Μονιμοποίηση Επαγγελματία Οπλίτη
Ελπίζουμε βελερεφοντι να βλέπεις οτι εισαι απο τους λιγους αντρες εδω μέσα που σε εχουμε στα ωπα ωπα, γιαυτο και εσυ να μας προσεχεις...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Εδω μαρινααα... καμαρωνω Βελερεφοτνι... Χαχαχαχαχα Ευγε !! Τι να λεμε!!! ΑΛΛΟ... 

Που εισαι κουκλα μου σημερα... ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 28
illy έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Φόντη μουVelerefontis έγραψε:αλλα δε θα κρυψω οτι σε καποιους εχω ιδιαιτερη αδυναμιαΤο ξέρω ότι είμαι μέσα σε αυτούς!!!
ΨΩΝΑΡΑ!!! (Εννοειται [; ) )
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ταξίαρχος
Μαρίνα1 έγραψε: Ελπίζουμε βελερεφοντι να βλέπεις οτι εισαι απο τους λιγους αντρες εδω μέσα που σε εχουμε στα ωπα ωπα, γιαυτο και εσυ να μας προσεχεις...
δε νομιζω να εχετε παραπονο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Που εισαι σημερα ρε παλιοσαυρο εσυ;sauraki... 4 έγραψε:Εδω μαρινααα... καμαρωνω Βελερεφοτνι... Χαχαχαχαχα Ευγε !! Τι να λεμε!!! ΑΛΛΟ...![]()

-
- Ταξίαρχος
παρελαση κανω και με καμαρωνεις sayraki μου; [; )sauraki... 4 έγραψε: Εδω μαρινααα... καμαρωνω Βελερεφοτνι... Χαχαχαχαχα Ευγε ! Τι να λεμε!!! ΑΛΛΟ...
-
- Στρατηγός
Σημερα σαυράκι μου γραφουμε άλλη ιστορια αν διαβασεις ολα τα ποστς σε ολες τις ενοτητες... μας εχει πιασει μια ευφορια και πολυ καλη διαθεση για πειραγμα
Ελπιζω ο yandr να μην μας αποκληρωσει... αλλα θα μεσολαβησει ο Φοντης, ετσι; 

-
- Ανθυπασπιστής
τριγυρναω εξω απο τα κεντρα Ε... Και παρακολουθω Ποσοι Φευγουν και ποσοι μπαινουν χαχαχα... α χχ αχ... Βελερεφοντη Δεν εχεις παραπονα και εσυ!!!
Απο μενα... καλες Συνενοησεις!!! παντα...

Δεν εχουμε κανενα παράπονο καλε μου Βελερεφόντη και πλεον μονιμε Επαγγελματια Οπλίτη μας... Εχω τρομερη απορία αμως, μπορει να πω και χαζομαρα ομως
. Το βελερεφοντης τι ειναι... ; Εσυ το εβγαλες ή υπάρχει κάποιο προσωπο που ενω θα επρεπε να το ξέρω... δεν το ξέρω... ; 

Σαυράκι... μετρησε ποσοι εφυγαν τελικά... για να μας φυγει και το αγχος καλή μου... 

-
- Ανθυπασπιστής
ιλλυ μου... το παλιοσαυρο... με Κανε και κοκκινισα... χαχα Ναι βελερεφοντη Καμαρωνω εγω και χωρις να σε γνωριζω... απλα Εισαι οκ! Καις ε ευχαριστουμε για τις Εγκυρες πληροφοριες και τη σχετικη βοηθεια καθε φορα... !!! 
(και φτανει Προσγειωσου!!! Σε βλεπω χαλαρα επικεφαλη περιποπου αστυνομευσης ) χαχα Δωσεε

-
- Στρατηγός
Δεν είμαιVelerefontis έγραψε:
ΨΩΝΑΡΑ!!! (Εννοειται [; ) )

-
- Ταξίαρχος
Ο βελερεφοντης ηταν μυθολογικος ηρωας. Ο διας του χαρισε το φτερωτο αλογο τον πηγασο και με τη βοηθεια του ο βελερεφοντης καταφερε να σκοτωσει την τρομερη χιμαιρα. Εκανε και αλλα ηρωικα κατορθωματα, αλλα απο την επαρση του και την περηφανεια του θελησε να ναβει στον ολυμπο. Ο διας τον σκοτωσε με ενα κεραυνο του
Αχ... ειδες πους ου ειπα οτι θα ρωτούσα βλακεία... Αυτο κάπου στο δημοτικο, στη μυθολογία... καπου σιγουρα θα μας το εχουν πει... Εντάξει δεν ημουν αριστη μαθήτρια... απλα καλή... Ευχαριστώ παντως που μπηκες στο κοπο να μου εξηγήσεις,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης