ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
faye

Δημοσίευση από faye »

Ευχαριστω. Να ρωτήσω έαν αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου πρίν τη σχολή λογικα δεν υπάρχει προβλημα σωστά; Ποια είναι τα πράγματα που θα πρέπει να πάρουμε μαζί μας στη σχολή και τι μπορούμε να πάρουμε από τύπου μαγαζακια μέσα στη σχολή (ισχύει οτι είναι χαμηλές τιμές;) ; Σοβαρά καθόλου μακιγιάζ. Δεν λέω πολύ. Μόνο βάση ας πούμε επιτρέπεται; Σε ψάχνουν δηλ να δούνε εάν έχεις μαζί σου;
Άβαταρ μέλους
karabill
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από karabill »

faye ο στρατος δεν ειναι καλλιστεια! Μαλλον πρεπει να διαλεξεις κρεμες και μακιγιαζ ή λαδια στα νυχια απο το καθαρισμα οπλων και πολυ βρωμα ειδικα τις πρωτες μερες που δεν εχεις χρονο ουτε για ζητω
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Αλέξης »

Σωστά τα λέι ο karabill, τις πρώτες μέρες δεν έχεις χρόνο ούτε νερό να πιείς, πόσο μάλλον να μακιγιαριστείς. )
Άβαταρ μέλους
EFI1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από EFI1997 »

Τεσπα ευχαριστώ.
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Για να τα ξεκαθαρίσουμε, στις σχολές αυτές (στρατιωτικές-αστυνομικές) παίρνεις μαζί σου ΜΟΝΟ πράγματα που θα σου χρησιμεύσουν και θα σε βοηθήσουν στην εκπαίδευση, όπως για παράδειγμα πάτους για άρβυλα, γυαλιστικά για άρβυλα, διάφορα μπλοκάκια (αν και σου δίνουν), διάφορες σκόνες για να πλένεις ρούχα, καμια κάλτσα στρατιωτική και κανα φανελάκι επίσης στρατιωτικό (αντίστοιχα αστυνομικό), μαντηλάκια καθαρισμού οπωσδήποτε, και ξυριστικά για τους άντρες μαζί με διάφορα σαμπουάν για μπάνιο λούσιμο κτλ. Απο κεί και πέρα το μόνο που επιτρέπεται είναι κινητό χωρίς κάμερα και σε ορισμένες σχολές laptop (μετά την ορκωμοσία). Άντε βαριά βαριά και κανα mp3 στη λούφα για τις ελεύθερες ώρες σου. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Άβαταρ μέλους
EFI1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από EFI1997 »

Οκ, ευχαριστώ. Ρώτησα γιατί έχω ακμή (όχι πολυ έντονη) η οποία δεν θέλω να φαινετε...
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Έφη, ως τότε μπορεί να σου έχει λυθεί το πρόβλημα. Επίσης θα είναι ευκαιρία να αντιμετωπίσεις την όποια ανασφάλεια με την ακμή (αν την έχεις ακόμα).
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Μπορείς να επισκεφθείς δερματολόγο, θα σου δώσει τη λύση είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θεραπεύεται με κάποια διαδικασία αμέσως, τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω, κάνε μια ερώτηση και θα σου πούνε ;)
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από diplomaths »

Αν πάρεις βαριά αντιβίωση, ή άλλη αγωγή, "βαρια" για τον οργανισμό, η ακμή φεύγει με θεαματικά αποτελέσματα, αν και μένει στον οργανισμό αυτό.
Επίσης, αν κρίνω από το username σου, είσαι γεννημένη το '97 οπότε σε 3 χρόνια θα δώσεις πανελλήνιες, άρα έχεις αρκετό καιρό ακόμα
Άβαταρ μέλους
EFI1997
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από EFI1997 »

Ναι σωστα... Το 97 είμαι γεννημένη. Έχω καιρό μπροστά μου... Όσο για τον δερματολόγο λέω να πάω. Τέσπα θα ήθελα να ρτωήσω κάτι. Μπορεί κάποιος να μου πει ποίες έιναι οι βάσεις για την Ευελπίδων (σώματα και όπλα) περσι;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από diplomaths »

εδώ για τις περσινές βάσεις
δεν είναι και κάτι δύσκολο...
ΒΑΓΓΟΣ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΟΣ »

Στη σχολη μενεις μεσα και τα4 χρονια γιατι εχω ακουσει πως αυτο ισχυει μονο για τους 1ετης
Άβαταρ μέλους
vasilis67
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από vasilis67 »

ΒΑΓΓΟΣ έγραψε:Στη σχολη μενεις μεσα και τα4 χρονια γιατι εχω ακουσει πως αυτο ισχυει μονο για τους 1ετης

Ετσι είναι, μένεις στη σχολή και τα τέσσερα χρόνια. Αλλά, αναλόγως της διοίκησης και τυχόν ποινών, βγαίνεις έξω τα απογεύματα της Τετάρτης και διανυκτερεύεις έξω από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ.
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Εε ρε φαρφάρα που κυκλοφορεί στον κόσμο... Άκου μόνο οι άσσοι μένουν μέσα ! Οι υπόλοιποι δηλαδή τι πάνε, διακοπές; Θα τρελαθούμε... (δεν είναι προσωπική επίθεση, κάθε άλλο, απλά μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά μερικών να βγαίνουν και να λένε ότι τους καπνίσει χωρίς να ξέρουν που παν τα τέσσερα.)
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ar93 »

Εντάξει βρε Αλέξη... Δεν φταίει το παιδί άμα του είπαν βλακείες! Αυτοί που φταίνε είναι αυτοί που τα διαδίδουν! Επίσης ο λόγος ύπαρξης του forum είναι για να λύνονται οι απορίες μας και δεν θα έπρεπε να κρίνουμε τις ερωτήσεις των άλλων... Μην ξεχνάς ότι όλοι στην αρχή πηγαίναμε ψάχνοντας!Εικόνα Εικόνα
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες