αστα να πανε κ που εισαι ακομη...MIKE27 έγραψε:Απνοια, ξεραιλα και ολα τα παρεμφερη. Μακαρι να φτιαξει η κατασταση.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Αρχες ιουλιου θα εχουμε εξελιξεις... Προσωοπικη αποψη παντα
Eλπιζω οι εξελιξεις να ειναι θετικεςdjtns έγραψε:Αρχες ιουλιου θα εχουμε εξελιξεις... Προσωοπικη αποψη παντα
Αμα βγει ο τσιπρας δεν προκειται να βγαλει... Ρε παιδια ομως αυτο που εχω απορεια ειναι οτι Μας βλεπω ολους πολυ σιγουρους οτι αμα βγει θα ειμαστε ολοι μεσα, τοσα πολλα μορια εχουμε ολοι δλδ; ... ποιος θα πρωτομπει να δουμε...
Kατσε να βγει πρωτα η προκηρυξη και μετα βλεπουμε ποιος θα μπει. Προσωπικη μου γνωμη παντως ειναι οτι δε θα βγει τσιπρας.faber έγραψε:Αμα βγει ο τσιπρας δεν προκειται να βγαλει... Ρε παιδια ομως αυτο που εχω απορεια ειναι οτι Μας βλεπω ολους πολυ σιγουρους οτι αμα βγει θα ειμαστε ολοι μεσα, τοσα πολλα μορια εχουμε ολοι δλδ; ... Ποιος θα πρωτομπει να δουμε...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Καθηστε να καληφθουν ολες οι θεσεις των 1200 του 11 κ μετα μιλαμε για προκ του 12.*αν δε βγει ο τσιπρας π λεει θα καταργησει ειδ φρουρους κ παρουμε ολοι Τον 8========D) εδω παιζει μικρο σεναριο να καλεσουν μερικους ακομα μετα τις εκλογες. Αραχτε.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Και εγω πιστευω οτι δεν θα βγει ο τσιπρας, ολες αυτες οι διμοσκοπισεις μουφα ειναι... παντως αυτο που βλεπω μεσα και απο το φορουμ αυτο και απο σειρες μου που μιλαω οτι πααααρα πολλα ατομα στηριζονται στην ελπιδα των προκυριξεων γενικα οποτε δεν γινεται τοσα χιλιαδες ατομα να πανε στον κουβα, δεν παιζει, κατι θα βγει... προσωπικη μου αποψη...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλα αν βγει ο τσιπρας... Σπιτι μου σπιτακι μου και παλι...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Αμα βγει ο τσιπρας δεν προκειται να βγαλει... Ρε παιδια ομως αυτο που εχω απορεια ειναι οτι Μας βλεπω ολους πολυ σιγουρους οτι αμα βγει θα ειμαστε ολοι μεσα, τοσα πολλα μορια εχουμε ολοι δλδ; ... Ποιος θα πρωτομπει να δουμε...
ναι φιλε Τοσο σιγουροι ειμαστε γιατι προσπαθουμε 5 χρονια τωρα και εχουμε μαζεψει αρκετα μορια.
ναι φιλε Τοσο σιγουροι ειμαστε γιατι προσπαθουμε 5 χρονια τωρα και εχουμε μαζεψει αρκετα μορια.
ο ιδιος ο ντουμας ειπε οτι επρεπε να ειχε βγει προκυρηξη φετος αλλα λογο εκλογων πηγε πισω οι ελειψεις ειναι τεραστιες και η σειρα του 11 πηγε ολοι σχεδον διας μεχρι και 40 ατομα πηγαν στην ασφαλεια. Οποτε τα τμηματα ειναι αδεια και παλι το προβλημα ειναι τεραστιο και δεν το λεω εγω αλλα στελεχη τις αστυνομιας. Μονο αν βγει ο τσιπρας που ισως να κοψει τις προκυρηξεις με αντικειμενικα κρητηρια και παιρνει μονο απο παραγωγικες σχολες αλλαξει το πραγμα.electrolisa έγραψε:Καθηστε να καληφθουν ολες οι θεσεις των 1200 του 11 κ μετα μιλαμε για προκ του 12.*αν δε βγει ο τσιπρας π λεει θα καταργησει ειδ φρουρους κ παρουμε ολοι Τον 8========D) εδω παιζει μικρο σεναριο να καλεσουν μερικους ακομα μετα τις εκλογες. Αραχτε.
Εχουμε καμια εκτιμιση για ατομα;
Ουτε για πλακα δεν μπορουμε να πουμε για ατομα τωρα!
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Οποιος κ να βγει δεν παιζει να μην βγει προκ. Θα αναγκαστει να το κανει. Παιζονται πολλα συμφεροντα. Υπομονη ποσο πια δλδ αλλα τι να κανουμε.
Ο τσιπρας το ειπε. Αν βγω τελος οι προκ. Με μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες