακομα δεν τελειωσε ο χρονος της προκυρηξης...
Για ΤΕ δεν ξέρω, πάντως για ΠΕ πάνω από 10000.
Είμαι στην κατηγορια Ειδ. Δυνάμεων (5 θέσεις).
Ποια πιστευεται να είναι η βάση σε αυτη την προκύρηξη;
Με απολυτήριο 18 έχω ελπίδες?
Ποια πιστευεται να είναι η βάση σε αυτη την προκύρηξη;
Με απολυτήριο 18 έχω ελπίδες?
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...
chaniacitygr έγραψε:Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...

και που το στηριζεις αυτο; Οποιος διαβαζει ειναι και λαπας;chaniacitygr έγραψε:Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...
chaniacitygr έγραψε:Εγω πιστευω οτι οση εχουν πανω απο 10000χιλ μορια θα ειναι παιδια με αντοχες μονο στο διαβασμα... Κ οχι στα αθληματα...
Μάλλον αναφέρεσαι σε 1.000 μορια που αφορά τους ΠΕ ΤΕ...
Γιατι αν αναφέρεσαι στην ΔΕ μονο με απολυτήριο 10 εχεις μαζέψει 10.000 πράγμα αδύνατο λόγο του ορίου 16 ή 13 ...

- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 1
Οι λιγες θεσεις και οι βασεις των αποφοιτων αει θα ειναι πολυ υψηλα... Τουλαχιστον 9000 μορια και λιγα λεμε... Οι τει και αυτοι ψηλα (8500 +) ... Οι δε πανω απο 19000... Λογω του απολυτηριου που ζηταει τουλαχιστον 16... Οσο για τα αποτελεσματα... Ακου τελη οκτωβριου!
μονον οι αποφοιτοι της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης θα ξεπερνουν τους 1500 (και παλι λιγους λεω) ... Με τις γραπτες εξετασεις ειχαν ξεπερασει τις 1000 αιτησεις... Στους αξιωματικους οι αιτησεις ξεπερασαν τις 1000 και αφορουσε μονον τους αποφοιτους ΑΕΙ και ΑΕΝ... Φανταστειτε τι εχει να γινει στους υπαξ... Οποτε εαν βγουν μεχρι τελη νοεμβρη να κανετε το σταυρο σας...
ΥΓ. Υπαρχει προσωρινη αναστολη των προκηρυξεων λογω διακοπης χρηματοδοτησης απο το υπουργειο οικονομικων (εξαιτειας της εμφανησης της τροκιας). ΕΧουν κοπει προσωρινα ολα τα κονδυλια προς το ΛΣ. Το θεμα θα λυθει οταν παρει η κυβ την 6η δοση και ολες οι προκ μπουν στον οικονομικο προυπολιγισμο του 2012...

ΥΓ. Υπαρχει προσωρινη αναστολη των προκηρυξεων λογω διακοπης χρηματοδοτησης απο το υπουργειο οικονομικων (εξαιτειας της εμφανησης της τροκιας). ΕΧουν κοπει προσωρινα ολα τα κονδυλια προς το ΛΣ. Το θεμα θα λυθει οταν παρει η κυβ την 6η δοση και ολες οι προκ μπουν στον οικονομικο προυπολιγισμο του 2012...
greko διαφωνο μονο στο οτι τα μορια των ΤΕΙ θα ειναι 8500 η βαση θεωρω απο 9500 +
Ακουγα σήμερα πάντως στις ειδήσεις ότι η 6η δόση είναι εξασφαλισμένη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης