Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εγω πιστευω μεχρι Τεταρτη. Ισως τα ανακοινωσουν ακομα και σημερα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από electrolisa »

Χριστόφορος έγραψε:Ελεκτρολισα τώρα οι όροι σε καίνε εσένα; Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια πληροφορία... Ο επιτυχών είναι επιτυχών και ο μη επιτυχών σαφώς αποτυχών. Ο επιλαχών δεν είναι μη επιτυχών αλλά είναι εν δυνάμει επιτυχών κι έπειτα τον λες αποτυχών! Το' χουμε;

Αυτοί που γύρισαν από κλήρωση δε ρώτησαν κάποιον εκεί να πει στο περίπου πως θα κυλήσουν τα πράγματα;

αρχικα ειναι αποτυχων απλα ανοικει στο 30% (20% για τη Β) και οπως ειπες, ειναι εν δυναμει επιτυχων. Το λεω αυτο γιατι καλεσανε στην ουσια επιτυχοντες και (μη επιτυχοντες) επιλαχοντες δλδ. Οχι ατομα περα του 30%... Στο φορουμ αποτι εχει ειπωθει ο 2270 ειναι ο μικροτερος π καλεσανε για κληρωση. Φανταζομαι λοιπον οτι καπου εκει θα ειναι κ ο τελευταιος επιλαχων...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από darkwolf8 »

manos έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:
310LELE έγραψε:Ρε αφηστε τους ορους και τα βουνα... Στο θεμα... Λετε να βγουν σημερα;

ξεκολιστε ρε σεις ειπαμε δεν βγαινουν σημερα τα αποτελεσματα! Πιθανον στο τελος της εβδομαδος αλλιως στην επομενη βδομαδα

εγω παλι πιστευω σημερα το βραδυ θα εχουμε νεα.

τα επισημα αποτελεσματα δεν βγαινουν σημερα! Βαδιζουμε οπως περσι! Τωρα αν ανεπισημα μαθουμε κατι παραπανω εχε καλως! Παντως εμενα κληρωση δε με καλεσαν και το βλεπω λογικο μιας και δεν υπαρχουν πολλοι στα μορια που ειμαι! Μην πανικοβαλεστε!
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ferelpis »

darkwolf8 έγραψε:
manos έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:
310LELE έγραψε:Ρε αφηστε τους ορους και τα βουνα... Στο θεμα... Λετε να βγουν σημερα;

ξεκολιστε ρε σεις ειπαμε δεν βγαινουν σημερα τα αποτελεσματα! Πιθανον στο τελος της εβδομαδος αλλιως στην επομενη βδομαδα

τα επισημα αποτελεσματα δεν βγαινουν σημερα!Βαδιζουμε οπως περσι! Τωρα αν ανεπισημα μαθουμε κατι παραπανω εχε καλως! Παντως εμενα κληρωση δε με καλεσαν και το βλεπω λογικο μιας και δεν υπαρχουν πολλοι στα μορια που ειμαι! Μην πανικοβαλεστε!

Το Βαδίζουμε Οπως Πέρσι Τι Σημαίνει;

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Παιδια τωρα μιλησα με το αρχειγιο αυριο η μεθαυριο κατα το μεσημερι μου ειπαν μαλλον τεταρτη αλλα το σεφφεα τα ανακοινωνει νωριτερα στανταρ οποτε μπωρει σημερα η αυριο στο σεφφεα αλλα το βραδυ. για τις βασεις δεν ξερουν τιποτα. ακομα δεν βγηκαν
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

darkwolf8 έγραψε:

τα επισημα αποτελεσματα δεν βγαινουν σημερα! Βαδιζουμε οπως περσι! Τωρα αν ανεπισημα μαθουμε κατι παραπανω εχε καλως! Παντως εμενα κληρωση δε με καλεσαν και το βλεπω λογικο μιας και δεν υπαρχουν πολλοι στα μορια που ειμαι! Μην πανικοβαλεστε!

Περσι βγηκαν την ημερα της κληρωσης, αργα το βραδυ
ΔΕΑ ΜΧ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΜΧ »

Ρε παιδια τι γινετε εχω 2380 μορια στιν α και δεν με εχουν παρι κανενα τιλ και αποκλειετε να μιν ισοβαθμο με κανεναν και λενε οτι ο χαμιλοτερος π καλεσαν ηταν 2370 ξερι κανενας τι γινετε;

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ferelpis έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:
manos έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:

τα επισημα αποτελεσματα δεν βγαινουν σημερα!Βαδιζουμε οπως περσι! Τωρα αν ανεπισημα μαθουμε κατι παραπανω εχε καλως! Παντως εμενα κληρωση δε με καλεσαν και το βλεπω λογικο μιας και δεν υπαρχουν πολλοι στα μορια που ειμαι! Μην πανικοβαλεστε!

εννοω και περσι το ιδιο ειχε γινει ειχε βγει και καταταξη με τους ισοβαθμουντες στο σεφεαα και αργοτερα θυμαμαι σαββατο πρωι που ειχα μπει ειχαν βγει τα αποτελεσματα!
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

illust έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:

Περσι βγηκαν την ημερα της κληρωσης, αργα το βραδυ

Ακριβως γι'αυτο ρωταω και εγω τον dark να μας πει τι Σημαίνει Αυτο που εγραψε... Εγω προσωπικα το εχω γραψει και 3 φορες στο forum οτι βγηκαν Πέρυσι Την ιδια μερα λιγο πριν τις 24.00

Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

darkwolf8 έγραψε:
ferelpis έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:
manos έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:

εννοω και περσι το ιδιο ειχε γινει ειχε βγει και καταταξη με τους ισοβαθμουντες στο σεφεαα και αργοτερα θυμαμαι σαββατο πρωι που ειχα μπει ειχαν βγει τα αποτελεσματα!

Λάθος Θυμάσαι...

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από athis »

Περσυ τοσο νωρις τις ειχατε μαθει τις βασεις?
ΚΕΑΠ...

Δημοσίευση από ΚΕΑΠ... »

Ρε παιδια με 2720 ειμαι μεσα γιατι ειμαι στιν β' κατηγορια. Και αν ναι ποτε θα μασ ειδοποιισουν απο τα αστηνομικα τμηματα.

εχω εδικες δυναμεισ, δωκιμος, μηχανης, και αυτοκινητου... !

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Περσι θυμομουν σαββατο πρωι τις ειχα μαθει σιγουρα και πρεπει να ειχαν βγει αργα βαρδυ της παρασκευης!
ΚΕΑΠ

Δημοσίευση από ΚΕΑΠ »

Ρε παιδια με 27200 ειμαι μεσα. ειμαι στην β' κατηγορια γιαυτο ροταω

και αν ναι ποτε θα μας πουν απο τα α. τ... ;

Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

darkwolf8 έγραψε:Περσι θυμομουν σαββατο πρωι τις ειχα μαθει σιγουρα και πρεπει να ειχαν βγει αργα βαρδυ της παρασκευης!

καπως καλυτερα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες