Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Spartan Commando έγραψε:Καλησπέρα παιδιά... Στο θέμα της ένταξης κι εγώ... Διέκοψα την αναβολή μου περί τα μέσα Νοέμβρη (15 του μηνός για την ακρίβεια) και ταυτόχρονα η αίτηση ήταν και διακοπής αναβολής και ένταξης τη προσεχή ΕΣΣΟ (δηλαδή Φλεβάρης 2012). Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει δεκτή; Όλοι οι γνωστοί και φίλοι που έχουν απολυθεί η υπηρετούν ήδη μου λένε να μην ανησυχώ. Ήταν λίγες μέρες (η αίτηση μου) μετά τη προθεσμία και ο στρατός χρειάζεται προσωπικό... Επίσης ο υποδιευθυντής εκεί στο Ρούφ μου είπε να μην ανησυχώ... Τώρα; Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να το πληροφορηθώ από κάπου; Να απευθυνθώ στη στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκω; Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω διαδικτύου παραχωρώντας ΣΑ κ λοιπά στοιχεία; Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων...

(Υ. Γ. Το μόνο που θέλω να ξέρω αν όντως μπαίνω Φλεβάρη... Γενάρη δίνω πτυχίο και δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσω έτσι μήνες μέχρι την ΕΣΣΟ Μαίου... Να 'στε καλά)

Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;

Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Καλησπερα στην παρεα. ΔΝ εχω κοψει ακομα αναβολη. Μπορω να μπω στην εσσο του φλεβαρη; Εχω σχολη μεχρι τις 14 φλεβαρη... Πως μπορωνα μαθω ΠΟΤΕ μπαινει η εσσο του φλεβαρη. Κατι ακουσα για αυξηση θητειας. Ειναι κατι σιγουρο; Ευχαριστω και σορρυ αν ειναι σε λαθος τοπικ το ποστ... Αν ειναι, ας το μεταφερετε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μιχαλης έγραψε:Καλησπερα στην παρεα. ΔΝ εχω κοψει ακομα αναβολη. Μπορω να μπω στην εσσο του φλεβαρη; Εχω σχολη μεχρι τις 14 φλεβαρη... Πως μπορωνα μαθω ΠΟΤΕ μπαινει η εσσο του φλεβαρη. Κατι ακουσα για αυξηση θητειας. Ειναι κατι σιγουρο; Ευχαριστω και σορρυ αν ειναι σε λαθος τοπικ το ποστ... Αν ειναι, ας το μεταφερετε.

1. Διακοπή αναβολής

2. Μετά διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα από αυτό το θέμα

3. Κατάταξη Στρατευσίμων (Στρατός Ξηράς)

4. Αύξηση θητείας το 2012;

Άβαταρ μέλους
kosmas10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kosmas10 »

Καλημέρα παιδιά. Επειδή δεν ξέρω και πολλά πάνω ς'αυτό το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν κόψω τώρα την αναβολή θα μπώ στην εσσο Μαϊου. Πώς γίνεται να μπω στην αμέσως προηγούμενη; Ένας φίλος μου είπε να δηλώσω εθελοντής. Είμαι ακόμα φοιτητής (χωρίς να Ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στην διαδικασία... ) Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που έχεις πάρει αναβολή δεν θεωρείσαι εθελοντής, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας να κόψεις όσο ποιο γρήγορα μπορείς την αναβολή και να πεις ότι θέλεις να μπεις τώρα, θα σου δώσουν να υπογράψεις μια αίτηση και μετά θα περιμένεις μήπως και δεχτούν το αίτημα σου
Άβαταρ μέλους
kosmas10
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kosmas10 »

"μήπως και δεχτούν το αίτημα σου "

Υπάρχει και η πιθανότητα να μην το δεχτούν; Εγω θέλω να μπω στην εσσο του Μαρτίου (αν θυμαμαι καλά.)

Ευχαριστώ πολύ παντως

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτούν, είσαι εκτός εσσό οπότε μόνο αν έχουνε ανάγκη από άτομα θα σε πάρουν
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Palioseira »

Θανασης έγραψε:Καλημερα σας εκλεισα το 18ο ετος της ηλικιας μου το 2011 γεννημενος 1993 Και στο stratologia.gr μου λεει πως δεν ειμαι προγραμματισμενος για την καταταξη στην επομενη ΕΣΣΟ [μαρτιου] προλαβαινω να μπω με αυτην την ΕΣΣΟ η ειναι αργα;

Αν πας και το ζητησεις υπαρχει ελπιδα αλλα οχι σιγουρα αν η σειρα μπαινει τελος Μαρτιου
idolent
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από idolent »

Απλα να ενημερωσω οτι εκοψα αναβολη την 2-3 φεβρουαριου κ δηλωσα αμεση καταταξη με τν β εσσο για να μπω το μαρτιο. Στο site της στρατολογια με εμφανισε προχθες οτι μπαινω Γ εσσο. Μετα απο πολλα τηλεφωνα στη διευθυνση στρατολογια του γες και οταν απαντησαν μου ειπαν θα μπω Το μαρτιο και να περιμενω το χαρτι στο σπιτι κ ας γραφει η το σιτε της στρατολογιας γ εσσο κ οτι απλα δεν εχει ενημερωθει κ δεν ενημερωνεται συνεχεια κ οτι στο υπολογιστη τους φενεται πως μπαινω τωρα μαρτιο με β εσσο!

οποτε και χωρις μεσο μια χαρα μπαινεις. Με τις περικοπες που εχουν, οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο.

Άβαταρ μέλους
kolegkas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kolegkas »

Μπηκα σημερα στο σαητ της στρατολογιας και μου λεει το παρακατω : Είστε υπόχρεος για κατάταξη Πολεμική Αεροπορία με την 2012 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης.

ενω εκοψα την αναβολη μου μεσα στα χρονικα ορια για την εσσο του μαιου...26 γεναρη. Ενω μπορουσα εως και 31... Γιατι αυτο;Eστειλα e-mail στην στρατολογια και αναμενω απαντηση γινετε λετε τιποτα τωρα?
thessalonikios

Δημοσίευση από thessalonikios »

Γίνεται να τους πείσεις να σε επιλέξουν για τη πρώτη άμεση ΕΣΣΟ αν έχεις ψυχολογικά και θέλεις αναβολή; Π. Χ. Για τώρα, αν σπάσω αναβολή, για Μάιο αντί Αυγούστου. Δε γίνεται να περιμένω, έχει χαθεί η ζωή μου.
Gpap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Gpap »

Υπαρχει κανεις που να εκανε αιτηση για αμεση ενταξη και να του εχει ερθει απαντηση για τον αν εγκρυθηκε και ποτε και που παρουσιαζεται?
yoyo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από yoyo »

Χαιρετε,

Απ' ότι ξέρω, αν θελω να μπω τον Νοέμβριο στον στρατο ξηράς πρεπει να διακόψω την αναβολή μου μεχρι την 31 Αυγούστου, ετσι δεν ειναι;

Αν δεν μπορω να το κανω αυτό, εμαθα οτι μπορώ να διακοψω την αναβολή μου τον Σεπτέμβριο αλλα να ζητήσω με συγκεκριμενο χαρτί επίσπευσης να μπω στην ΕΣΣΟ που ερχεται (δηλαδη του Νοεμβρίου). Ξερει κανεις που μπορώ να βρω καποια πληροφορία για αυτο το χαρτι επισπευσης;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, απλά όταν θα πας να κόψεις την αναβολή σου, θα τους πεις ότι θέλεις να μπεις με την συγκεκριμένη εσσό και θα σου δώσουν να υπογράψεις μια αίτηση
yoyo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από yoyo »

Greek_Army έγραψε:Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, απλά όταν θα πας να κόψεις την αναβολή σου, θα τους πεις ότι θέλεις να μπεις με την συγκεκριμένη εσσό και θα σου δώσουν να υπογράψεις μια αίτηση

Εχουμε καμία αίσθηση πόσες απο αυτες γίνονται δεκτές και πόσες όχι;

Επηρεάζει πιθανώς το σώμα στο οποίο θα με καλέσουν;(γιατι πχ τα εχουν ήδη κανονίσει με αυτους που έκοψαν την αναβολή στην ώρα τους; )

Ευχαριστώ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης