Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)
Δν γνωριζω ακομη ποια ςχολη θα βαλω πρωτη αλλα εχω ακουςει πως τ παιδια τ επαλ πανε διδυμοτοιχο. αθηνα εδινες αθληματα?
Πότε θα μας παρουν τηλεφωνο παιδια ξερει κανείς; Και πότε θα δηλωσουμε πόλη?
Γεια σας. Ειμαι και γω επιτυχων με σειρα 923. Για Κομοτηνη εχω πιθανοτητες;
ΕΥΗ Κ έγραψε:Δν γνωριζω ακομη ποια ςχολη θα βαλω πρωτη αλλα εχω ακουςει πως τ παιδια τ επαλ πανε διδυμοτοιχο. Αθηνα εδινες αθληματα;
ετσι εχω ακουσει και εγω.
αλλα θα επιλεξουμε και αν μας παρουν, μας πηραν

Μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιοχες υπαρχει σχολη αστυφυλακων;
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Magda έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιοχες υπαρχει σχολη αστυφυλακων;
Ρεθυμνο
Κομμοτινη
Ξανθη
Καρδιτσα
Ναουσα
Γρεβεννα
Σητεια
Διδυμοτειχο
Magda έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιοχες υπαρχει σχολη αστυφυλακων;
μαγδα αποφασισες που θα δηλωσεισ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Ξέρει κανένας για Πόσο καιρό θα είμαστε μέσα στην σχολή γιατί κάπου άκουσα ότι από 2 χρόνια έγινε 1.
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
markos93 έγραψε:Ξέρει κανένας για Πόσο καιρό θα είμαστε μέσα στην σχολή γιατί κάπου άκουσα ότι από 2 χρόνια έγινε 1.
Η σχολη ειναι ενας χρονος μεσα και ενας εξω... Ουσιαστικα μπαινεις οκτωβρη και βγαινεις ιουνιο συνεχιζοντας με την πρακτικη σου εως οτου συμπληρωσεις τα 2 ετη και ορκιστεις αστυφυλακας...
Μια ερωτηση. Το καλοκαιρι παιζει να παμε σε νησια που εχουν αυξημενη κινηση και μετα φθινοπωρο αθηνα ή μας φερνουν αθηνα κατευθειαν για ολη την πρακτικη?
Γεια σας απο εμενα... Περασα και εγς απο επαλ ομαδα Α και απο οτι βλεπω ολοι απο επαλ ειμαστε... Εμεις απο επαλ δν μποροθμε ν παμε κομοτινη δλδ; Μν μ χαλατε τ σχεδια...
Περασααααααα κι εγω με 14.182 και σειρα 766... ! Ξερετε αν παιζει καποιο ρολο που σητεια, γρεβενα και καρδιτσα δεν πανε γυναικες; Λετε γι αυτο Το λογο Να μπορω να παω ευκολοτερα κομοτηνη;
- aggelos0393
- Δεκανέας - Έφεδρος
Βάλια έγραψε:Περασααααααα κι εγω με 14.182 και σειρα 766... ! Ξερετε αν παιζει καποιο ρολο που σητεια, γρεβενα και καρδιτσα δεν πανε γυναικες; Λετε γι αυτο Το λογο Να μπορω να παω ευκολοτερα κομοτηνη;
Ναι εχεις αρκετες ελπιδες. Πρωτα απο ολα γιατι οπως ειπες και εσυ σητεια, γρεβενα και καρδιτσα δεν πανε γυναικες και επισης η κομοτηνη ειναι η μεγαλυτερη σχολη, οποτε ισως παρει τα περισσοτερα ατομα και ενα απο αυτα να εισαι και εσυ...
turbo-x έγραψε:Μια ερωτηση. Το καλοκαιρι παιζει να παμε σε νησια που εχουν αυξημενη κινηση και μετα φθινοπωρο αθηνα ή μας φερνουν αθηνα κατευθειαν για ολη την πρακτικη;
Τιποτα δεν ειναι στανταρ... Το καλοκαιρι που θα βγουν οι θεσεις αν καποιες απο αυτες ειναι σε νησια εχεις την δυνατοτητα να τα δηλωσεις... Βεβαια θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σε στειλουν εκει αν εχεις βγαλει καλο βαθμο (καλη σειρα δηλαδη) στην σχολη...
Ευχαριστω. Και κατι ακομα. Στις εξοδους μετα τη βασικη τα βραδια ξερω γω αφου θα βγαινουμε στη πολη θα μπορουμε να γυρναμε για υπνο στη σχολη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης