Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

dimitris mak έγραψε:Που ειχε βγει με τα 500 ατομα! Την προτελευταια φιλε.

δεν ειχε βγει χριστουγεννα οκτωβριο την ειχαν βγαλει... Για φετος πως το βλεπεις; Θα βγαλει; Εχω αγχωθει πολυ παντως... Δεν ακουγεται τπτ...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Κοιτα φιλε! Και εγω θελω πολυ να βγει, αλλα το τι θες εσυ, εγω και ολοι οι αλλοι εδω μεσα σε αυτο το θεμα δεν εχει κανεναν λογο. Αν δεν θελουν οι απο πανω δεν προκειται να βγει. Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Τα οικονομικα, οι πολλοι αστυνομικοι που υπαρχουν στο σωμα και οι μειωσεις προσωπικου που θελουν να κανουν και στην αστυνομια, κανουν την κατασταση πιο δυσκολη για μια προκηρυξη ειδικων φρουρων. Απο την αλλη ομως σκεψου οτι καθε χρονο μια σειρα ειδικων φρουρων μονιμοποιητε, γινοντε μεταθεσεις για ατομα που φευγουν απο την αθηνα και οτι οι ειδικοι φρουροι ειναι πιο φθηνοι και βγαινουν πιο γρηγορα στον δρομο. Κανεις μας δεν μπορει εδω μεσα να πει κατι σιγουρο. Εκτος αν εχει θειο κανεναν Δενδια...
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από argo »

nick 257 έγραψε:

δεν ειχε βγει χριστουγεννα οκτωβριο την ειχαν βγαλει... Για φετος πως το βλεπεις; Θα βγαλει; Εχω αγχωθει πολυ παντως... Δεν ακουγεται τπτ...
21 Aυγουστου 2010 ειχε βγει των 500 ατομων... Μη λεμε οτι θελουμε και επισης για οσυς λενε οτι περιμενουν να γινει νταβαντουρι πριν βγει η προκηρυξη μεσω ΜΜΕ να ξερουν οτι βγαινουν τοσες προκηρυξεις και δημοσιευονται αυθημερον, δεν αποκλειεται δηλ να σκασει μυτη η φετινη ετσι ξαφνικα; Ας δουμε στη σελιδα της αστυνομιας βγαινουν και αλλες προκυρηξεις για διδακτικο προσωπικο, σκυλους, τζιπ βλεπετε να λενε τπτ οι εφημεριδες! Ελεος δηλ με τους απαισιοδοξους εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

argo έγραψε:
nick 257 έγραψε:

21 Aυγουστου 2010 ειχε βγει των 500 ατομων... Μη λεμε οτι θελουμε και επισης για οσυς λενε οτι περιμενουν να γινει νταβαντουρι πριν βγει η προκηρυξη μεσω ΜΜΕ να ξερουν οτι βγαινουν τοσες προκηρυξεις και δημοσιευονται αυθημερον, δεν αποκλειεται δηλ να σκασει μυτη η φετινη ετσι ξαφνικα; Ας δουμε στη σελιδα της αστυνομιας βγαινουν και αλλες προκυρηξεις για διδακτικο προσωπικο, σκυλους, τζιπ βλεπετε να λενε τπτ οι εφημεριδες! Ελεος δηλ με τους απαισιοδοξους εδω μεσα!

σωστος... Αυγουστο ειχε βγει. Λαθος δικο μου... Ρε φιλε εδω μεσα μπαινουμε κ για οτι νεοτερο εχει ο καθενας κ για να συζηταμε αυτο που μας απασχολει. Πρεπει δηλ να μαστε ολοι αισιοδοξοι η απαγορευεται η απαισιοδοξια; Εσυ γιατι σπαζεσαι; Φιλικα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μαλλον εκανα καποιο λαθος με τις ημερομηνιες! Συγνωμη!
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

dimitris mak έγραψε:Μαλλον εκανα καποιο λαθος με τις ημερομηνιες! Συγνωμη!

συγχωρεμενος... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από argo »

nick 257 έγραψε:
argo έγραψε:
nick 257 έγραψε:

σωστος... Αυγουστο ειχε βγει. Λαθος δικο μου... Ρε φιλε εδω μεσα μπαινουμε κ για οτι νεοτερο εχει ο καθενας κ για να συζηταμε αυτο που μας απασχολει. Πρεπει δηλ να μαστε ολοι αισιοδοξοι η απαγορευεται η απαισιοδοξια; Εσυ γιατι σπαζεσαι; Φιλικα...
Τπτ δεν απαγορευεται δημοκρατια εχουμε, παρησια του λογου απλα στην αρχη ειχαμε αγχος μη βγει ο τσιπρας και δεν βγει προκυρηξη, μετα το προβλημα ηταν γιατι δεν εχουν πει τπτ οι εφημεριδες (που και να ειχαν πει κατι οπως για τους σοφρωνιστικους που την περιμενουν) θα λεγαμε οπως λενε και αυτοι αν παρακολουθειτε το φορουμ, οτι θα την σταματησει η τροικα την προκυρηξη αφου δεν εχει βγει μεχρι τωρα. Ακομα και να βγει η προκηρυξη να δημοσιευτει θα πουν καποιοι οτι αν δεν παρουμε τη δοση του σεπτεμβριου θα κοπει παλι. Ειναι πολλοι εδω που μπαινουν και διαβαζουν και δε χρωστουν τπτ να επηρεαζονται με τα απαισιοδοξα μν γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο επηρεαζεται ο καθενας και με ποιον τροπο, ουτε βεβαια να λεμε και ψευτικα λογια. Ας κρατησουμε μια σταση αναμονης ολοι... Λογικη! Φιλικα παντα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

argo έγραψε:Τπτ δεν απαγορευεται δημοκρατια εχουμε, παρησια του λογου απλα στην αρχη ειχαμε αγχος μη βγει ο τσιπρας και δεν βγει προκυρηξη, μετα το προβλημα ηταν γιατι δεν εχουν πει τπτ οι εφημεριδες (που και να ειχαν πει κατι οπως για τους σοφρωνιστικους που την περιμενουν) θα λεγαμε οπως λενε και αυτοι αν παρακολουθειτε το φορουμ, οτι θα την σταματησει η τροικα την προκυρηξη αφου δεν εχει βγει μεχρι τωρα. Ακομα και να βγει η προκηρυξη να δημοσιευτει θα πουν καποιοι οτι αν δεν παρουμε τη δοση του σεπτεμβριου θα κοπει παλι. Ειναι πολλοι εδω που μπαινουν και διαβαζουν και δε χρωστουν τπτ να επηρεαζονται με τα απαισιοδοξα μν γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο επηρεαζεται ο καθενας και με ποιον τροπο, ουτε βεβαια να λεμε και ψευτικα λογια. Ας κρατησουμε μια σταση αναμονης ολοι... Λογικη! Φιλικα παντα!Εικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα συμφωνω μαζι σου... Αναμονη, υπομονη κ οτι εχει ο καθενας απο πληροφορια να τη λεει αρκει να ναι εγκυρη κ οχι ραδιο αρβυλα... Εσυ τι πιστευεις προσωπικα; Θα βγαλει φετος;
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

argo έγραψε:
nick 257 έγραψε:

Το ίδιο είναι μια Προκήρυξη για σκύλους ή τζιπ με μια Προκήρυξη πρόσληψης ενεργού προσωπικού στην αστυνομία; Αυτό λέω και εγώ. Μην λέμε ότι θέλουμε! Υπάρχει μεγάλη ανεργία στην χώρα οπότε τα ΜΜΕ Εστιάζουν Σε εκείνες τις ειδήσεις που αφορούν μια πλατιά μάζα του λαού οι οποίοι λέγονται άνεργοι και οι οποίοι σαφώς και ενδιαφέρονται για μια προκήρυξη που θα μπορέσει να τους λύσει αυτό το πρόβλημα. Για να μην λένε μέχρι στιγμής τίποτα τα ΜΜΕ πάει να πει πως είτε δεν έχουν κάποια πληροφόρηση είτε οι πληροφορίες τους λένε πως δεν θα βγει κάτι οπότε και δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα. Πάντως απαισιοδοξία δεν χρειάζεται. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Τα σέβη μου και τις Καλημέρες μου!

Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από argo »

nick 257 έγραψε:
argo έγραψε:Τπτ δεν απαγορευεται δημοκρατια εχουμε, παρησια του λογου απλα στην αρχη ειχαμε αγχος μη βγει ο τσιπρας και δεν βγει προκυρηξη, μετα το προβλημα ηταν γιατι δεν εχουν πει τπτ οι εφημεριδες (που και να ειχαν πει κατι οπως για τους σοφρωνιστικους που την περιμενουν) θα λεγαμε οπως λενε και αυτοι αν παρακολουθειτε το φορουμ, οτι θα την σταματησει η τροικα την προκυρηξη αφου δεν εχει βγει μεχρι τωρα. Ακομα και να βγει η προκηρυξη να δημοσιευτει θα πουν καποιοι οτι αν δεν παρουμε τη δοση του σεπτεμβριου θα κοπει παλι. Ειναι πολλοι εδω που μπαινουν και διαβαζουν και δε χρωστουν τπτ να επηρεαζονται με τα απαισιοδοξα μν γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο επηρεαζεται ο καθενας και με ποιον τροπο, ουτε βεβαια να λεμε και ψευτικα λογια. Ας κρατησουμε μια σταση αναμονης ολοι... Λογικη! Φιλικα παντα!Εικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα συμφωνω μαζι σου... Αναμονη, υπομονη κ οτι εχει ο καθενας απο πληροφορια να τη λεει αρκει να ναι εγκυρη κ οχι ραδιο αρβυλα... Εσυ τι πιστευεις προσωπικα; Θα βγαλει φετος;
Ναι εγω πιστευω οτι θα βγει γιατι η προκυρηξη εχει να κανει με την ασφαλεια των πολιτων πρωτον και κατα δευτερον η προσληψη Ε. Φ. Ειναι θεσμος πλεον εστω και με λιγα ατομα θα βγαζει προκηρυξη! Οσον αφορα τις δηλωσεις ΔΕΝΔΙΑ δεν αμφιβαλλω οτι θα γινουν μεταταξεις απλα θα παρει αρκετο χρονο και ο αριθμος των μεταταξεων δεν ειναι σιγουρος γιατι ειναι στην επιθυμια του καθενος Δημ. Υπαλληλου σε ποιο Υπουργειο θα μεταταχθει και να ξερετε οτι οι Πολιτικοι Υπάλληλοι της ΕΛ. ΑΣ. Ειναι οι πιο χαμηλομισθοι, γιαυτο δε νομιζω να ενδιαφερθουν και πολυ. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους και περνω 610 ευρω με 6 χρονια Υπηρεσιας και ενας συναδελφος που εχει 30 χρονια Υπηρεσιας με ολα τα επιδοματα οικογενειας και ειναι λιγο πριν την συνταξη περνει 900 ευρω. Για πειτε μου λοιπον ποσοι θα διαλεξουν αναμεσα σε τοσα Υπουργεια το δικο μας;
Άβαταρ μέλους
chris85
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Προκειμένου να χάσουν την δουλειά τους φίλε argo πιστεύω πως ορισμένοι θα έρθουν και θα βουλώσουν ορισμένες τρύπες. Τα χρήματα είναι Εξευτελιστικά λίγα αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα γίνουν αυτές οι μετατάξεις και αυτοί οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα γραφεία θα πάνε στους δρόμους και κατά πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στο καινούργιο τους πόστο μη έχοντας την απαραίτητη Επιχειρησιακή πείρα των ομοιοβάθμων συναδέλφων τους. Είναι σαν να τους στέλνουν σαν "πρόβατα Επί Σφαγή" αν μου επιτρέπεται αυτός ο όρος. Λίγο πρόχειρο, αν όχι Επικίνδυνο και για τους πολίτες αλλά και για τους ίδιους τους αστυνομικούς, Μου ακούγεται αυτό σαν σχέδιο.
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

chris85 έγραψε:Προκειμένου να χάσουν την δουλειά τους φίλε argo πιστεύω πως ορισμένοι θα έρθουν και θα βουλώσουν ορισμένες τρύπες. Τα χρήματα είναι Εξευτελιστικά λίγα αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα γίνουν αυτές οι μετατάξεις και αυτοί οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα γραφεία θα πάνε στους δρόμους και κατά πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στο καινούργιο τους πόστο μη έχοντας την απαραίτητη Επιχειρησιακή πείρα των ομοιοβάθμων συναδέλφων τους. Είναι σαν να τους στέλνουν σαν "πρόβατα Επί Σφαγή" αν μου επιτρέπεται αυτός ο όρος. Λίγο πρόχειρο, αν όχι Επικίνδυνο και για τους πολίτες αλλά και για τους ίδιους τους αστυνομικούς, Μου ακούγεται αυτό σαν σχέδιο.

σωστος... Αν κ θεωρω οτι πολλοι ειναι αυτοι στα γραφεια που χουν χρονια να φορεσουν στολη κ σιγα μη βγουν εξω...
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Dimitrios »

AΜα το πει ο μεγάλος (Δενδιάς) όχι μόνο θα βγούνε αλλά θα κάνουν και χαρούλες για να μην χάσουν την θεσούλα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Ωραια ολα τα σεναρια αλλα θα συμφωνησω με τον δημητριο. Οτι κ αν λεμε οτι και αν κανουμε αμα το πει ο μεγαλος... Ολα γινονται.
σημερα πηγα για μια Εκρεμοτητα που ειχα σε ενα τμημα και μιλησα με 1-2 φιλους ε. Φ και μου ειπαν ξεκαθαρα οτι οι ελειψεις ειναι τεραστιες... Και ο δενδιας ειναι εκτος τοπου και χρονου. Εκτος πραγματικοτητας. Αν γινουν πραξεις αυτα που λεει ειναι δυσκολα τα πραγματα οχι μονο για εμας που θελουμε να μπουμε αλλα και για τα παιδια που εχουν να παρουν ρεπο 1 μηνα ο καθε ενας.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω το παρατησα για φετος παντως... Δεν εχει βγει τιποτα... Καμια ανακοινωση... Και ειδικα αν βγει και ο ιουλιος και δεν υπαρχει τιποτα τοτε... Του χρονου με υγεια πανω απ'ολα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες