Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Προκηρυξη γιοκ...
faber

Δημοσίευση από faber »

Ο καθενας μπορει να δωσει την δικια του ερμηνια παντως... Αλλος θα πει οτι εφοσον 1500 βγαινουν στους δρομους ενω πριν φιλουσαν υπουργους κτλ, ΄προκηρυξη γιοκ... Αλλος θα πει οτι 1800 συνοριοφυλακες που στελνει στα συνορα (που αυτοι ειναι αστυνομικοι αν δεν κανω λαθος) ανοιγουν θεσεις και θα δημιουργηθουν κενα, αρα θα βγει προκηρυξη... Και αλλος θα πει οτι οι 1800 καλιπτονται απο τους 1500 αρα προκηρυξη γιοκ... Ποια ειναι οι δικι σας αποψη; : )
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Την πατησαμε...
Λυκος θεσσαλονικη

Δημοσίευση από Λυκος θεσσαλονικη »

Τι να πω παιδια και εγω με την σειρα μου, τοσοι κοποι, λεφτα, ιδρωτας υπομονη, για τό τπτ.. οι ολοι εμεις ειμαστε τρελοι η ο δενδιας σωστος.. απο θεμα ισοτητος στην ελλαδα τπτ, γιατι μονο να παρουν αστυφυλακεσ και που παει ο δενδιας με 500παιδακια αστυφυλακες; τουλαχιστον ας μασ διναν την ευκαιρια να ζησουμε τον εφιαλτη του 2010 με τα 500 ατομα.. μεχρι 16 αυγουστου ας ελπιζουμε. καληνυχτα και υπομονη..
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν χρηματα, βρηκαν να καλυψουν θεσεις απο αλλου. Ποσοι απο αυτους ομως θα πανε σε ομαδες οπως η διας, δελτα που εκει οι πιο πολλοι ειναι ειδικοι φρουροι; Επισης ποσοι απο αυτους εχουν διπλωμα μηχανης; Μπορει να επανδροσουν τμηματα. Τιποτα δεν ξερουμε ακομα.
faber

Δημοσίευση από faber »

Πλακα μας κανεις; Το διπλωμα μηχανης το βγαζουν αμα θελουν σε 1 βδομαδα...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

Λυκος θεσσαλονικη έγραψε:Τι να πω παιδια και εγω με την σειρα μου, τοσοι κοποι, λεφτα, ιδρωτας υπομονη, για τό τπτ. Οι ολοι εμεις ειμαστε τρελοι η ο δενδιας σωστος. Απο θεμα ισοτητος στην ελλαδα τπτ, γιατι μονο να παρουν αστυφυλακες και που παει ο δενδιας με 500παιδακια αστυφυλακες; Τουλαχιστον ας μας διναν την ευκαιρια να ζησουμε τον εφιαλτη του 2010 με τα 500 ατομα. Μεχρι 16 αυγουστου ας ελπιζουμε. Καληνυχτα και υπομονη.

Σαφώς και ο αστυφύλακας είναι πολυτιμότερος από τον Ε. Φ, επιπλέον ο κόπος και τα έξοδα για μπει κάποιος στην αστυφυλάκων είναι περισσότερα από αυτά ενός Ε. Φ.
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από argo »

Λυπάμαι παιδιά γιαυτο που θας σας πω... Σημερα επικοινωνησα με το Αρχηγειο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει, και μαλιστα οτι δεν ξερουν αν θα εχουν λεφτα για να στεγασουν τους 500 που θα παρουν στις Σχολες! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα... Τι να πω εκτος αν γινει κανενα θαυμα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Μια χαρα τα λεμε του χρονου. Καλες διακοπες...
nick 257

Δημοσίευση από nick 257 »

αυτο ηταν λετε δηλ; Πεθανε κ η τελευταια ελπιδα που ειχαμε?
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων

Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Για φέτος δεν νομίζω να Βγει Κάτι και εάν Βγει Θα είναι για λίγα άτομα. Άποψη Μου είναι πως θα πρέπει να ευχόμαστε να Βγει Τουλάχιστον του χρόνου οπότε και Υπάρχουν Πιθανότητες να βγει για αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ατόμων παρά για φέτος που το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι για 500 άτομα (και Αν).
εξυπνοπουλο

Δημοσίευση από εξυπνοπουλο »

Ρε μαγκιες ελεος πιστευετε το καθε εδω μεσα οσο στιχοιμα θελετε νοεμβρη θα βγου προκυρηξεις και για πολλα ατομα αφου ολοι τα παρατανε ελεος που ζειτε; Οταν βγουν το νεομβρη εω θαμε κ εδω θαστε να δω αυτοι που το παιζουν εξυπνοι οτι ακουν απτα βισματα τους οτι δεν θα βγουν τι θα μου πουν. Καλο καλοκαιρι τα λεμε νοεμβρηΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες