Κούρεμα στο στρατό
Κούρεμα στο στρατό
Προϋπόθεση να υπάρχει φαντάρος-κουρέας.
Εγώ αναγκαζόμουν να βγαίνω έξω για να κουρευτώ.
Εγώ αναγκαζόμουν να βγαίνω έξω για να κουρευτώ.
Κούρεμα στο στρατό
Παρουσιαζομαι αυλωνα την αλλη εβδομαδα και θα κουρευτς τελευταια μερα αλλα θελω να τα κοψω πολυ κοντα, σχεδον ξυρισμενα, ξερει κανεις εαν αυτο επιτρέπεται γιατι ειχα ακούσει οτι απαγορεύεται!
Κούρεμα στο στρατό
Δεν επιτρέπεται. Είπαμε 4 πόντους, εκτός και αν θες να σου τη πούν.
Κούρεμα στο στρατό
Εγώ τα είχα τελείως ξυρισμένα στη μικρότερη σκάλα με την κουρευτική (ηλεκτρική) μηχανή σχεδόν σε όλη τη θητεία. Δεν μου είπε κανείς τίποτα.geomav έγραψε:Παρουσιαζομαι αυλωνα την αλλη εβδομαδα και θα κουρευτς τελευταια μερα αλλα θελω να τα κοψω πολυ κοντα, σχεδον ξυρισμενα, ξερει κανεις εαν αυτο επιτρέπεται γιατι ειχα ακούσει οτι απαγορεύεται!
Κούρεμα στο στρατό
Ισχυει οτι μετα απο μερικους μηνες, οταν πας στη μοναδα δεν ειναι κ τοσο αυστηρο αυτο και μπορεις να τα αφησεις σε ενα νορμαλ μακρος;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Κούρεμα στο στρατό
Εξαρταται απο το διοικητη και ποσο συχνα θα σας κανουν επιθεωρηση. Υπαρχει και αλλη λυση. Βαζεις ζελε, τα κολλας πισω και φορας συνεχεια το τζοκευ 

Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Κούρεμα στο στρατό
Καλησπερα.
Βελεροφοντη βλεπω καποιες απαντησης απο σενα μπορει να κανω και λαθος αλλα μηπως ειρωνευεσαι τους αλλους;
Βελεροφοντη βλεπω καποιες απαντησης απο σενα μπορει να κανω και λαθος αλλα μηπως ειρωνευεσαι τους αλλους;
Κούρεμα στο στρατό
Ρε παιδια εχς κουρεφτι στον 1 ποντο το μαλι μου σε 2 εβδομαδες παρουσιαζομαι μεγαλο πεφκο δεν ειναι γουλι εχς προβλημα οποιος ξερει να μου πει σας εφχαριστω πολυ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Κούρεμα στο στρατό
Αν δεν ειναι τοσο κοντα οσο να φαίνεται το κρανίο σου δε θα εχεις πρόβλημα.ακατανομαστοσ έγραψε:Ρε παιδια εχς κουρεφτι στον 1 ποντο το μαλι μου σε 2 εβδομαδες παρουσιαζομαι μεγαλο πεφκο δεν ειναι γουλι εχς προβλημα οποιος ξερει να μου πει σας εφχαριστω πολυ
Αλλα και παλι σε 15 μέρες θα εχουν μακρίνει αρκετα οποτε μην αγχώνεσαι...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Κούρεμα στο στρατό
Δεν προβλέπεται το "πολύ κοντό" μαλλί;
Δεν το ήξερα αυτό...
Γιατί ρε παιδιά όμως;
Δεν το ήξερα αυτό...

Γιατί ρε παιδιά όμως;
Κούρεμα στο στρατό
Ποσο κοντο να ειναι ρε παιδια; ! Τελευταια σκαλα ας πουμε; !
Κούρεμα στο στρατό
4 πόντοι είναι το προβλεπόμενο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κούρεμα στο στρατό
Απ'οτι λένε τα παιδιά πιο πάνω, δεν επιτρέπεται, θέλει γύρω στους 4 πόντους μαλλί
Κούρεμα στο στρατό
Ρε παιδια εγω δλδ που εχω προβλημα τριχοπτωσης εδω κ χρονια τι να κανω; Αφου δεν εχω μαλλια πανω... Ουτε εγω μπορω να τα ξυριζω;
-
- Υπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: Στρατ/κές-Αστ/κές Επιχειρήσεις
- Επάγγελμα: Υπαξ/κός ΛΣ
Κούρεμα στο στρατό
Δεν νομιζω να τιμωρηθει καποιος επειδη ειχε απο πολιτης ξυρισμενο κεφαλι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες