toro έγραψε:Μου κανει εντυπωση που ο καθε ενας χρησημοποιη την καθε ειδησει ετσι οπως αυτος θελει. τα καλα και συμφεροντα...
Ναι Όμως Ρε toro δεν πιστεύω να συμφέρει κάποιον από εδώ μέσα να μην Βγει Προκήρυξη. Όλοι αυτό θέλουν και αυτό περιμένουν οπότε λογικό είναι να μεταφράζεται η κάθε είδηση έτσι όπως Συμφέρει. Καλό είναι πάντως να υπάρχουν και απόψεις που να Προσγειώνουν κάπως τα πράγματα.
Ρε παιδες ολοι μας θελουμε να βγει... Απλα ο καθενας το βλεπει απ τη δικη του αποψη, οπτικη γωνια κ κρινει με βαση τη λογικη του... Εγω λεω θα βγει αλλος ειναι απαισιοδοξος κ λεει οχι... Αλλος λεει 500 ατομα αλλος λεει 2000... Ειδωμεν...
antonioknight έγραψε:Μαγκες λετε η προκυρηξη που βγαινει καθε αυγουστο να την καθυστερησουν και να την βγαλουν για παραδειγμα σεπτεμβριο η οκτωμβριο; Παιζει κατι τετοιο;
Πολλά παίζουν αλλά όπως θα έχεις παρατηρήσει οι πληροφορίες είναι Συγκεχυμένες οπότε μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.
dimitris mak έγραψε:Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.
Νταξ φορουμ ειναι φιλε ο καθενας θα λεει τη γνωμη του η την "πληροφορια του" (και πολλες φορες τον πονο του). Οποιος θελει επισημη ενημερωση θα τη βρει εκ των πραγματων μονο στο sefeaa.gr και στο astynomia.gr.
dimitris mak έγραψε:Το να λεει ο καθε ενας εδω μεσα οτι θα βγει η δεν θα βγει, δεν αλλαζει κατι. Εχουμε γεμησει με 53 σελιδες για το αν θα βγει η οχι. Οσα ατομα και να παρουν συνταξη, οσα ατομα και να εχει ελλειψη η αστυνομια, αν δεν θελουν δεν θα παρουν ειναι πολυ απλο. Δεν ειδατε ποσους πηραν στην αστυφυλακων; Τεσπα, εγω εχω να πω οτι καλο θα ηταν να κανουμε λιγη υπομονη και να μην γραφουμε οτι ναναι γιατι καποιοι ανθρωποι μπαινουν για να ανημερωθουν εδω μεσα χωρις να ειναι μελη και μονο που δεν τους βοηθαμε.
Νταξ φορουμ ειναι φιλε ο καθενας θα λεει τη γνωμη του η την "πληροφορια του" (και πολλες φορες τον πονο του). Οποιος θελει επισημη ενημερωση θα τη βρει εκ των πραγματων μονο στο sefeaa.gr και στο astynomia.gr.
Υπομονη μαγκεεεες υπομονη... Οσο και να κλαιμε δεν βγαινει τπτ! Απλα μυαλο και αλλη φορα να μν παρακαλαμε να βγει ο σαμαρας για να βγιε προκυρηξη! Φρουρους θα ξαναπαρει ειναι καθαρα θεμα αριθμων. Αλλα οι ρουσφετοπροσληψεις προηγουνται αυτες ευκολοτερα δικαιολογουνται στην τροικα... Επισης εχει αρχισει τακτικη για την μη προσληψη μονιμου προσωπικου. Με λιγα λογια υπαρχει σκεψη για μονο συμβασιουχους παντου... Η ειδικοι ειναι συμβασιουχοι τελικα η μονιμο προσωπικο; Αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα για το υπουργειο απο την τροικα!
Μαλλον συμβασιουχους τους παρουσιαζουν ωστε να μην εχουν θεμα με τη τροικα... Παντως στις ειδησεις του mega παλι ρεπορταζ για το κεντρο την εξαρση εγκληματικοτητας κ δια στοματος υπουργου αμεση δημιουργια 25 κεντρων φιλοξενιας με κονδυλια απο την ε. Ε! Αρα; Με βαση τα λεγομενα χρυσοχο για 130 ατομα δυναμη το καθε κεντρο που θα βρεθουν ολοι αυτοι ρε παιδια; Μηπως βγει η προκηρυξη χρηματοδοτουμενη απο τα κονδυλια της ε. Ε;