Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fanis

Δημοσίευση από fanis »

Όλα θα γίνουν υπομονή... Εγώ πιστεύω θα βγει και θα είναι αρκετά καλά τα άτομα που θα πάρει!
Άβαταρ μέλους
Ε.Δ ΦΑΝΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ε.Δ ΦΑΝΗΣ »

Σίγουρα θα βγει προκύρηξη αλλά το θέμα είναι πόσα άτομα θα πάρει! Πιστεύω ότι θα πάρει καμιά 500ρια! Μακάρι ρε παιδιά γιατί όλοι μας έχουμε κάνει τόσα για να πάρουμε αυτά τα μόρια για να μπούμε μέσα στην αστυνομία!
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από antonioknight »

500 ατομα σιγουρα το θεμα ειναι να παρει παραπανω καμια 800 εγω πιστευω να θυμαστε καμια 800 ατομα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν μερικοί είστε παιδάκια και δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλοκαιριάτικα δεν σας φταίει κανένας και στην συγκεκριμένη περίπτωση το φόρουμ, αν νομίζετε ότι εδώ είναι παιδική χαρά και μπορείτε να γράφετε ότι ***** σας κατεβαίνει είστε γελασμένοι.

από την επόμενη *****, θα πέσουν και οι πρώτες τιμωρίες

Άβαταρ μέλους
35ΜΚ 312
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 35ΜΚ 312 »

Greek_Army έγραψε:Αν μερικοί είστε παιδάκια και δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλοκαιριάτικα δεν σας φταίει κανένας και στην συγκεκριμένη περίπτωση το φόρουμ, αν νομίζετε ότι εδώ είναι παιδική χαρά και μπορείτε να γράφετε ότι ***** σας κατεβαίνει είστε γελασμένοι.

από την επόμενη *****, θα πέσουν και οι πρώτες τιμωρίες

Δηλαδή οι παραπάνω κύριοι κάνουν κάλο στο φόρουμ με τις ανακρίβειες που γράφουν! Οκ πάω πάσο τοτε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι πιστεύει, αν το θεωρείς εσύ ανακρίβεια είναι άποψη σου και αν θέλεις να απαντήσεις μπορείς να το κάνεις ευγενικά χωρίς να προσβάλλεις τον άλλον...

δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σχολιάσω μερικά μηνύματα τύπου "πότε ξεκινάνε τα αθλήματα", είπαμε η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά εδώ μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να την επιτρέψω

Άβαταρ μέλους
35ΜΚ 312
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 35ΜΚ 312 »

Συγνώμη αλλά τα μηνύματα τύπου "Σίγουρα θα βγει προκύρηξη" και "500 ατομα σιγουρα" μετά απο όσα έχουν ακουστεί αυτες τις μέρες χώρις να μας λενε αυτά τα παιδία απο που είναι τοσο σιγουρα γιαυτο για μενα είναι σαν να με κοροίδευουν μες τα μούτρα μου για κατι που προσωπικα θεωρώ σημαντικό! Γιαυτο και αντέδρασα έτσι. Αν θέλουν κάποιοι να γράφουν αυτα τα πράγματα ανοιξέ τους ενα θέμα "πρόβλεψη προ-πο για αριθμο εισακτέων Π. Ε. Φ.2012. "Αυτά είχα να πω αν θεωρεις πως ειμαι λάθος δικαιωμά σου και κάλα κανεις, εγώ την γνωμη μου είπα! Ας τελειώσει το θέμα εδώ, ς'ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν γίνεται να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω γράψει ήδη, είπαμε εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να γράφει την γνώμη του, τώρα αν πχ εσύ διαφωνείς, μπορείς απλά να απαντάς χωρίς να ειρωνεύεσαι

Δεν θα ανοίγω 10 θέματα για το ίδιο πράγμα

τα offtopic τελειώνουν εδώ

Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από argo »

Ανέκαθεν ζητούσαμε να παίρνουν κόσμο και γνώμη μας είναι ότι σειρά θα πάρει αργά η γρήγορα, όχι γιατί κάποιοι από εμάς η από εσάς θα πρέπει να φύγουν με μεταθέσεις, αλλά γιατί πρέπει γρήγορα να ενισχυθούν υπηρεσίες που αγκομαχούν από έλλειψη προσωπικού και που κατ επέκταση αυτό έχει άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας που καλπάζει : Απο ΣΕΦΕΑ αυτό. Να και ενα καλό νέο... ! Αντε να ακουσουμε και τον αριθμό αργα ή γρηγορα! Υπομονη, όλα παιρνουν τον δρομο τους!
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Μακάρι αδερφέ... Οι κρίσεις στην αστυνομία πότε γίνονται ξέρει κανείς; Πιστεύω μετά απ αυτές θα έχουμε νέα!Άντε και είναι η τελευταία μας ευκαιρία, του χρόνου 29ρίζουμε :(

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Falcon έγραψε:Μακάρι αδερφέ... Οι κρίσεις στην αστυνομία πότε γίνονται ξέρει κανείς; Πιστεύω μετά απ αυτές θα έχουμε νέα!Άντε και είναι η τελευταία μας ευκαιρία, του χρόνου 29ρίζουμε :(

Εγιναν χτες οι κρισεις...
Μην περιμενεις νεα αμεσα, ειναι νωρις ακομα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

argo έγραψε:Ανέκαθεν ζητούσαμε να παίρνουν κόσμο και γνώμη μας είναι ότι σειρά θα πάρει αργά η γρήγορα, όχι γιατί κάποιοι από εμάς η από εσάς θα πρέπει να φύγουν με μεταθέσεις, αλλά γιατί πρέπει γρήγορα να ενισχυθούν υπηρεσίες που αγκομαχούν από έλλειψη προσωπικού και που κατ επέκταση αυτό έχει άμεσα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας που καλπάζει : Απο ΣΕΦΕΑ αυτό. Να και ενα καλό νέο... ! Αντε να ακουσουμε και τον αριθμό αργα ή γρηγορα! Υπομονη, όλα παιρνουν τον δρομο τους!

το διαβασα και εγω αυτο αλλα και παλι πιστευω οτι θα παρει παααρααα πολυ μεχρι να βγαλει!
faber

Δημοσίευση από faber »

Ρε παιδια που ακριβως το λεει αυτο να ριξω μια ματια?
GIORGOS315

Δημοσίευση από GIORGOS315 »

Μαγκες ξερετε περιπου ποτε θα βγει η προκυρηξη
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

Πέρυσι βγήκε Αύγουστο οπότε και τώρα εφόσον βγει εκείνες την περίοδο να περιμένεις.
Γνώμη μου είναι πάντως πως θα βγάλουν, στην αστυφυλάκων ήταν πολύ λίγοι και πρέπει κάπως να τους καλύψουν, μπορεί ε. Φ λίγους να πάρουν αλλά θα πάρουν.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες