Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hackertom »

Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Σ. Ε. Λ. Ή Σ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Αν προκύπτει νέα ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (β) έως και (ε) της παραγράφου 1 κατά τη σειρά αναγραφής τους. Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986. Η κλήρωση πραγματοποιείται ανεξαρτήτως της παρουσίας των ενδιαφερομένων ή του εκπροσώπου τους. Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης συντάσσεται σχετικό πρακτικό.

Βλέπω πολλούς να ανησυχούν γιατί δεν τους πήρανε τηλέφωνο... Για να μπουν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν τα παραπάνω. Είναι λίγο δύσκολο να συμβεί δεν νομίζετε;

Π. Χ. Δηλαδή ένα απολυτήριο λυκείου είναι με χιλιοστά μονάδας :18,66667 και ένα άλλο στην τύχη 18,90909
Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

Παιδια, μηπως ξερετε πως υπολογιζονται τα μορια του απολυτηριου; Πχ ποσα μορια εχει καποιος με απολυτηριο 16,5 δεκατα και καποιος με 16,5 δεκατατριτα; Δε νομιζω να ειναι τα ιδια... Μετατρεπονται ολα σε δεκατα; Πως?
ΔΕΑ(ΕΜ)

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Παιδια και εγω στην κληρωση ειμαι με 2480 τι λετε θα μπω
thanos

Δημοσίευση από thanos »

Σε ποια κατηγορια;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οχι
ΔΕΑ(ΕΜ)

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Ευχαριστω για την απαντηση για να αρχισω να το συνηθιζω!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε φίλε πας καλα με 2480 εισαι μεσα...
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Macedonian έγραψε:Παιδια, μηπως ξερετε πως υπολογιζονται τα μορια του απολυτηριου; Πχ ποσα μορια εχει καποιος με απολυτηριο 16,5 δεκατα και καποιος με 16,5 δεκατατριτα; Δε νομιζω να ειναι τα ιδια... Μετατρεπονται ολα σε δεκατα; Πως;

5/10 εχουμε 5 Αρα 1650,00
5/13 εχουμε 0,3846 Αρα 1638,46
ετσι νομιζω
ΔΕΑ(ΕΜ)

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Στην α κατηγορια ειμαι με 2480 θανο ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! Και παλι καλη επιτυχια σε ουσ μασςαυριο!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Αρχισαμε παλι τα αρωστιαρικα του τυπου"εχω ενα καρο μορια... Θα τα καταφερω; "Πως εκνευριζομαι με κατι τετοια! Να ρωτησω ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να βγουνε τα αποτελεσματα την ιδια μερα που θα γινει και η κληρωση; Δλδ αυριο?
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Σωτηρης έγραψε:Αρχισαμε παλι τα αρωστιαρικα του τυπου"εχω ενα καρο μορια... Θα τα καταφερω; "Πως εκνευριζομαι με κατι τετοια! Να ρωτησω ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να βγουνε τα αποτελεσματα την ιδια μερα που θα γινει και η κληρωση; Δλδ αυριο;
Ναί. Πέρσυ αν θυμάμαι καλά έτσι έγινε.

Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

Σωτηρης έγραψε:Αρχισαμε παλι τα αρωστιαρικα του τυπου"εχω ενα καρο μορια... Θα τα καταφερω; "Πως εκνευριζομαι με κατι τετοια! Να ρωτησω ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να βγουνε τα αποτελεσματα την ιδια μερα που θα γινει και η κληρωση; Δλδ αυριο;

Περυσι βγηκαν την ιδια μερα αργα το βραδυ.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Αντε οι αστυφυλακες αυριο μπαινουν στις σχολες να δουμε εμεις ποτε θα μπουμε.
ΜΛ

Δημοσίευση από ΜΛ »

Διαβάζωντας το forum εδώ και αρκετούς μήνες καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ο μόνος με τις ίδιες αγωνίεσ... Δεν σας κρύβω ότι νιώθω απογοήτευση καθώς έχω μόλις 2290 μόρια (Α κατηγορία) άλλα αν τελικά τύχει και είμαι όντως εκτός έχω να πω σε όλους όσους θα έχουν την ίδια τύχη με εμένα να μη σταματήσουν να ελπίζουν για κάτι καλό! Σ αυτούς πάλι που θα έχουν καλά νέα τις επόμενες ημέρες, να ευχηθώ καλή δύναμη γιατί σίγουρα είναι ένα δύσκολο επάγγελμα με πολλούς κινδύνους. Εύχομαι να μπουν περισσότερο τα άτομα που έκαναν την αίτηση επειδή το γουστάρουν πραγματικά...

καλή συνέχεια σε όλους και καλά αποτελέσματα!

Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Ρε παιδια εγω εχω 2.320 α΄ δεν με πηρε κανεις τηλ εχω πολυ αγχος δεν ξερω τι να πιστεψω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες