Σιγα μην βγει... Αυτοι περιμενουν απο ανωτερους τους να παρουν το πρασινο φως ωστε να ανακοινωσουν τα τελικα αποτελεσματα... Παντως οτι ειναι να γινει θα γινει εντως των ημερων... Οποτε μην αγχωνοματε αδικα με το παραμικρο... Και εαν μαθω κατι θα το αναφερω αμεσως στο forum...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Πεδια ειμαι μεεεεεεεσαααααααα... Με 2380... Στην α! Καταλαβενεται περιπου που ειναι η βαση. Πηρε τηλ μια φιλη απο πολιτικο γραφειο στο υπουργειο κ ειπαν ειμαι μεσα... Καλη επιτυχια σε ολα τα παλικαρια! Θα τα πουμε στην σχολη συναδελφοι!
Δηλαδή η έγκυρη πηγή στη Γάζα μόνο την βάση της Α' ξέρει επιβεβαιωμένα; Αν ξέρει κάποιος τις βάσεις έγκυρα τότε τις ξέρει και τις δύο. Δε βγαίνουν σε χωριστά τμήματα. Απλά το 2360 ήταν μία εικασία που μέσω σπασμένου τηλεφώνου καθιερώθηκε ως βάση. Μέχρι την Παρασκευή που θα πάει κάποια στιγμή θα βγουν. Ως τότε καλύτερα μη κάνετε προβλέψεις και δεν αφήνετε τον κόσμο να κοιμηθεί. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ο καθένας μπορεί να ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο.
Παιδια πηρα το πρωι τηλ στο αρχηγιο και μου ειπαν οτι και αυτοι τα περιμενουν τα αποτελεσματα απο τον ασεπ εντος των ημερων το πολυ μεχρι την δευτερα. Για βασεις δεν γνωριζε κατι.