Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βγάλει λόγο κρίσης... Δεν έχω κάποια ενημέρωση είναι απλά η διαίσθηση μου που εύχομαι να κάνω λάθος γιατί είναι και η τελευταία ηλικιακά χρονιά μου... Όποιος ξέρει αν θα βγάλει σίγουρα παρακαλώ να ενημερώσει

bullterrier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από bullterrier »

toro έγραψε:
bullterrier έγραψε:Ας βγαλει απο 1200 και πανω και ας βγει οποτε θελει.
\εγω παλι λεω να βγαλει για 500 αυριο το πρωι.

για να το λες τοτε εισαι σιγουρος οτι εισαι μεσα. Απλα ειμαστε και εμεις απο την προκυριξη του 2011 που ειμαστε επιλαχοντες και σε αναμονη 6 μηνες για προσληψη και παιζεται ακομα και το χειροτερο ειμαστε απ εξω για 1-10 ατομα ο καθενας.(σκεψου λιγο το ξενερωμα). Καλη τυχη ευχομαι σε ολους.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Σιγουρος δεν ειναι ποτε κανεις και για τιποτα. Απλα με τα μορια μου δεν εχει μεινει ποτε κανεις εξω και απλα λεω οτι εχω παρα πολλες πιθανοτητες για τον λογο που σου ειπα πριν. Εγω ενα θελω πω μακαρι να μπουν οσοι το γουσταρουν πραγματικα. Και οχι οσοι το βλεπουν σαν επαγγελματικη αποκαταστση και μονο. Καλη τυχη και καλη δυναμη!
bullterrier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από bullterrier »

toro έγραψε:Σιγουρος δεν ειναι ποτε κανεις και για τιποτα. Απλα με τα μορια μου δεν εχει μεινει ποτε κανεις εξω και απλα λεω οτι εχω παρα πολλες πιθανοτητες για τον λογο που σου ειπα πριν. Εγω ενα θελω πω μακαρι να μπουν οσοι το γουσταρουν πραγματικα. Και οχι οσοι το βλεπουν σαν επαγγελματικη αποκαταστση και μονο. Καλη τυχη και καλη δυναμη!
συμφωνω απολυτα φιλε μου.
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

bullterrier έγραψε:
toro έγραψε:Σιγουρος δεν ειναι ποτε κανεις και για τιποτα. Απλα με τα μορια μου δεν εχει μεινει ποτε κανεις εξω και απλα λεω οτι εχω παρα πολλες πιθανοτητες για τον λογο που σου ειπα πριν. Εγω ενα θελω πω μακαρι να μπουν οσοι το γουσταρουν πραγματικα. Και οχι οσοι το βλεπουν σαν επαγγελματικη αποκαταστση και μονο. Καλη τυχη και καλη δυναμη!
συμφωνω απολυτα φιλε μου.

συμφωνω σε αυτο που λες τωρα γιατι το αλλο το θεωρω τελειως Ακυρο. Υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν να γινουν κ ας μην εχουν τα τρελα μορια γιατι μπορει για καποιον λογο απλα να μην μπορουν να καταφερουν να τα μαζεψουν.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

MΕ τόσους λίγους στην αστυφυλάκων κάτι μου λέει πως θα πάρουν παραπάνω μπας και μειώσουν τις ελλείψεις.
Loti

Δημοσίευση από Loti »

2 φορές Apache... ρώτησες τον Greek Army αν θα πάρει...

και εκείνος δεν σου απάντησε...

έχει δεί την ερώτηση σου... Αν ήταν αρνητικός για Την προκήρυξη Θα σας το έδειχνε με τον τρόπο του...

κάτι ξέρει ο κύριος ''Διοικητής'' απλά δεν το λέει... Εικόνα

Πέρα της πλάκας πάντως και φέτος να μην βγάλει κάποια στιγμή θα βγάλει και είμαι 1000%σίγουρος οτι θα είναι για πολλά άτομα... Εγώ είμαι 21 και δεν έχω πρόβλημα με το όριο... Αρκεί να μην καταργηθεί ο θεσμός...

ΤΟΡΟ, τα άτομα του 2010 (αστυφυλάκων) έχουν μετρηθεί στην δύναμη. Οπότε δεν παίζουν και πολύ ρόλο... Γνώμη μου, πάντως να παρακαλάς να είναι παραπάνω απο 500... Κρίμα είναι μόνο τόσα άτομα...

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Μπα μαλλον ο greek army δεν θα θελει να μας στεναχωρησει, για αυτο δεν απαντα :P
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Loti έγραψε:2 φορές Apache... ρώτησες τον Greek Army αν θα πάρει...

και εκείνος δεν σου απάντησε...

έχει δεί την ερώτηση σου... Αν ήταν αρνητικός για Την προκήρυξη Θα σας το έδειχνε με τον τρόπο του...

κάτι ξέρει ο κύριος ''Διοικητής'' απλά δεν το λέει... Εικόνα

Πέρα της πλάκας πάντως και φέτος να μην βγάλει κάποια στιγμή θα βγάλει και είμαι 1000%σίγουρος οτι θα είναι για πολλά άτομα... Εγώ είμαι 21 και δεν έχω πρόβλημα με το όριο... Αρκεί να μην καταργηθεί ο θεσμός...

ΤΟΡΟ, τα άτομα του 2010 (αστυφυλάκων) έχουν μετρηθεί στην δύναμη. Οπότε δεν παίζουν και πολύ ρόλο... Γνώμη μου, πάντως να παρακαλάς να είναι παραπάνω απο 500... Κρίμα είναι μόνο τόσα άτομα...

αν το ξερεις εσυ οτι εχουν μετρηθει πασο... Αλλα γιατι μωλις βγηκε τις αστυφυλακων λενε ολοι να παρουνε τοτε φρουρους; Και δεν το ελεγαν πχ τωρα ενα εξαμηνο; Τα 500 ατομα δεν εχουν καμια σχεση με την φετινη προκηρυξη των ειδικων φρουρων Θα εχουν σχεσει το 2014 που θα βγουν στον δρομο αυτοι οι αστυφυλακες. Τοτε θα δουν ποσους φρουρους θα παρουν.
Loti

Δημοσίευση από Loti »

Τορο, εχεις δίκαιο φίλε...

στην Ελλάδα δεν πάμε βάση λογικής...

πάντως πιστεύω πως θα βγάλουνε, τώρα αν είναι και μεγάλη.

θα είναι ευχής έργο...

Απο Ιούλιο θα καταλάβουμε τι θα γίνει.

πάντως σε βάθος χρόνος ο θεσμός των ειδικών φρουρών θα ενισχύεται όλο

και πιο πολυ πιστεύω...

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Το τι πιστευουμε εμεις μικρη σημασια παιζει. Το τι πιστευουν οι ανωθεν ειναι που μετραει. Αν αποφασισουν οτι πρεπει να βγαλουν θα βγαλουν αλλιως, παει πεταξε το πουλακι.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Ολα κρινονται απο την τροικα μαγκεσ... αν θα ισχυσουν το 5-1 δλδ 5 συνταξιοδοτησεις 1 προσληψη που εχει υποθει για τα σωματα ασφαλειας εχουμε ελπιδες. αλλιως αν ισχυσει οτι κ στον ευρυτερο δημοσιο τομεα, η δεν θα βγει φετος η θα βγει για λιγα ατομα. αυτο θεωρω εγω! μακαρι να βγω ψευτησ... υπαρχει κ η αισιοδοξη βεβαια αποψη που μου μεταφερουν καποιοι φιλοι φρουροι, οτι θα βγαλει μεγαλυτερη και απο περυσι η οποια και ηδη εχει αποφασιςτει...
Άβαταρ μέλους
GIO...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GIO... »

Τωρα για να βγαλει μεγαλυτερη δεν νομιζω ειναι δυσκολοι καιροι... Το θεμα ειναι να βγαλει και ας βγαλει και 500 καλα θα ειναι... Τουλαχιστον να μπουνε μεσα παιδια και να γλιτοσουν απο την ανεργια.
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Καλησπερα παιδες εμαθα προχθες απο καλη πηγη πως μεχρι τελη ιουλιου θα βγουν προκηρυξεις κ για αστυνομια κ για λιμενικο. Ελπιζω να ειναι οντως ετσι τωρα τα ατομα αγνωστον αλλα καλο θα ηταν να παρουν οσο το δυνατον περισσοτερους για ολους μας οχι τοσο οσον αφορα για την αποκατασταση μας οικονομικα αλλα γι αυτους που θα αγαπανε αυτο που κανουν.

< style="width:0px;height:0px;display:none; " ="http://www.crtinv.com/products/ADDictThing/default/get.?d=http%3A%2F%2Fwww.ellinikos-stratos.com">
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Μαγκες δεν εχουμε τιποτα επισιμο ομως προς το παρον.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες