Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Μαγκες οποιος ειναι β κατηγορια κ παει αυριο στην κληρωση να μαθει τι γινετε κ να μας το πει...
Β κατηγορια παιδια οποιος ειναι να ενημερωσει... Καιγομαστε...
Φιλε ζιο και 302 λελέ και εγώ ελπίζω εστω και τελευταίος επιλαχών αλλά απο την βάση μέχρι εμάς ειναι 700 άτομα και λίγα λέω... Πρέπει να κοπεί πολύυυυυς κόσμος για να έρθει η σειρά μας. Τι να πώ... Γκίνια και φέτος.
Στους πρωτους 10 θεωρω οτι υπαρχουν ελπιδες... Μετα αν φυγεις πιο κατω... Δυσκολο... Ειδικα για ατομα σαν εμενα που ειναι 500χλμ μακρια απο αθηνα δεν αξιζει... Αποψη μου...
Dimitrios έγραψε:Φιλε ζιο και 302 λελέ και εγώ ελπίζω εστω και τελευταίος επιλαχών αλλά απο την βάση μέχρι εμάς ειναι 700 άτομα και λίγα λέω... Πρέπει να κοπεί πολύυυυυς κόσμος για να έρθει η σειρά μας. Τι να πώ... Γκίνια και φέτος.
Μην το δενεις και τοσο για τη βαση. Μπορει να πεφτουν εξω. Παντως απο την αρχη οσοι ειμαστε γυρω στα 2200 το ξεραμε λιγο πολυ πως παιζουμε ως επιλαχοντες και μονο. Σε 2 μερες το πολυ πιστευω να χουνε βγει αναλυτικα και να ξερουμε τι παιζει
Όσο έξω και να πέφτουν κάτω απο 2300 δεν θα είναι... Το μόνο που μας σώνει είναι να προτιμήσουν άλλα σώματα αν και λίγο δύσκολο... Τι να πώ.
Καλο θα ειναι να μη τρεφουμε αυταπατες, δεν σας Κινει τη περιεργεια οτι ο χαμηλοτερος σε μορια που πηραν τηλεφωνο ηταν με 2270, ακουσατε κανεναν αλλον με χαμηλοτερα να πει οτι τον πηραν, τι διαολο ολοι αλλοι απο κατω δεν ισοβαθμουμε... , ισα ισα Που ισοβαθμουμε και με πολλους μαλιστα. Συμπερασμα καπου εκει ειναι ο τελευταιος επιλαχώντας στα 2270 και περαν αυτου τοσο λεει και η λογικη αν αναλογιστειτε την διαφορα απο τον 2360. Απο κει και περα το ποσοι επιλαχοντες θα μπουν αποτελει γριφο, κατα τη γνωμη μου θα το ξεπερασει το 30% για μια σειρα λογους που εχουν πει καποια παιδια.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Παιδια προσωπικη μου αποψη ολοι να ελπιζετε και ολοι να ερθετε στα αθληματα και σε οτι αλλο χρειαστει να μην τα παρατατε και να κυνηγατε την τυχη σας ολοι! Εγω που εχω υποτιθεται καλα μορια 2480 εχω αγχος σαν ολους τους υποψηφιους εγω με την σειρα μου να ευχηθω καλη επιτυχια κουραγιο γιατι τωρα φαγαμε τον γαίδαρο δεν θα κολλησουμε στην ουρα ευχομαι τα αποτελεσματα να βγουν αυριο ή την τριτη εστω και να σταματησει η αγωνια ολων μας!
ΔΕΑ (ΕΜ) έγραψε:Παιδια προσωπικη μου αποψη ολοι να ελπιζετε και ολοι να ερθετε στα αθληματα και σε οτι αλλο χρειαστει να μην τα παρατατε και να κυνηγατε την τυχη σας ολοι! Εγω που εχω υποτιθεται καλα μορια 2480 εχω αγχος σαν ολους τους υποψηφιους εγω με την σειρα μου να ευχηθω καλη επιτυχια κουραγιο γιατι τωρα φαγαμε τον γαίδαρο δεν θα κολλησουμε στην ουρα ευχομαι τα αποτελεσματα να βγουν αυριο ή την τριτη εστω και να σταματησει η αγωνια ολων μας!
συγνωμη αλλα αν ειμαι νουμερο 30 ας υποθεσουμε επιλαχον δεν θα κανω 500χλμ και να φαω αλλα ποσα λεφτα 4 μερες για το τιποτα... Αν κοπουν 30 ατομα απο τους επιτυχοντες ε τοτε θα παω να ψωφισω στη γωνια μου...

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
310 λελε ο αδερφος μου το 2009 μπηκε τελευταιος και μαλιστα με πολυ κακη σειρα στους επιλαχοντες τ ιδια χιλιομετρα χρειαζομαι και εγω με εσενα καθως καταγομαι απο νησι κυνηγησε το δεν εχεις να χασεις τιποτα ισα-ισα ου μπορει να κερδισεις κιολας καλη σου Επιτυχια!
Δεα ΜΧ μην σταματας να ελπιζεις (ημασταν κ στο ίδιο όπλο)
Καλη επιτυχια στα παιδια που θα πανε για την κληρωση
Καλημέρα παιδιά,Έχουμε κανένα νέο από την κλήρωση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες