Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Πριν την καταβολη της δοσης δε θα εχουμε νεα... Γιατι δε στεκει ρε παιδια απο τη μια να προσπαθουμε να κανουμε οικονομια για την καταβολη της με περικοπες και αλλα και απο την αλλη να βγαζει προκυρηξεις! Όλα στον καιρο τους! Χρονια πολλα και για την μερα!
antonis λοστρεε έγραψε:Γεια σας !
Θα ήθελα να ρωτήσω ότι αν υπάρχει περίπτωση άτομα με σχιζοφρένεια να ενταχθούν στην αστυνομία.
Νομιζω οτι μοριοδοτειται κιολας αυτο το κριτηριο...300 η 500 μορια αν εχεις χαρτι δημοσιου ψυχιατρειου οτι εισαι ψυχακιας και ανωμαλος

-
317lele
Χαχαχαχαχα. τι λεει το ατομο ρε. Τα εχουμε χασει μου φαινεται.
-
Δημητρης
Απο τι φαίνεται είναι πολυ δύσκολο να βγει προκήρυξη εντός του 2012 Τα πράγματα είναι πολυ χάλια οικονομικά και δεν έχει ακουστεί τίποτα για προκήρυξη Οπότε μου φενεται πάμε για το 2013 και άμα!!!
λυκος έγραψε:Νομιζεις φιλε μου...
αν εχεις καμια πληροφορια που ευσταθει τοτε πες μας και εμας!
-
antonis λοστρεε
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Οι σχιζοφρενείς δεν είναι ανώμαλοι. Και εξάλου υπάρχουν πολλά είδοι σχιζοφρένειας.
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 69
Υπάρχουνε πολλά είδη σχιζοφρένειας αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θεωρείται ψυχική ασθένεια, τέτοια άτομα δεν μπαίνουν στην αστυνομία.
-
antonis λοστρεε
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Ισως το σχιζοφρενεια το εθεσα λαθος.
καποιο ειδος καταθληψης ας πουμε;
καποιο ειδος καταθληψης ας πουμε;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 80
Απο την προκηρυξη...
Ψυχωσικές διαταραχές (σχιζοφρενικές, παρανοϊκές μείζονες συναισθηματικές διαταραχές κ. Α.), διαταραχές του λόγου (βατταρισμός, βραδυγλωσσία κ. Λ. Π.) Νευρωσικές διαταραχές, εθισμός σε φάρμακα και τοξικές ουσίες, διαταραχές προσωπικότητας (σχιζοειδική, σχιζοτυπική, αντικοινωνική, ιδεοψυχαναγκαστική κ. Λ. Π.), ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και διαταραχές ταυτότητος φύλου, νοητική καθυστέρηση, διάφορες αναπτυξιακές διαταραχές, κ. Λ. Π.
Ψυχωσικές διαταραχές (σχιζοφρενικές, παρανοϊκές μείζονες συναισθηματικές διαταραχές κ. Α.), διαταραχές του λόγου (βατταρισμός, βραδυγλωσσία κ. Λ. Π.) Νευρωσικές διαταραχές, εθισμός σε φάρμακα και τοξικές ουσίες, διαταραχές προσωπικότητας (σχιζοειδική, σχιζοτυπική, αντικοινωνική, ιδεοψυχαναγκαστική κ. Λ. Π.), ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και διαταραχές ταυτότητος φύλου, νοητική καθυστέρηση, διάφορες αναπτυξιακές διαταραχές, κ. Λ. Π.
-
paylos
Παιδια καποια εφημεριδα εγραφε πως πηγες του υπουργειου διαρεουν πως μεσα στο σεπτεμβρη μετα την συσκεψη με τροικα θα βγει νεα προκυρηξη για 750 ατομα απο τους οποιους οι 500 θα τοποθετηθουν στη θρακη για τους μεταναστες... Και πως ηδη εχει μελετηθει η προκηριξη... Ας μαζεψουμε οσα περισσοτερα μορια μπορουμε λοιπον οσο προλαβαινουμε... Ηδη οι προπονησεις στα σταδια εχουν ξεκινισει απο πολους απο οτι βλεπω... Καλη τυχη να εχουμε.
-
Falcon
Ξέρει κανείς πότε θα οριστικοποιηθει αν και πότε θα πάρουμε την δόση; Γιατί νωρίτερα δεν βλέπω προκοπή...
paylos έγραψε:Παιδια καποια εφημεριδα εγραφε πως πηγες του υπουργειου διαρεουν πως μεσα στο σεπτεμβρη μετα την συσκεψη με τροικα θα βγει νεα προκυρηξη για 750 ατομα απο τους οποιους οι 500 θα τοποθετηθουν στη θρακη για τους μεταναστες... Και πως ηδη εχει μελετηθει η προκηριξη... Ας μαζεψουμε οσα περισσοτερα μορια μπορουμε λοιπον οσο προλαβαινουμε... Ηδη οι προπονησεις στα σταδια εχουν ξεκινισει απο πολους απο οτι βλεπω... Καλη τυχη να εχουμε.
μπορεις φιλε παυλο να μας πει ποια ειναι αυτη η εφημεριδα η εστω ενα λινκ κατι;
αν ευσταθει αυτο ειναι κατι...
-
loti
Παίδες, δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλα δεν πιστεύω πως είναι στα πλάνα τους η προκήρυξη τουλάχιστον για φέτος... Τώρα αν πέσει επόμενη δόση, ίσως κινηθεί κάτι. Ας είμαστε όμως λίγο λογικοί. Τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο και το ταιμινγκ είναι κακό, για
προσλήψεις!
Πάντως ακόμα κατα την προσωπική μου άποψη, είναι απαραίτητη η ενδυνάμωση του σώματος, ίσως σε βάθος χρόνου ''σκάσει'' και με μεγάλο νούμερο η προκύρηξη.
προσλήψεις!
Πάντως ακόμα κατα την προσωπική μου άποψη, είναι απαραίτητη η ενδυνάμωση του σώματος, ίσως σε βάθος χρόνου ''σκάσει'' και με μεγάλο νούμερο η προκύρηξη.
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 80
Αυτο για οσους αγχονονται οτι μπορει να κλεισουν οι σχολες σε ξανθη και κομοτηνη και να μη παρει φρουρους...
http://bloko.gr/swmata-asfaleias/pros-stratopeda-kai-asyla-ekspres.html
http://bloko.gr/swmata-asfaleias/pros-stratopeda-kai-asyla-ekspres.html
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες