Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Δεν πειραζει... ας το ειπε! ριναι καθαρα θα ξαναπω θεμα τροικασ... θελουν να παρουν προσωπικο και για τα κεντρα κρατησης, αλλα μαλλον εκει θα παρουν σεκιουριταδες που ειναι και τσαμπα. αλλα ειναι επιτακτικο να παρουν φρουρους. μαλλον θα αργησει κοινως η προκυρηξη... συγνωμη για τα κεφαλαια
nick 257 έγραψε:Προκηρυξη θα βγει... Θα το δειτε...
Ευχαριστούμε, τώρα ησύχασα.
Οι σεκιουριταδες θα εχουν την εσωτερικη φυλαξη, η εξωτερικη ανηκει στην αστυνομια... Ολα ειναι πιθανα ρε παιδες. Μπορει τις προσληψεις για την επανδρωση να τις βαλουν μεσα στη χρηματοδοτηση για τη δημιουργια των κεντρων
Συνωνοματε φιλε μου δεν το ειπα ουτε κοροιδευτικα ουτε ειρωνικα... Ειναι η αποψη μου... Οποιος θελει την σεβεται... Εδω μπαινουμε για να μοιραστουμε την αγωνια μας κ την αποψη μας... Τωρα αν θεωρεις οτι ειναι λαθος δικαιωμα σου... Θα δειξει η πορεια...
Nikos4 έγραψε:nick 257 έγραψε:Προκηρυξη θα βγει... Θα το δειτε...
Ευχαριστούμε, τώρα ησύχασα.
Συνωνοματε φιλε μου δεν το ειπα ουτε κοροιδευτικα ουτε ειρωνικα... Ειναι η αποψη μου... Οποιος θελει την σεβεται... Εδω μπαινουμε για να μοιραστουμε την αγωνια μας κ την αποψη μας... Τωρα αν θεωρεις οτι ειναι λαθος δικαιωμα σου... Θα δειξει η πορεια...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
310LELE έγραψε:Αν ελεγε θα παρουμε 2000 φρουρους ολοι τωρα θα Πανηγυρίζαμε Και ναιιιιιι θα γινουν προσληψεις... Μα το ειπε ο ιδιος ο υπουργος αποκλειεται να μην παρει... Και τωρα που ειπε το αντιθετο βγαινετε και λετε επειδη ειπε κατι ενας υπουργος δεν παει να πει οτι θα το κανει κιολας... Συγνωμη αλλα ΕΛΕΟΣ! Και εγω εχω ξενερωσει ασχημα αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα τα φερω ετσι ωστε να διατηρω ψευτικες ελπιδες...
Γιατι ειπε οτι δεν θα παρει ειδικους φρουρους;
Αν φυγουν 1500 ατομα το σεπτεμβρη με συνταξη και παρει 1500 φρουρους θα εχουμε περισσοτερους αστυνομικους απο πριν; Και μην μου πει κανεις για το 1/10 γιατι και περυσι αυτα ελεγαν και εβαλαν χιλιαδες κομματοσκυλα οι δημαρχοι...
Νταξ το παρακανατε και δεν υπαρχει και κατι χειροπιαστο να δικαιολογει τετοια αντιδραση...
Και δεν υπαρχει καποιος αγραφος νομος που να λεει οτι αν δεν βγαλει προκυρηξη μεσα στο καλοκαιρι τοτε δεν θα βγαλει καθολου...
Καλα βεβαια οποιος θελει να τις κοβει μπορει να το κανει ελευθερα, εγω για το καλο σας (μας) τα γραφω αυτα...

Apache έγραψε:310LELE έγραψε:Αν ελεγε θα παρουμε 2000 φρουρους ολοι τωρα θα Πανηγυρίζαμε Και ναιιιιιι θα γινουν προσληψεις... Μα το ειπε ο ιδιος ο υπουργος αποκλειεται να μην παρει... Και τωρα που ειπε το αντιθετο βγαινετε και λετε επειδη ειπε κατι ενας υπουργος δεν παει να πει οτι θα το κανει κιολας... Συγνωμη αλλα ΕΛΕΟΣ! Και εγω εχω ξενερωσει ασχημα αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα τα φερω ετσι ωστε να διατηρω ψευτικες ελπιδες...
Γιατι ειπε οτι δεν θα παρει ειδικους φρουρους;
Αν φυγουν 1500 ατομα το σεπτεμβρη με συνταξη και παρει 1500 φρουρους θα εχουμε περισσοτερους αστυνομικους απο πριν; Και μην μου πει κανεις για το 1/10 γιατι και περυσι αυτα ελεγαν και εβαλαν χιλιαδες κομματοσκυλα οι δημαρχοι...
Νταξ το παρακανατε και δεν υπαρχει και κατι χειροπιαστο να δικαιολογει τετοια αντιδραση...
Και δεν υπαρχει καποιος αγραφος νομος που να λεει οτι αν δεν βγαλει προκυρηξη μεσα στο καλοκαιρι τοτε δεν θα βγαλει καθολου...
Καλα βεβαια οποιος θελει να τις κοβει μπορει να το κανει ελευθερα, εγω για το καλο σας (μας) τα γραφω αυτα...
πες τα ρε φιλος!

Επειδη εγω αναψα πρωτος την φωτια με την δηλωσει του δενδια σας θυμιζω κ κατι που ειχα αναφερει και πιο παλια.. Εχουν αιτηθει ειδη θεσεις για ε. Φ φετος απλα το θεμα ειναι να μην βρεθει καποιος και την κοψη την προκυρηξη, α α α κ κατι αλλο επισης καλο σημαδει θα ειναι να προχωρησουν τα κεντρα λαθρομεταναστευσεις να το ξερετε αυτο.
αν αρχισουν και κατασκευαζουν και αλλα 1000% θα παρει!

- Apache
Εσενα τορο δεν σε λαμβανουμε υποψη γιατι εσυ θες να βγει αυριο και ας ειναι και 500 ατομα... Εισαι γνωστος παρτακιας
Απλα μην τρελαινεστε, δεν χαθηκε καποια προθεσμια...

Εχω καποιους λογους να σας πω οτι θα παρει φετος ε. Φ και εχω επισης λογους να σας πω οτι δεν θα παρει...
1. Ο χρυσοχοιδης ειχε πει οτι μεχρι τελος καλοκαιριου θα παρουμε ειδικους φρουρους.
2. Η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο.
3. Ο ντουμας ειπε οτι εχουμε αιτηθει θεσεις και οτι πιεζουμε για να παρουμε και φετος.
4. Θα εχουμε πολλες αποχωρησεις λογο συνταξιοδοτησεις το 2012 (ειχε ακουστει για πανω απο 5000 αιτησεις)
4. Με τις τακτικες μεταθεσεις εφυγε κοσμος απο την αθηνα για επαρχια.
5. Πρεπει να επανθροθουν τα κεντρα λαθρομεταναστευσεις.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ...
1. Δεν εχει παρει θεσει επισιμα κανεις απο την νεα κυβερνηση και να πει θα παρουμε ε. Φ
2. Οικονομικη κριση τις χωρας (δεν υπαρχουν ποροι)
3. Πιεση απο την τροικα για να μην κανει η χωρα προσληψεις.
4. Δηλωσεις δενδια
5. Δεν ειναι απαρετητο να περνει καθε χρονο ε. Φ γιατι να παρει φετος;
τα συμπερασματα δικα σας.
χα χα χα χα ευχαριστω πολυ φιλε
αλλα η αληθεια ειναι αυτη... Εχω παλεψει πολυ και την περιμενω πως και πως και ας ειναι και 500 οπως λες... Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα.
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/08072012-5120.html
εχουμε 55000 αστυνομικους. Δεν θελουμε αλλους ακουστε...
1. Ο χρυσοχοιδης ειχε πει οτι μεχρι τελος καλοκαιριου θα παρουμε ειδικους φρουρους.
2. Η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο.
3. Ο ντουμας ειπε οτι εχουμε αιτηθει θεσεις και οτι πιεζουμε για να παρουμε και φετος.
4. Θα εχουμε πολλες αποχωρησεις λογο συνταξιοδοτησεις το 2012 (ειχε ακουστει για πανω απο 5000 αιτησεις)
4. Με τις τακτικες μεταθεσεις εφυγε κοσμος απο την αθηνα για επαρχια.
5. Πρεπει να επανθροθουν τα κεντρα λαθρομεταναστευσεις.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ...
1. Δεν εχει παρει θεσει επισιμα κανεις απο την νεα κυβερνηση και να πει θα παρουμε ε. Φ
2. Οικονομικη κριση τις χωρας (δεν υπαρχουν ποροι)
3. Πιεση απο την τροικα για να μην κανει η χωρα προσληψεις.
4. Δηλωσεις δενδια
5. Δεν ειναι απαρετητο να περνει καθε χρονο ε. Φ γιατι να παρει φετος;
τα συμπερασματα δικα σας.
Apache έγραψε:Εσενα τορο δεν σε λαμβανουμε υποψη γιατι εσυ θες να βγει αυριο και ας ειναι και 500 ατομα... Εισαι γνωστος παρτακιας![]()
χα χα χα χα ευχαριστω πολυ φιλε

αλλα η αληθεια ειναι αυτη... Εχω παλεψει πολυ και την περιμενω πως και πως και ας ειναι και 500 οπως λες... Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα.
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/08072012-5120.html
εχουμε 55000 αστυνομικους. Δεν θελουμε αλλους ακουστε...
- Apache
Ρε παιδια εγω γιατι θυμαμαι πως ο χρυσοχοιδης ειχε πει οτι θα προσληφθουν φρουροι το φθινοπωρο; Λαθος θυμαμαι;
Ρε μην τρελαινεστε, ειναι νωρις ακομα. Περαστε οσο πιο ομορφα μπορειται το καλοκαιρι και εχει ο θεος...
Ρε μην τρελαινεστε, ειναι νωρις ακομα. Περαστε οσο πιο ομορφα μπορειται το καλοκαιρι και εχει ο θεος...
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 74
Apache έγραψε:Ρε παιδια εγω γιατι θυμαμαι πως ο χρυσοχοιδης ειχε πει οτι θα προσληφθουν φρουροι το φθινοπωρο; Λαθος θυμαμαι;
Δίκιο έχεις Apache! Και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Σημασία έχει τι λέει ο νέος υπουργός, αφήστε τι έλεγε ο Χρυσοχοιδης
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 12
Ειμαι νεος παιδες καλησπερα σε ολους εγω θελω να πιστευω οτι θα βγαλει... Το παρακολουθω το φορουμ καιρω ρε μην γραφεται αμα δεν εχετε μια επικαιρει! Και βασιμη πληροφορια για τι χειροτερα μας κανετε εμας που περιμενουμε!
antonioknight έγραψε:Ειμαι νεος παιδες καλησπερα σε ολους εγω θελω να πιστευω οτι θα βγαλει... Το παρακολουθω το φορουμ καιρω ρε μην γραφεται αμα δεν εχετε μια επικαιρει! Και βασιμη πληροφορια για τι χειροτερα μας κανετε εμας που περιμενουμε!
'Ολοι μας περιμένουμε φίλε. Αν δε ς'αρέσει μη τα διαβάζεις αύτα που γράφουν τα παιδιά εδώ. Γιαυτό υπάρχει το φόρουμ για να λεεί ο καθένας αυτό που έχει ακουσει!
αληθεια φιλε; Σας κανουμε χειροτερα εσας που περιμενετε; Συγνωμη δεν θα ξανα γινει! Πλακα μας κανεις ετσι φιλαρακι; Ειμαστε εδω τοσα ατομα και περναμε ολοι την μερα μας μπροστα απο ενα η/υ μηπως και μαθουμε κατι και μας λες αν δεν εχουμε καμια βασιμη πληροφορια να μην λεμε προσγειωσου νεο...antonioknight έγραψε:Ειμαι νεος παιδες καλησπερα σε ολους εγω θελω να πιστευω οτι θα βγαλει... Το παρακολουθω το φορουμ καιρω ρε μην γραφεται αμα δεν εχετε μια επικαιρει! Και βασιμη πληροφορια για τι χειροτερα μας κανετε εμας που περιμενουμε!
μικρη σημασια παιζει αυτο ρε μαγκες τι τελος καλοκαιριου τι φθινοπωρο... Τοσο καιρο περιμενουμε.chris85 έγραψε:Apache έγραψε:Ρε παιδια εγω γιατι θυμαμαι πως ο χρυσοχοιδης ειχε πει οτι θα προσληφθουν φρουροι το φθινοπωρο; Λαθος θυμαμαι;
Δίκιο έχεις Apache! Και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι!
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 12
Οκ μαγκες ειπα μ. λ... κ... το περνω πισω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες