Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)
Αρχηγός δεν θα είναι σίγουρα. Επίσης ο αριθμός επιτυχίας αντικατοπτρίζει το σύνολο τον προκηρυχθέντων θέσεων στο οποίο ανήκει ο υποψήφιος. Συνεπώς xristina είσαι η 37η σε ένα σύνολο επιτυχόντων για το 10% (Και όχι στο 90%) 

Καταλαβα. Αρα η ερωτηση μου εξακολουθει να μενει αναπαντητη... Κομοτηνη εχω βαλει πρωτη... Κ εχω βαθμολογια γυρω στ 17000...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Αρχηγός με σειρά 37 είναι αδύνατο να είσαι.
διμοιρήτης ίσως, ομαδάρχης σίγουρα.
διμοιρήτης ίσως, ομαδάρχης σίγουρα.
Παιδια γνωριζει κανεις το προγραμμα της σχολης; Αρχικα ποσο καιρο θα μεινουμε στη σχολη και ποτε περιπου αρχιζουμε πρακτικη?
Και εγω την ιδια ερωτηση θελω Να κανω. Ξερει κανεις το ποτε θα μπουμε στις σχολες; Εμαθα οτι καποιοι εχουν παρουσιαστει για 2 φορα στην κεντρικη διευθυνση.
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
- Επικοινωνία:
Παιδιά δε βλέπω πολύ κίνηση... Πού είστε;
Σήμερα στην Α. Δ που πήγα μου είπαν οτι θα μπούμε στις 5 και να περιμένουμε ειδοποίηση.
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Φίλε μου τι χαρτιά σου ζήτησαν επιπλέον... Εμένα δε με φώναξαν δεύτερη φορά...
Καλησπερα σε ολους παιδια και συγχαρητηριασε ολους που περασατε. Για να βοηθησω λιγο με τις αποριες σας, μιας και εγω τωρα τελειωνω τη σχολη θα σας πω καποια πραγματα... Αρχικα θα μπειτε στις σχολες τοτε που θα σας πουν απο τα τμηματα των περιοχων που διαμενετε τωρα. Την ημερα που θα μπειτε θα παραδωσετε αρχικα τα χαρτια που σας εχουν ζητησει και στη συνεχεια θα τακτοποιηθειτε σε θαλαμους αφου σας δωσουν σεντονια, κουβερτες και στολες. Στη συνεχεια ακολουθει για περιπου 1 μηνα η βασικη στρατιωτικη σας εκπαιδευση που νομιζω οτι θα γινει μεσα στις σχολες (στη δικια μου σειρα εγινε σε στρατοπεδα γι αυτο λεω νομιζω). Μετα την εκπευδευση θα γινει η τελετη ορκομωσιας στις σχολες σας. Μετα την ορκωμοσια ξεκινατε μαθηματα τα οποια θα διαρκεσουν μεχρι αρχες Ιουνιου. Αρχες Ιουνιου θα δωσετε προκαταρκτικες εξετασεις για να βγαλετε σειρα για την πρακτικη σας που θα αρχισει απο τις αρχες Ιουλιου και θα διαρκεσει εως το επομενο καλοκαιρι (τελη Αυγουστου) οπου μετα δινεται τισ πτυχιακες εξετασεις για να εξελθετε απο τη σχολη με το καλο. Ελπιζω να βοηθησα παιδια :)
Εμάς το είχαν οργανώσει διαφορετικά. Πρώτα δηλώσαμε σχολές, άλλη μέρα για δακτυλοσκόπιση και άλλη τίτλο σπουδών, βεβαίωση διαγραφής κλπ. Πλέον όμως ξεμπερδέψαμε με όλα!
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
Ναι Λευτερη και σε μας ετσι ειχε γινει... Πρωτα δηλωσαμε τις σχολες και μας πηραν αποτυπωματα στα αστυνομικα τμηματα που ανηκαμε και μετα δωσαμε τα υπολοιπα εγγραφα στις σχολες τη μερα που παρουσιαστικαμε
Εμεις απο ξανθη τα τελειωσαμε ολα σε 1 μερα. Μια και εξω! Απο αυριο-μεθαυριο πηστευω θα μας φωναξουν να μας δωσουν το φυλλο πορειας.lefterisg έγραψε:Εμάς το είχαν οργανώσει διαφορετικά. Πρώτα δηλώσαμε σχολές, άλλη μέρα για δακτυλοσκόπιση και άλλη τίτλο σπουδών, βεβαίωση διαγραφής κλπ. Πλέον όμως ξεμπερδέψαμε με όλα!
Δηλαδη πιστευετε οτι ολα αυτα θα γινουν πολυ συντομα; Μεχρι 10 οκτωβρη το πολυ θα εχουμε μπει; Εσυ που ξερεις πες μας κ αλλα, πως ειναι μεσα στη σχολη, τα μαθηματα Κλπ κλπ;
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Άντε με το καλό να μπούμε παιδιά... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης