Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Greek_Army έγραψε:Το καλοκαίρι δεν ασχολούμαι με τέτοια φίλε μου, προτιμώ άλλες ασχολίες, μπικίνι κλπ Εικόνα

Ε οκ, αρα συμφωνουμε. Τα ιδια ελεγα και εγω στην προηγουμενη σελιδα.Εικόνα
Τεσπα, το γαμησα το θεμα... Σταματαω εδω.

toro έγραψε:Μου κανει εντυπωση που ο καθε ενας χρησημοποιη την καθε ειδησει ετσι οπως αυτος θελει.Εικόνα τα καλα και συμφεροντα...

Αφου δεν υπαρχει κατι ξεκαθαρο ρε τορο, λογικο δεν ειναι;
Οπως θελει το ερμηνευει ο καθενας.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Πως μπορουμε να μαθουμε ποσοι αστυνομικοι θα βγουν στην συνταξη φετο?
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

toro έγραψε:Πως μπορουμε να μαθουμε ποσοι αστυνομικοι θα βγουν στην συνταξη φετο;

απο την αστυνομικη επιθεωρηση που γραφει τις αποστρατειες κτλ... Στις τελευταιες σελιδες...
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

toro έγραψε:Μου κανει εντυπωση που ο καθε ενας χρησημοποιη την καθε ειδησει ετσι οπως αυτος θελει.Εικόνα τα καλα και συμφεροντα...

Ναι Όμως Ρε toro δεν πιστεύω να συμφέρει κάποιον από εδώ μέσα να μην Βγει Προκήρυξη. Όλοι αυτό θέλουν και αυτό περιμένουν οπότε λογικό είναι να μεταφράζεται η κάθε είδηση έτσι όπως Συμφέρει. Καλό είναι πάντως να υπάρχουν και απόψεις που να Προσγειώνουν κάπως τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Ρε παιδες ολοι μας θελουμε να βγει... Απλα ο καθενας το βλεπει απ τη δικη του αποψη, οπτικη γωνια κ κρινει με βαση τη λογικη του... Εγω λεω θα βγει αλλος ειναι απαισιοδοξος κ λεει οχι... Αλλος λεει 500 ατομα αλλος λεει 2000... Ειδωμεν...
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Dimitrios »

Ρε ***** με έχετε ξενερώσει... Ετοιμαζόμουν για προκύρηξη και τώρα πάλι στον ΟΑΕΔ θα καταλήξω... Μωγά την ανεργία μου δηλαδής...
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από antonioknight »

Μαγκες λετε η προκυρηξη που βγαινει καθε αυγουστο να την καθυστερησουν και να την βγαλουν για παραδειγμα σεπτεμβριο η οκτωμβριο; Παιζει κατι τετοιο;
Άβαταρ μέλους
chris85
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

antonioknight έγραψε:Μαγκες λετε η προκυρηξη που βγαινει καθε αυγουστο να την καθυστερησουν και να την βγαλουν για παραδειγμα σεπτεμβριο η οκτωμβριο; Παιζει κατι τετοιο;

Πολλά παίζουν αλλά όπως θα έχεις παρατηρήσει οι πληροφορίες είναι Συγκεχυμένες οπότε μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

dimitris mak έγραψε:Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.

Νταξ φορουμ ειναι φιλε ο καθενας θα λεει τη γνωμη του η την "πληροφορια του" (και πολλες φορες τον πονο του). Οποιος θελει επισημη ενημερωση θα τη βρει εκ των πραγματων μονο στο sefeaa.gr και στο astynomia.gr.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Apache έγραψε:
dimitris mak έγραψε:Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.

Νταξ φορουμ ειναι φιλε ο καθενας θα λεει τη γνωμη του η την "πληροφορια του" (και πολλες φορες τον πονο του). Οποιος θελει επισημη ενημερωση θα τη βρει εκ των πραγματων μονο στο sefeaa.gr και στο astynomia.gr.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Υπομονη μαγκεεεες υπομονη... Οσο και να κλαιμε δεν βγαινει τπτ! Απλα μυαλο και αλλη φορα να μν παρακαλαμε να βγει ο σαμαρας για να βγιε προκυρηξη! Φρουρους θα ξαναπαρει ειναι καθαρα θεμα αριθμων. Αλλα οι ρουσφετοπροσληψεις προηγουνται αυτες ευκολοτερα δικαιολογουνται στην τροικα... Επισης εχει αρχισει τακτικη για την μη προσληψη μονιμου προσωπικου. Με λιγα λογια υπαρχει σκεψη για μονο συμβασιουχους παντου... Η ειδικοι ειναι συμβασιουχοι τελικα η μονιμο προσωπικο; Αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα για το υπουργειο απο την τροικα!
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Μαλλον συμβασιουχους τους παρουσιαζουν ωστε να μην εχουν θεμα με τη τροικα... Παντως στις ειδησεις του mega παλι ρεπορταζ για το κεντρο την εξαρση εγκληματικοτητας κ δια στοματος υπουργου αμεση δημιουργια 25 κεντρων φιλοξενιας με κονδυλια απο την ε. Ε! Αρα; Με βαση τα λεγομενα χρυσοχο για 130 ατομα δυναμη το καθε κεντρο που θα βρεθουν ολοι αυτοι ρε παιδια; Μηπως βγει η προκηρυξη χρηματοδοτουμενη απο τα κονδυλια της ε. Ε; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Αν ειναι ετσι ρε αδελφε θα παρει 3000 ατομα... Χαχαχα! Ειδωμεν!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες