Πόσα μόρια έχετε για την πυροσβεστική; (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Πόσα μόρια συγκεντρώνετε για την πυροσβεστική κατά το έτος 2011-2012;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τρί Νοέμ 01, 2011 5:26 pm

Πάνω απο 3000 μόρια
20
10%
2900-3000 μόρια
22
11%
2800-2899 μόρια
12
6%
2700-2799 μόρια
13
7%
2600-2699 μόρια
21
11%
2500-2599 μόρια
21
11%
2400-2499 μόρια
20
10%
2300-2399 μόρια
16
8%
2200-2299 μόρια
13
7%
Κάτω απο 2200 μόρια
39
20%

Σύνολο ψήφων: 197

Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από hackertom »

Παρακαλώ ψηφίστε υπεύθυνα για το πόσα μόρια συγκεντρώνετε για την πυροσβεστική κατά το έτος 2011-2012 ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα...

Μπορείτε αν θέλετε να γράψετε και αναλυτικά από πού μαζέψατε αυτά τα μόρια από κάτω...

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Απολυτήτηριο Ενιαίου Λυκείου:13,7 Αλεξιπτωτιστές:4 Δίπλωμα Μηχανής:1 Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας:3 Cambridge Lower:1 Σύνολο:23,7
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Πτυχιο τεε 18.33 διπλωμα μηχανης 2 διπλωμα δ κατηγορια 5 και δεν ξερω για την τριτεκνια αν ισχυουν ορια ηλικιασ 25.33 αν οχι 27.33
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μανώλης έγραψε:Απολυτήτηριο Ενιαίου Λυκείου:13,7 Αλεξιπτωτιστές:4 Δίπλωμα Μηχανής:1 Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας:3 Cambridge Lower:1 Σύνολο:23,7

Στο δίπλωμα μοτοσυκλέτας φαντάζομαι ήθελες να γράψεις 2 μόρια! Για να μην μπερδεύουμε και τον κόσμο... Έτσι βγαίνει και 23,7 σωστά... Εικόνα

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Ναι φιλε μου ευχαριστω για τη διοθωση

Καλυτερα να εκανες ενα τοπικ με τις επιδοσεις του καθενος στα αθληματαΕικόνα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οι απαραίτητες αλλαγές στην ψηφοφορία έγιναν! Ευχαριστώ Admin!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μανώλης έγραψε:Ναι φιλε μου ευχαριστω για τη διοθωση

Καλυτερα να εκανες ενα τοπικ με τις επιδοσεις του καθενος στα αθληματαΕικόνα

Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθούσε... Η κατά πόσο θα ήταν υλοποιήσιμο σε μια ψηφοφορία...
(Δηλαδή στην δοκό τι να γράψω πόσες φορές έπεσες;)

Εκτός αν εννοείς την δυσκολία που έχουν, και οτι τα μόρια δεν παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο...

GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

Μανώλης έγραψε:Απολυτήτηριο Ενιαίου Λυκείου:13,7 Αλεξιπτωτιστές:4 Δίπλωμα Μηχανής:1 Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας:3 Cambridge Lower:1 Σύνολο:23,7

Φίλε Μανώλη για μένα είσαι εκτός... Έχεις λίγα μόρια. Προσωπική 'αποψη πάντα.

Βλέπω τις βασεις στα υψη... Μονο ραμπο-επιστημονες παιδες...

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

GIANNIS έγραψε:

Φίλε Μανώλη για μένα είσαι εκτός... Έχεις λίγα μόρια. Προσωπική 'αποψη πάντα.

Βλέπω τις βασεις στα υψη... Μονο ραμπο-επιστημονες παιδες...

Μην μασάς ρε, οι βάσεις μπορεί να δείχνουν επιστήμονες αλλά πρέπει να είναι και ράμπο... Είναι; Ο καιρός και τα αθλήματα θα δείξουν! Ας κάνει την προσπάθεια και ο φίλος Μανώλης δεν έχει να χάσει τίποτα!(-15ευρό)

Και κατά πόσο αυτές οι βάσεις συμπίπτουν με τις πραγματικές θα το μάθουμε αργότερα...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Σε πρωτη φαση θα ειμαι σιγουρα εξω αλλα με 25 ελξεις κανονικες και το χιλιομετρο σε 3 επειδη γυμναζομαι απο παιδακι θα καραδοκω βλεποντας να ανανεωνεται συνεχως η λιστα των επιτυχοντων με επιλαχοντες καπου εκει θα ειμαι και γωΕικόνα Και αργοτερα τα αθληματα peace of cake που λενε και οι ξενοι γιατι μερικοι νομιζουν οτι θα προετοιμαστουν τρεις μηνες να φτιαξουν αντοχη για να βγαλουν το χιλιομετρο σε κατω απο 4 η 50 κιλα στα χερια σε 50sec η οι απολυτηριουχοι του 19 θα ανεβουν 10 μετρα σκαλα και θα την κατεβουν χωρις προστατευτικα χωρις να κατουρηθουν πανω τους ψιλα ψιλα τα πρασινα μπερε
kagoyras

Δημοσίευση από kagoyras »

Μανώλη απο προσόντα καλά πάμε!

Αλλά αυτο το ενιαίο λύκειο μας έχει γ@@@σει!

Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

Μανώλης έγραψε:Σε πρωτη φαση θα ειμαι σιγουρα εξω αλλα με 25 ελξεις κανονικες και το χιλιομετρο σε 3 επειδη γυμναζομαι απο παιδακι θα καραδοκω βλεποντας να ανανεωνεται συνεχως η λιστα των επιτυχοντων με επιλαχοντες καπου εκει θα ειμαι και γωΕικόνα Και αργοτερα τα αθληματα peace of cake που λενε και οι ξενοι γιατι μερικοι νομιζουν οτι θα προετοιμαστουν τρεις μηνες να φτιαξουν αντοχη για να βγαλουν το χιλιομετρο σε κατω απο 4 η 50 κιλα στα χερια σε 50sec η οι απολυτηριουχοι του 19 θα ανεβουν 10 μετρα σκαλα και θα την κατεβουν χωρις προστατευτικα χωρις να κατουρηθουν πανω τους ψιλα ψιλα τα πρασινα μπερε

δύσκολα να ανέβεις τόσο πολύ στη λίστα... Αν υποθέσουμε ότι η βάση για παράδειγμα θα είναι 2800 ξέρεις Τι θα γίνει από 2800 μέχρι 2370 ... Πόσοι θα έχουν τα ίδια μόρια... Μου φαίνεται απίθανο να μπει κάποιος με κάτω από 2600 έστω και σαν επιλαχών... Προσωπική άποψη πάντα...

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Φιλε μηπως εισαι ο μαντης καλχας μετενσαρκωμενος; Εβγαλες τη βαση των επιτυχοντων τη βααη των επιλαχοντων μηπως χαραμιζεσαι; Εγω γενικα παρακολουθω τις προκυρηξεις απο το 2003 που απολυθηκα ειχα δωσει και στη προηγουμενη που δεν συμπληρωσε και τον κοσμο που ζηταγε και ειδα το ολο σκηνικο με τα αθληματα το ποσες φορες αλλαξε η λιστα των επιτυχοντων (διψηφιο νουμερο) το εζησα δεν κανω ικασιες σαν κιεσενα πισω απο το pc τοτε δεν πηγα βεβαια γιατι ειχα δουλεια που πηγαινε καλα εξω.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Τεε 17.22 μοτο2 εγ 5 αγγλικα 3
συνολο 2722
δεν ξερς αν θα ειμαι μεσα πιστευω οριακα
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Παιδια πηρα το Δ ξεφραγκιαστικα οτι μεροκαματα κανω εχουν παει εκει και περιμενω να βγει ειναι ηδη στην αστυνομια και περιμενω να γυρισει παλι στο υπουργειο οποτε αν ολα πανε καλα +2 οποτε συνολο 25700Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης