ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε: Ξερεις μια σκεψη που μου μπηκε τωρα εμενα... ειδα που τα πηρε ο Νassos, γουστο εχει να τραβηξει κλειδωμα του θεματος μεχρι να μαθει οτι βγηκαν τα αποτελεσματα για να μαθετε ολοι σας να κανετε σαν παιδια... εχει να πεσει lexotanil μετα με τις κουτες. Οχι οτι τα Johnny θα πανε πισω...
Παντως κυριοι - απευθυνομαι στους πιο ψυχραιμους - δειξτε κατανοηση στην αγωνια τους. Δεν μιλαμε πλεον δυστυχως απλως και μονο για μια δουλεια, για πολλους ειναι και καθαρα θεμα επιβιωσης, θυμηθειτε τις εποχες που ζουμε. Κατα τα αλλα εγω - οπως και ολοι - περιμενω το επισημο αποτελεσμα. Κατα μια εννοια εγω που εχω 2350 θα ξενερωσω αν η βαση ειναι 2360 καθαρα για το οτι μου χαλαει την ζαχαρενια μου οτι θα μαι μεσα χωρις δευτερη σκεψη...
Απο την αλλη ομως, λογικα ενα περιθωριο αερα μεχρι τα 2300 μορια στανταρ θα υπαρχει για επιλαχοντες (αυτο παει σε σενα ΣΥΜΕΩΝ)
Αθανατε σκεψου και το αλλο! Με τετοιο αγχος εδω μεσα μπορει να εχουμε και κανα ατυχημα και να κατηγορησουν τους mod. Φαντασου να βρεις κανα μπελα απο το πουθενα;
Οπως εχουν πει και αλλοι πιο πανω αυτο πιστευω και εγω πως αν δεν βγει κατι Επίσημα Δεν λεω αν ειμαι μεσα η οχι... Σε σχεση με τα περσινα αποτελεσματα ειμαι μεσα αλλα τα πραγματα απο Πέρυσι εχουν αλλαξει και ο ανταγωνισμος λογικα θα ειναι μεγαλυτερος... Εγω αν δεν δω στο σεφεαα τις καταστασεις δεν πιστευω τιποτα...
mixalis88 έγραψε:Οπως εχουν πει και αλλοι πιο πανω αυτο πιστευω και εγω πως αν δεν βγει κατι Επίσημα Δεν λεω αν ειμαι μεσα η οχι... Σε σχεση με τα περσινα αποτελεσματα ειμαι μεσα αλλα τα πραγματα απο Πέρυσι εχουν αλλαξει και ο ανταγωνισμος λογικα θα ειναι μεγαλυτερος... Εγω αν δεν δω στο σεφεαα τις καταστασεις δεν πιστευω τιποτα...
με σχεση περσι φετος ειναι πιο καλυτερα λογω οτι ειναι πιο πολλες οι θεσεις!
Ευτηχως που δεν μπαινει εδω μεσα κανενας ντουμας γτ αν εβλεπε αυτα που γραφετε ουυυυυ θα ακυρωνε την προκυρηξη! Σιγουρα θα ελεγε τρελος ειμαι να προσλαβω παλαβους;
Παιδια η βάση ειναι 2320 με πήρε ενας γνωστός μου κ μου το ειπε βγήκαν τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί νομίζω επίσημα αυτο που σας λεω ειναι 100 τις 100 σίγουρο καλή επιτυχία σε αυτούς που περασανε!!! δυστηχως ειμαι απεξω