Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρε φιλε μην λες οτι να ναι. Η βάση στα 2360 και εμεις με 2320 δεν μπαινουμε επιλαχωντες. Πολυ κουφο ειναι αυτο
Παιδια εμαθε καποιος για την β κατηγορια; Με 2600 ειμαστε μεσα;
Καλημερα σε ολους...
Εγω παιδες παλι εχω 2430 στην Α κατηγορια... Πιστευω θα ειμαι οριακα...
DSM έγραψε:3-4 ατομα λενε βαση για 2360 για Α και αλλα 3-4 ατομα λενε για Α 2300. Αλλο ενα παιδι λεει οτι παει για κληρωση με 2310 στη Α και οτι ειναι απο τους τελευτεους επιτυχοντες. Και εγω με 2340 το ιδιο. Οποτε μαλλον η βαση στην Α επιτυχον ειναι χαμηλοτερη.
Εγω έμαθα για 2300.
ρε παιδες θα τρελαθουμε τωρα αλλοι λενε 2310 και αλλοι 2360 τι ισχυει απο τα δυο;
Παιδια ειναι πολύ απλά τα πράγματα, η βαση ειναι 2360 και οι τελευταιοι επιλαχόντες ειναι 2280-2270, καλουν ολους τους επιτυχόντες και ολους τους Επιλαχοντες οπου απο τους τελευταίους Που βρισκοντε σε ισοβαθμία Θα προκυψει αν θα ειναι επιλαχοντες ή αποτυχόντες απο τη κλήρωση γι αυτο λενε οτι η κλήρωση αφορά όλους. Εμενα π. Χ με τα 2250 δεν με καλεσαν, δεν ισοβαθμω μήπως; Αποκλειεται, ξερω καλα οτι ισοβαθμω και οπως φαινεται με παρα πολλούς. Και απο τα 2400 και κατω δεν υπαρχει περιπτωση Να μην ισοβαθμει καποιος, εκτος αν εχει πολυ ψηλο απολυτηριο ή αντιθετα πολύ χαμηλό.
Αλλοι λενε οτι καλουν οσους εχουν ισοβαθμισει αλλοι μόνο τους ισοβαθμουντες επιτυχωντες, επιλαχώντες. Μπορεί να απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Ρε μαν, κανε λιγη υπομονη μεχρι την τεταρτη θα εχουν βγει τα αποτελεσματα.3 fu cking μερες!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
2 γνωστους μου που εχουν 2280 μορια τουσ καλεσαν στην κληρωση... Εμενα παντως με 2430 δεν με εχουν καλεση για καποια κληρωση
Και δεν χαιρεσαι που δεν ισοβαθμείς;
Σιγουρα και χαιρομαι... Πιστευω μεχρι τριτη τετρτη θα εχουν βγει τα αποτελεσματα... Μετα απο ποσο καιρο αν εισαι επιτυχων σε καλουν για αγωνισματα και τα υπολοιπα;
Παιδιά διαβάζω τι έγινε στο λιμενικό και τρομάζω! Για βίζματα και πράσινα παιδιά! Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και εδώ... Αν και όσο αξιοκρατία να λέτε ότι υπάρχει ζούμε στην γνωστή "χώρα"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Όχι άλλο κάρβουνο
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Ρε φιλε μην με παρεξηγισεις αλλα σου ευχομαι να περασεις να ηρεμισουμε εμεις απο σενα να ηρεμισεις και εσυ απο το αγχος π σε τρωει. Ειλικρινα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες