Georgios55 έγραψε:Black_Knight μιας και απ'ότι κατάλαβα είσαι της σχολής, ισχύει αυτό που διάβασα σε μια σελίδα ότι, οι Ευέλπιδες Τάξης ΙΙ στέλνονται στην Σχολή Καταδρομών και λαμβάνουν το αντίστοιχο πτυχίοκαι οι Ευέλπιδες ΙΙΙ Τάξεως στέλνονται στην ΣΧΑΛ που επίσης καταλαμβάνουν πτυχίο;
Όχι. Οι δευτεροετείς πάνε ΚΕΑΠ για 2 βδομάδες και παίρνουν μια γευση. Φυσικά και δεν παίρνουν πτυχίο.
Και οι 3ετείς δεν πάνε ΣΧΑΛ.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Καλησπερα, μολις ειδα ενα βιντεο (το εχει στην sse.gr στα πολυμεσα) στο οποιο ειχαν παει μερικοι τριτοετοις Ευελπιδες για εκπαιδευση με την Ζ ΜΑΚ. Πως διαλεγονται τα ατομα τα οποια θα παρακολουθησουν την εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων; Δηλωνουν οποιοι επιθυμουν και γινετε κληρωση;
KostasSSE έγραψε:Καλησπερα, μολις ειδα ενα βιντεο (το εχει στην sse.gr στα πολυμεσα) στο οποιο ειχαν παει μερικοι τριτοετοις Ευελπιδες για εκπαιδευση με την Ζ ΜΑΚ. Πως διαλεγονται τα ατομα τα οποια θα παρακολουθησουν την εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων; Δηλωνουν οποιοι επιθυμουν και γινετε κληρωση;
Ολοι οι ευέλπιδες πηγαίνουν και όχι μόνο εκεί αλλά και σε εκπαίδευση στη Ρεντίνα, στον Ολυμπο κλπ
Επειδή δεν ξέρω που να γράψω αυτή την ερώτηση την γράφω εδώ... Θέλω να ρωτήσω όσους γνωρίζουν τι περιλαμβάνει η Κολύμβηση στην Ευελπίδων; Απαιτεί προηγούμενη εμπειρία σε ομάδες κολύμβησης ή όχι; Και τι πρόγραμμα ακολουθούν στην Κολύμβηση; Κατανοώ ότι κάποια πράγματα δεν είναι δυνατό να ειπωθούν γιατί υπάρχουν περιορισμοί αλλά θέλω να μάθω...
Ενα μάθημα σαν όλα τα άλλα είναι και η κολύμβηση στο οποίο τελικά δίνεις εξετάσεις (μάλλον εύκολα όρια) και βαθμολογήσαι. Τίποτα το ιδιαίτερο εκτός αν συμμετάσχεις στην ομάδα της σχολής.
Όταν γίνω 2οετής απλά θα κάνω αίτηση και θα μπω στην διμοιρία επιδείξεως; Η απορία που έχω είναι επειδή θέλω πολύ να μπώ στην διμοιρία επιδιξεως της ΣΣΕ. Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω όταν θα μπώ στη ΣΣΕ;
Μη βιάζεστε βρε παιδιά! Προς το παρόν το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάζετε και ίσως να γυμνάζεστε και λίγο που και που... Περάστε πρώτα στη σχολή και θα τα μάθετε όλα μέσα! Αν είστε όντως άξιοι, θα μπείτε στην ομάδα κολύμβhσης (ο georgios55) και στη διμοιρία επιδείξεως (ο Greg) ... Καλή επιτυχία να έχετε παντως!(σε ότι κάνετε τελικά) :)
Η μητέρα μου είναι αποσπασμένη σε πρεσβεία. Έτσι δικαιούμαι να δώσω εξετάσεις για την ΣΣΕ τον Σεπτέμβρη μαζί με τους ομογενείς. Στο πρόγραμμα είδα όμως πως η σχολη ξεκινάει με βασική εκπαίδευση απο τον Αύγουστο( αν κανω λάθος διορθώστε με). Εγώ ως έλληνας του εξωτερικού αν πετύχω θα χάσω την βασική εκπαίδευση η θα ακολουθήσω ιδιαίτερο πρόγραμμα;
Γειά σας. Δίνω για ευελπίδων φέτος και θα ήθελα να μαθω πως μπορώ να μπω στην διμοιρία επιδείξεων. Άκουσα ότι πρέπει να γίνεις 2αρι για να μπεις. Επίσης άκουσα ότι μενεις πολλα ΣΚ μεσα για πρόβα. Δεν με ενοχλεί αλλά αληθεύει?
Λοιπον pepe πρωτον περνα στν σχολη και μετα εχει ο Θεος. Και για να απαντησω στην απορια σου... Για να μπεις διμοιρια πρεπει να εισαι 2αρι αλλιως δεν γινεται ουτε 4αρι ουτε 3αρι μονο 2αρι. Και μετα αν μπεις παραμενεις. Λοιπον ειναι καπως δυσκολα για να μπεις αλλα οχι πολυ. Δν ειναι καταδρομες. Ουτε σκ κλεινεις για ουτε τιποτα!
Apostoli οι ομογενεις χανουν την εκπαιδευση την κανονικη με τους αλλους πρωτοετης αλλα κανουν μετα μονοι τους. Καθε χρονια ειναι γυρω στους 10 και κανουν μονοι τους.