Και εγω φιλε ειχα 2380 και με καλεσαν ημουν στην 330 θεση με εναν αλλον ισοβαθμουσα που δεν ηρθε απο θεσσαλονικη και τελικα εμεινα στην 330 γιατι τραβηξα το χαρτακι και εμεινα εκει σ αυτην την θεση που ημουν!
Εγώ χθες έμαθα για 2360 Α' και 2700 Β' (μη επιβεβαιωμένα) από άτομο που δεν δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη αλλά είναι κάπως μέσα στα πράγματα...
Εγώ λέω άντε να μην ξέρει, ΟΚ το 2360 πως το πέτυχε; Κυρίως ήθελα να μάθω για Β' και τον ρώτησα ξανα και ξανά αν είναι 2700 και μου είπε ναι... Αερολογίες η όχι το μοιράζομαι μαζί σας και περιμένουμε τα επίσημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
hackertom έγραψε:Εγώ χθες έμαθα για 2360 Α' και 2700 Β' (μη επιβεβαιωμένα) από άτομο που δεν δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη αλλά είναι κάπως μέσα στα πράγματα...
Εγώ λέω άντε να μην ξέρει, ΟΚ το 2360 πως το πέτυχε; Κυρίως ήθελα να μάθω για Β' και τον ρώτησα ξανα και ξανά αν είναι 2700 και μου είπε ναι... Αερολογίες η όχι το μοιράζομαι μαζί σας και περιμένουμε τα επίσημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
hackertom έγραψε:Εγώ χθες έμαθα για 2360 Α' και 2700 Β' (μη επιβεβαιωμένα) από άτομο που δεν δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη αλλά είναι κάπως μέσα στα πράγματα...
αν η βαση στη β ειναι 2700 τοτε
Φίλε δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Αυτά μου είπε η πηγή μου αυτά σας λέω...
Ας μας πει κανείς άλλος κάτι για Β' μπας και το διασταυρώσουμε...
Καλημέρα παιδιά. ελπίζω να μην τα βάζει κανείς σας κάτω. Μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα δεν πρέπει να λέτε ότι δεν είσαστε μέσα φέτος. Εγώ ξανά ρώτησα μήπως κατάλαβα λάθος τελευταία φορά και μου ξανά επιβεβαιώθηκε ότι η βάση δεν είναι τόσο υψηλή για Α κατηγορία Αλήθεια. μην χαλιέστε όσο δεν έχετε δει τα επίσημα αποτελέσματα. Στο φόρουμ λέγονται πολλά, συνήθως με καλή θέληση αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές.
Μέχρι και εγώ, που για μένα έχω αρκετά έγκυρη πηγή άρχισα να την αμφισβητώ. μάλλον την κατανόηση μου. νόμιζα ότι κατάλαβα την πληροφορία που μου δόθηκε λάθος, με αυτά που διαβάζω κάθε μέρα εδώ μέσα. Έχουμε πλέων 2 στρατόπεδα 1.) 2360 και 2.) 2300
Και τώρα πληθαίνουν όλο ποιο πολύ που γνωρίζουν τις θέσης τους. Π. Χ το παιδί που είναι στην Θέση 330 με 2380 μόρια και ακόμη ένα παιδί έχει παρόμοια θέση που δείχνει ότι ή βάση θα είναι στα 2300.
Μακάρι παιδιά να είναι η βάση 2300 και να μην κατάλαβα λάθος 2 φορές. Έτσι σχεδόν όλοι εδώ μέσα θα έχουν την ευκαιρία τους.
Άντε λίγο έμεινε. Είναι σαν να πεθαίνεις από πείνα και το παστίτσιο τις μαμάς να είναι έτοιμο αλλά δεν μπορείς να το φας γιατί ζειματάει. χαχαχα..