Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Απο οτι εχω ακουσει, δεν ξερω αν αληθευει, μετα τις 20 θα μαθουμε που περασαμε... 

- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
- Επικοινωνία:
Μακάρι... 

Ε λογικα ρε παιδια στις 3 δεν θα ξερουμε που θα παμε; Αφου στο χαρτι λεει οτι εκεινη τη μερα ειναι η καταταξη.

. Ποιο χαρτι βαλια; Σου εδωσαν καποιο χαρτι?Βάλια έγραψε:Ε λογικα ρε παιδια στις 3 δεν θα ξερουμε που θα παμε; Αφου στο χαρτι λεει οτι εκεινη τη μερα ειναι η καταταξη.
Σωστά, δεν έχουν δώσει κάποιο χαρτί που να αναφέρει την κατάταξη...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Παιδιά στη διεύθυνση που πήγα σήμερα για τα χαρτιά και ρώτησα εκεί έναν αστυνομικό μου είπε ότι θα μας ειδοποιήσουν 5- 10 Οκτωβρίου για την κατάταξη... Οπότε βάλτε και καμιά εβδομάδα περιθώριο μέχρι να μπούμε στις σχολές...
Εμενα παλι σημερα μου ειπαν οτι στις 20 με 22 θα μας ειδοποιησουν και στις 5 μπενουμε σχολες.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. έγραψε:Παιδιά στη διεύθυνση που πήγα σήμερα για τα χαρτιά και ρώτησα εκεί έναν αστυνομικό μου είπε ότι θα μας ειδοποιήσουν 5- 10 Οκτωβρίου για την κατάταξη... Οπότε βάλτε και καμιά εβδομάδα περιθώριο μέχρι να μπούμε στις σχολέσ...
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Ο καιρός γαρ εγγύς... Ας είναι ευλογημένο κι όποτε είναι να μπούμε θα μπούμε... 

Καλησπερα, εχω περάσει και εγώ αστυφυλακων Με σειρά 41 , εχω δηλώσει ρέθυμνο και ελπίζω να παω. Λένε οτι οι σχολές στο ρέθυμνο είναι πιο χαλαρά από όλες τις αλλεσ...
Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών απο πέρισυ ;

- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Μπράβο θηρίο καλή σειρά... Πάντως δεν έχω μάθει τίποτα για αλλαγή προγράμματοσ...
Ευχαριστω... ! Αλλα παιζει ρολο η σειρα που εχεις ;
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Μπορεί να είσαι και αρχηγός στη σχολή σου αν οι πρώτοι 40 πάνε στις άλλες επιλογές από εσένα... 

Παιδια εγώ εχω περασει με σειρα 37 αλλα ειμαι με το 10%. Αρα τι σημαινει αυτο. Οτι τ 37 ειναι απο το ολο συνολο η απο τους 109 μονο; Και υπαρχει αλλο κριτηριο για μας οσον αφορα το που θα παμε; Δηλ. προηγουνται εκεινοι π ειναι με το 90%; Γτ το εχω ακουσει κ αυτο.
.Aπο οτι Ξερω εσυ που εισαι 10% εχεις τα ιδια δικαιωματα με αυτους του 90% οποτε θα πας στην πρωτη επιλογη σου και ισως να εισαι και αρχηγοσ...xristina έγραψε:Παιδια εγώ εχω περασει με σειρα 37 αλλα ειμαι με το 10%. Αρα τι σημαινει αυτο. Οτι τ 37 ειναι απο το ολο συνολο η απο τους 109 μονο; Και υπαρχει αλλο κριτηριο για μας οσον αφορα το που θα παμε; Δηλ. Προηγουνται εκεινοι π ειναι με το 90%; Γτ το εχω ακουσει κ αυτο.
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Χριστίνα ποια έβαλες πρώτη επιλογή;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης