Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Σειρουλα μαλλον ετσι θα μας κανουν... Μου θυμιζει πως με στειλαν κυπρο... Εγω και αλλα δυο ατομα απο κληρωση πηγαμε... Ασε ασε θα μας φανε παλι τα κυκλωματα... ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ... !
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Δεν έχει σχέση πότε μπαίνουν οι αστυφυλακες. Στη προηγούμενη σειρά (2010) βγήκαν αποτελέσματα απο Νοέμβρη 2010 και μπήκε μέσα το 2011. Οπότε και εσείς λογικά θα μπείτε για εκπαίδευση αρχές 2012.35M.K 310 lele έγραψε:Ναι αλλα οι αστυφυλακες θα μπουνε στην σχολη 3-5 οκτωβριου... Εμεις δν πρεπει την βασικη μας εκπαιδευση να την κανουμε μαζι τουσ... ; Πως θα την κανουμε εαν τα αποτελεσματα βγουν νοεμβριο;
310LELE έγραψε:Ο χριστος και η παναγια... Θα καλεσουν ισοβαθμουντες για κληρωση;Δηλαδη τι αν τραβηξει το χαρτακι μου μπαινω αν οχι κλαιω; Ω θεε μου!
Τους Ισοβαθμούντες Που σε ολα τα Κριτήρια Δεν Υπάρχει Διαφορα ναι τους Καλούν Αθηνα για να Παραβρεθούν Στην Κλήρωση Και σε ορισμενους ζητουν να τραβηξουν για να δουν σε ποια θεση θα ειναι. Αν Ισοβαθμούν Πχ στα 2500 10 ατομα και ο ενας Τραβήξει Το 1 παει πρωτος απο αυτους τους 10... Αν Τραβήξει Ομως το 10 παει τελευταιος. Χοντρικα ετσι ειναι η διαδικασια οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να παει και να δει.
Αυτο ειναι το τελευταιο πιστευω που πρεπει να μας απασχολει...
Καραϊσκάκησ έγραψε:Πιθανόν αρχές Οκτώβρη θα ανακοινωθούν επίσημα οι βάσεις, θα ακολουθήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες, και ύστερα -Νοέμβρη σίγουρα- θα ανακοινωθούν επίσημα οι επιτυχόντες ΕΦ συμπεριλαμβανομένων και των επιλαχόντων. Διαφωνεί κανείς; Ας με διορθώσει κάποιοσ
Θα βγουν τα πρωτα αποτελεσματα... Μετα θα περασει περιπου ενας μηνας που θα βγει η δευτερη και τελευταια λιστα που θα εχει Πρόκυψη Απο Τυχών Ενστάσεισ (το αναφερει και η προκηρηξη) και λογικα θα βγει μαζι και το προγραμμα για τις δοκιμασιες για Επιτυχόντεσ Και Επιλαχόντες. Τελικη λιστα με ατομα που θα ορκιστουν στα τμηματα και θα μπουν στην σχολη... Μην περιμενετε... Οτι εγραψα μπορειτε και να το δειτε στα περσινα θεματα που αφορουν τους ΕΦ.(προς αποφυγη Αμφιβολιών Και Παρεξηγήσεων)
-
Πωπωπωπω... Τι λες ρε μεγαλε... Παναγια μου και χριστε μου... Δηλαδη αν εχει κληρωση και τραβηξω το 10το παω αυτοματος τελευτεωσ... ; Εχει σημασια το τι θεση θα μπεις η οχι;
ferelpis έγραψε:Καραϊσκάκησ έγραψε:Πιθανόν αρχές Οκτώβρη θα ανακοινωθούν επίσημα οι βάσεις, θα ακολουθήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες, και ύστερα -Νοέμβρη σίγουρα- θα ανακοινωθούν επίσημα οι επιτυχόντες ΕΦ συμπεριλαμβανομένων και των επιλαχόντων. Διαφωνεί κανείς; Ας με διορθώσει κάποιοσ
Θα βγουν τα πρωτα αποτελεσματα... Μετα θα περασει περιπου ενας μηνας που θα βγει η δευτερη και τελευταια λιστα που θα εχει Πρόκυψη Απο Τυχών Ενστάσεις (το αναφερει και η προκηρηξη) και λογικα θα βγει μαζι και το προγραμμα για τις δοκιμασιες για Επιτυχόντες Και Επιλαχόντες. Τελικη λιστα με ατομα που θα ορκιστουν στα τμηματα και θα μπουν στην σχολη... Μην περιμενετε... Οτι εγραψα μπορειτε και να το δειτε στα περσινα θεματα που αφορουν τους ΕΦ.(προς αποφυγη Αμφιβολιών Και Παρεξηγήσεων)
αδερφε. Δηλαδη κ τ αποτελεσματα ν βγουνε την αλλη εβδομαδα. Καλο νοεμβριο θ δοσουν αθληματα κτλ μεχρι ν βγουν κ οι τελικοι απο ενστασεις κτλ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Ρε μάγκες καθίστε πρώτα να βγούνε τα αποτελέσματα, τι είναι αυτά που ρωτάτε. Ο άλλος λέει αν θα σας χρειαστούν στα δεκεμβριανά.
Αν εσύ ξύπνησες ένα πρωί και είπες ότι θα γίνεις ειδικός φρουρός δεν σου φταίει η ελληνική αστυνομία, γιατί αυτή η διαδικασία με την ισοβαθμία γίνεται από τότε που βγήκε για πρώτη φορά η προκήρυξη

35M.K 310 lele έγραψε:Σειρουλα μαλλον ετσι θα μας κανουν... Μου θυμιζει πως με στειλαν κυπρο... Εγω και αλλα δυο ατομα απο κληρωση πηγαμε... Ασε ασε θα μας φανε παλι τα κυκλωματα... ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ... !
Αν εσύ ξύπνησες ένα πρωί και είπες ότι θα γίνεις ειδικός φρουρός δεν σου φταίει η ελληνική αστυνομία, γιατί αυτή η διαδικασία με την ισοβαθμία γίνεται από τότε που βγήκε για πρώτη φορά η προκήρυξη
-
Δηλαδη η τελικη λιστα μπορει να βγει και μετα τον νοεμβριο αδερφε; Και επισης για να απαντησω και στον GREEK ARMY Εγω δν ηξερα πως γινετε και γι'αυτο ρωτησα... Δν ειμαι και κανενας ξερολασ... ! Απλα ειπα πως εγινε και με εμενα στην ΚΥΠΡΟ... Δν αμφησβητω την ελληνικη αστυνομια απλα ρωτησα κατι για το συστημα... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Στρατηγός
Δεν χρειάζεται να είσαι ξερόλας, απλά διαβάζεις την προκήρυξη και κοιτάς όλες τις παραμέτρουσ 
Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για τα αποτελέσματα, πες ότι βγαίνουνε 10/10 από εκείνη την ημέρα υπάρχει διορία 10ημερών για να γίνουν ενστάσεις, οπότε 21/10 πάνω κάτω θα αρχίζουν να καλούν κόσμο

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για τα αποτελέσματα, πες ότι βγαίνουνε 10/10 από εκείνη την ημέρα υπάρχει διορία 10ημερών για να γίνουν ενστάσεις, οπότε 21/10 πάνω κάτω θα αρχίζουν να καλούν κόσμο
35M.K 310 lele έγραψε:Πωπωπωπω... Τι λες ρε μεγαλε... Παναγια μου και χριστε μου... Δηλαδη αν εχει κληρωση και τραβηξω το 10το παω αυτοματος τελευτεωσ... ; Εχει σημασια το τι θεση θα μπεις η οχι;
Ναι απλη λογικη ειναι... Αν στο παραδειγμα που εδωσα πριν τα 10 αυτα ατομα που ισοβαθμουν καταλαμβανουν τις θεσεις πχ 952-961 και τραβιξεις το 10 θα εισαι ο 961 αρα... Επιλαχον... Αλλα ξαναλεω δεν ειναι σοβαρο θεμα να ασχολουμαστε... Τοσα χρονια γινεται που ειπε κ ο greek δεν θα αλλαξει κατι τωρα.
-
Ααααα... Τωρα καταλαβα... Δηλαδη ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να μην γινουν ενστασεισ... ; Και αν γινουν μονο δεκα μερες ειναι η διορια... ; Οταν λες οτι θα καλεσουν μετα εννοεις για τα αθληματα και τις εξετασεις;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Greek_Army έγραψε:Δεν χρειάζεται να είσαι ξερόλας, απλά διαβάζεις την προκήρυξη και κοιτάς όλες τις παραμέτρους
greek περυσι επειδη το κοιταξα 15 οκτ. Βγηκε η πρωτη λιστα 20 Νοεμ. Κλειδωσες το θεμα "Αποτελεσματα ειδικων φρουρων (2010) Αρα λογικα περασε περιπου ενας μηνας
-
- Στρατηγός
Φέτος βιάζονται γιατί μέχρι 31/12/2011 θα πρέπει να έχουνε τελειώσει όλες οι διαδικασίες.
-
Δηλαδη αδερφε ενα μηνα εννοεις απο την στιγμη που εκλεισαν οι παραδωσεις δικαιωλογητικων (5 σεπτεμβριου) η καποια αλλη ημερομινια... ;
35M.K 310 lele έγραψε:Ααααα... Τωρα καταλαβα... Δηλαδη ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να μην γινουν ενστασεισ... ; Και αν γινουν μονο δεκα μερες ειναι η διορια... ; Οταν λες οτι θα καλεσουν μετα εννοεις για τα αθληματα και τις εξετασεις;
Διαβασε εδω /forum/forum_posts.asp?TID=7251&PN=89 Ο "ερμος" ο greek γι'αυτο τα κραταει για να διαβαζουμε και να κρινει ο καθενας μονος του, και αν θες διαβασε απο την σελιδα 60 περιπου και μετα για να δεις ολο το Παρασκήνιο Που Παίχτηκε Πέρυσι! Με Ενστάσεις -διαμαρτυρίες Κλπ κλπ
Αν ψαξουμε στα περσινα θεματα πιστευω θα λυθουν ολες μας οι αποριες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PyRos και 7 επισκέπτες