Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)
Αντε να παιρνουμε σειρα και εμεις στη δυτικη αττικη...
Με πήραν, με πήραν! Απο κρητη! Αυριο με την αστυνομικη ταυτοτητα και αφμ. Οσοι δεν εχετε να πατε να βγαλετεεεεε!:) :) :)
Να παω στην αστυνομικη διευθυνση του νομου μου και οχι στο α. Τ της περιοχης μου οπως νομζα! Ναι, αστυνομικη ταυτοτητα και αφμ, τιποτα αλλο!
Μπράβο παιδιά σε όλους σας που το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Σώστη επιλογή παιδιά κάναμε γιατί έρχεται μεγάλη πείνα και αφήστε τους άλλους με πτυχία και σπουδές. Από την αστυνομία εξαρτάται η χώρα πια και από τον στρατό. Ας πάνε Οι άλλοι για μεγάλες σπουδές αλλά εμείς τουλάχιστον θα έχουμε ένα κομμάτι ψωμί Να φάμε στο μέλλον. Τα λέμε στην σχολή μάγκες... ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :)
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
- Επικοινωνία:
Κι εμένα μου τηλεφώνησαν από το τμήμα (δυτική αττική) να πάω για τα χαρτιά... 

. Ποια περιοχη εισαι; Γιατι και εγω δυτικη αττικη ειμαι και δεν με εχουν παρει...ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. έγραψε:Κι εμένα μου τηλεφώνησαν από το τμήμα (δυτική αττική) να πάω για τα χαρτιά...
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Αιγάλεω... 

Συγχαρητηρια σε ολους και ολες... Ειμαι απο Κρητη. Σειρα 601... Καλα να περνατε.
Συγχαρητήρια σε ολους μας.Καλή σταδιοδρομια και καλή δύναμη εύχομαι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
marioneta έγραψε:Γεια σε ολους... Καλη σταδιοδρομια... Περασααστυφυλακων με 10% 25ος... Και λογικα ειμαι μεσα στους πρωτους της σχολης γιατι ειχα 17565 μορια... Δικαιουμαι επιδοτηση για laptopo... ; Οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει... Ευχαριστω... :)
Αν ισχύει ακόμα η επιδότηση για λάπτοπ τότε παίρνεις.
εγώ είχα πάρει όταν μπήκα στην σχολή.
για το 10% βέβαια μπορεί να παίζει τίποτα άλλο.
Βάλια έγραψε:Μία ερώτηση άσχετη λίγο αλλά θέλω αν γνωρίζει κανείς να μου πει. Οι δευτεροετείς αστυφύλακες που βρίσκονται τώρα στις σχολές τους για τις εξετάσεις, τυχαίνει να συναντιούνται με τους νέους δόκιμους που θα μπουν τώρα μέσα στις σχολές;(όχι λόγω των εξετάσεων αλλά γενικότερα)
Και κάτι άλλο. Η ορκωμοσία πότε και που γίνεται; Γιατί άκουσα πως περυσι έγινε στην Κομοτηνή η ορκωμοσία όλων των σχολών για οικονομικούς λόγους.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
οι 2ετής είναι έξω για πρακτική. Αποκλείεται να τους δείς.
τους 3ετής μπορεί να τους δείς άν μπείτε πρίν τον οκτώβρη. Οι 3ετής θα μπούν τώρα ένα 4ημερο για να ονομαστούν.28 σεπτεβρίου με 2 οκτωβρίου.
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Πήγα στο τμήμα... Τελειώσαμε με το τμήμα...
Τη Δευτέρα πάμε στη διεύθυνση για να τελειώσουμε τη διαδικασία ελπίζω... Άντε να δούμε και πότε θα μας πουν που θα περάσουμε;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες