Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
318 Α ΕΣΣΟ 2012

Δημοσίευση από 318 Α ΕΣΣΟ 2012 »

Εχω 2 αδελφια (αγορια) + εγω =3, οπου εχουνκαι οι δυο υπηρετηση πρην 10 χρονια περιπου ο ενας στρατο ξυρας (πεζικο) και ο αλλος αεροπορια, σε 1 μηνα παρουσιαζομε εγω που ειμαι κ ο μικροτερος στο στρατο ξηρας (αυλωνα), δικαιουμε μειομενη θητεια λογο το οτι τοτε δεν υπηρχε ο νομος για τους τριτεκνους ; κατι εχω ακουσει οτι γιναιτε καποια παραχορηση προς το αλλο αδελφο απο το μεγαλητερο αδερφο οπου δικεοτανε με τα σημερινα δεδομενα την μειομενη θητεια και ετσι κανει 8μηνο. ξερει κανεις;eyxaριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

318 Α ΕΣΣΟ 2012 έγραψε:Εχω 2 αδελφια (αγορια) + εγω =3, οπου εχουνκαι οι δυο υπηρετηση πρην 10 χρονια περιπου ο ενας στρατο ξυρας (πεζικο) και ο αλλος αεροπορια, σε 1 μηνα παρουσιαζομε εγω που ειμαι κ ο μικροτερος στο στρατο ξηρας (αυλωνα), δικαιουμε μειομενη θητεια λογο το οτι τοτε δεν υπηρχε ο νομος για τους τριτεκνους ; Κατι εχω ακουσει οτι γιναιτε καποια παραχορηση προς το αλλο αδελφο απο το μεγαλητερο αδερφο οπου δικεοτανε με τα σημερινα δεδομενα την μειομενη θητεια και ετσι κανει 8μηνο. Ξερει κανεις;eyxaριστω

Δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία

318 Α ΕΣΣΟ 2012

Δημοσίευση από 318 Α ΕΣΣΟ 2012 »

Greek_Army έγραψε:
318 Α ΕΣΣΟ 2012 έγραψε:Εχω 2 αδελφια (αγορια) + εγω =3, οπου εχουνκαι οι δυο υπηρετηση πρην 10 χρονια περιπου ο ενας στρατο ξυρας (πεζικο) και ο αλλος αεροπορια, σε 1 μηνα παρουσιαζομε εγω που ειμαι κ ο μικροτερος στο στρατο ξηρας (αυλωνα), δικαιουμε μειομενη θητεια λογο το οτι τοτε δεν υπηρχε ο νομος για τους τριτεκνους ; Κατι εχω ακουσει οτι γιναιτε καποια παραχορηση προς το αλλο αδελφο απο το μεγαλητερο αδερφο οπου δικεοτανε με τα σημερινα δεδομενα την μειομενη θητεια και ετσι κανει 8μηνο. Ξερει κανεις;eyxaριστω

Δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία

Ειναι συγουρο 100% αυτο που μου λες;

ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι δεν υπάρχει κάποια παραχώρηση, την μειωμένη θητεία την δικαιούται ο μόνος η ο μεγαλύτερος άσχετα αν δεν υπήρχε ο νόμος πριν 10 χρόνια που αυτό δεν το γνωρίζω
I_Am_Oso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από I_Am_Oso »

Έχω χάσει τον πατέρα μου. Είμαστε 3 αδέρφια. Είμαι ο μικρότερος. Ο μεσαίος σπουδάζει ακόμα ο μεγάλος θα κανει 8μηνες σαν προστάτης έχοντας μπει στρατο με την προηγούμενη σειρά του νοέμβρη Πόσο υπηρετώ εγώ; Μιας και είμαστε 2 αδέρφια την ίδια χρονική περίοδο στον στρατό δικαιούμαι κάποια ειδική μεταχείρηση οπως να ειμαι στο ιδιο στρατοπαιδο με τον αδερφο μου ή ένας απο τους 2 να υπηρετήσει οσο πιο κοντα γίνεται στο σπιτι του; Όποιος γνωρίζει κάτι να μην διστάσει να μου απαντήσει ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρονο σασ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μειωμένη θητεία δεν κάνεις, τα υπόλοιπα θα τα βρεις στο παρακάτω θέμα

Μεταθέσεις για αδέλφια

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας,

εχω μια μεγαλυτερη αδελφη παντρεμενη με παιδια και ενα μεγαλυτερο αδελφο που εχει κανει θητεια κανονικα και οχι μειωμενη, δικαιουμαι μειωμενη εγω σαν τριτεκνος;
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ernest »

Ειμαι ο μεσαιος απο τρια αδελφια (εχω δυο αδερφες) αρα δικαουμαι 8μηνη θητεια. Από ότι εχω διαβάσει το μόνο χαρτί που χρειάζεται είναι πιστ. Οικογενειακης κατάστασης. Σκεφτομαι να ζητήσω το χαρτί τωρα πριν φύγω ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει γτ εγω οταν θα εχω την αδεια ορκομωσιας δεν θα μπορέσω γτ θα ειναι ΣΚ τοτε (αν δεν κανω λαθος). Εκτός του πιστ. Οικ. Καταστασης μηπως θα χρειαστεί κατι αλλο; Ρωταω σε περιπτωση που αλλάξει κάτι.
Θα χρειαστεί να κάνω και μια εξουσιοδότηση στην μανα μου ε;
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GRS80 »

Ernest έγραψε:Ειμαι ο μεσαιος απο τρια αδελφια (εχω δυο αδερφες) αρα δικαουμαι 8μηνη θητεια. Από ότι εχω διαβάσει το μόνο χαρτί που χρειάζεται είναι πιστ. Οικογενειακης κατάστασης. Σκεφτομαι να ζητήσω το χαρτί τωρα πριν φύγω ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει γτ εγω οταν θα εχω την αδεια ορκομωσιας δεν θα μπορέσω γτ θα ειναι ΣΚ τοτε (αν δεν κανω λαθος). Εκτός του πιστ. Οικ. Καταστασης μηπως θα χρειαστεί κατι αλλο; Ρωταω σε περιπτωση που αλλάξει κάτι.

Αδερφέ πάρε μαζί σου όλα τα χαρτιά, έτσι θα κάνω κι εγώ... Μπορείς να τα δώσεις στο κέντρο που θα παρουσιαστείς. Το πιστοπιητικό που θα ζητήσες θα είναι για στρατολογική χρήση και όχι απλό...

Καλού κακού πάρε δύο: Το ένα πάρτο μαζί σου και το άλλο κράτα το σπίτι. Προφανώς μία εξουσιοδότηση θα ήταν καλό να έχεις. Αλλά μπορείς και ταχυδρομικώς να τα στείλεις...

Πάντως πιστεύω ότι θα ταν καλά να την έχεις μαζί σου όπως θα κάνω κι εγώ

Που παρουσιάζεσαι;
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ernest »

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει να τα πάρω μαζι μου. Απλα διαβασα οτι τα καταθετουμαι στο στρατολογικο γραφειο δεν ηξερα οτι μπορώ να δώσω στο κεντρο.
παρουσιαζομαι στην Θήβα.
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GRS80 »

Ernest έγραψε:Αυτο δεν το ειχα σκεφτει να τα πάρω μαζι μου. Απλα διαβασα οτι τα καταθετουμαι στο στρατολογικο γραφειο δεν ηξερα οτι μπορώ να δώσω στο κεντρο.
παρουσιαζομαι στην Θήβα.

Υλικοπόλεμος;
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ernest »

Ναι υλικου πολεμου
Άβαταρ μέλους
GRS80
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GRS80 »

Ernest έγραψε:Ναι υλικου πολεμου

Θα τα πούμε Θήβα! Κι εγώ 1/2 ΥΠ!
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Ernest έγραψε:Ειμαι ο μεσαιος απο τρια αδελφια (εχω δυο αδερφες) αρα δικαουμαι 8μηνη θητεια. Από ότι εχω διαβάσει το μόνο χαρτί που χρειάζεται είναι πιστ. Οικογενειακης κατάστασης. Σκεφτομαι να ζητήσω το χαρτί τωρα πριν φύγω ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει γτ εγω οταν θα εχω την αδεια ορκομωσιας δεν θα μπορέσω γτ θα ειναι ΣΚ τοτε (αν δεν κανω λαθος). Εκτός του πιστ. Οικ. Καταστασης μηπως θα χρειαστεί κατι αλλο; Ρωταω σε περιπτωση που αλλάξει κάτι.

Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης το δινει ο Δημος που εισαι γραμμενος. Τι σχεση εχει η Στρατολογια; Που να ξερει ποσσα αδερφια εχεις;
Δεν ξερω αν χρειαζεται αλλο χαρτι...
Η αδεια ορκομωσιας ειναι 4-5 μερες οποτε θα εχεις και εργασιμες μερες.
Ernest
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ernest »

Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα! Λεω να "ώστε μόλις μπω 1/2 να πω την μανα μου να παει μετα απο λιγο στην στρατολογια να τα κάνει"
δεν λεω οτι θα μου τα δωσει η στρατολογια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης