Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

Οπως το ειπες φετος οντως εχει αναγκη... Απλα λογω τελευταιας μου χρονιας με εχει φαει το αγχος για το ποσους θα παρει...2380 εχω...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Ολοι εχουμε απο ενα λογο να αγχονομαστε.
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

nick 257 έγραψε:Οπως το ειπες φετος οντως εχει αναγκη... Απλα λογω τελευταιας μου χρονιας με εχει φαει το αγχος για το ποσους θα παρει...2380 εχω...

νικ μην γραφεις εδω μορια υπαρχει αλλο ποστ για αυτο!

οσο για το αν θα παρει η οχι ειμαι Πεπεισμένος πως θα βγαλει κ φετος... Υπομονη το θεμα δεν ειναι μοναχα αν θα βγαλει αλλα κ ποσα ατομα θα παρει για αυτο εχετε πιστη κ ολα θα πανε οκ!

Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Η αληθεια ειναι πως κ γω πιστευω οτι θα παρει το ποσους ειναι που μας τρωει... Αντε να δουμε... Μακαρι... Καλη μας επιτυχια κ υπομονη...
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

Παιδια και εγω πιστευω οτι θα παρει φετος φρουρους. Το θεμα ειναι ποσους ομως θα παρει. Νικ 257 και μενα τελευταια μου ευκαιρια ειναι η φετινη. Ολοι στην αναμονη ειμαστε.
Παρης

Δημοσίευση από Παρης »

Παιδια δεν υπαρχει σαλιο, ο θεος να με βγαλει ψευτη αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα... Εκοψαν ακομα και το εκλογικο επιδομα απο τους αστυνομικους!
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Παρης έγραψε:Παιδια δεν υπαρχει σαλιο, ο θεος να με βγαλει ψευτη αλλα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα... Εκοψαν ακομα και το εκλογικο επιδομα απο τους αστυνομικους!

φιλε μου αυτο δεν εχει να κανει με τη προκηρυξη... Εγω πιστευω οτι αυτο εγινε για να μην προκαλεσουν οτι κ καλα εδω ο κοσμος πειναει κ αυτοι δινουν επιδοματα.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια... Ας βγει η προκ πρωτα ο θεος! Ας τα καταφερουμε να μπουμε και μετα βλεπουμε για τα αλλα! Κανεις δεν ειπε οτι θα τρωμε με χρυσα κουταλια αν περασουμε...
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

Το οτι εκοψαν το εκλογικο επιδομα εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι σχετικα με την προκηρυξη που ολοι θελουμε να βγει φετος. Παντως αν κανει καποιος τον κοπο και διαβασει τις συζητησεις απο το θεμα ΄΄προκηρυξη ειδικων φρουρων 2011΄΄ θα δει οτι και περυσι τετοιο καιρο δεν κουνιοταν φυλλο, αλλα αμεσως μετα βγηκε και η προκηρυξη. Υπομονη και ολα θα πανε καλα πιστευω.
317λελε

Δημοσίευση από 317λελε »

Ναι η προκυρηκη θα βγει. Οσοι καθονται και λενε οτι τους κατεβει για τα επιδοματα και τετοια τα λενε επιτηδες. Για να μας χαλασουν την ψυχολογια... Υπομονη παιδια μα ερχεται η προκυρηξη μαζεψτε μορια και ολα θα πανε ρολοι...
Παρης

Δημοσίευση από Παρης »

Ρε φιλαρακι εγω που θελω να σου χαλασω την ψυχολογια οπως λες, εχω 2900 μορια και κοιμαμαι και ξυπναω με αυτην την εγνοια... Απλα ειμαι και ρεαλιστης και βλεπω πως εχουν τα πραγματα! Μακαρι να βγαλει και να παρει οσο τω δυνατων περισσοτερα ατομα! Να μαστε και συναδελφοι να σε πηγαινω και Με την μηχανη... Αλλα ετσι οπως εχουν κανει τα πραγματα απορεις που μας πανε!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Ειχα διαβασει σε ενα δημοσιευμα οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για την συνταξιοδοτηση των αστυνομικων και εχουν κατατεθει 10000 αιτησεις για συνταξη φετο. Τα συμπερασματα δικα σας.
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

toro έγραψε:Ειχα διαβασει σε ενα δημοσιευμα οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για την συνταξιοδοτηση των αστυνομικων και εχουν κατατεθει 10000 αιτησεις για συνταξη φετο. Τα συμπερασματα δικα σας.

τετοια λεγε μας να φτιαχτουμε... Αντε να δουμε...

Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Μεχρι την ημερα της προκηρυξης εχουμε να διαβασουμε, να δουμε κ να ακουσουμε παρα πολλα. Κουραγιο να εχουμε κ γερο στομαχι. Οπως κ να εχει πλησιαζει ο καιρος βαση λογικης μεχρι αυτης της ενδοξης στιγμης... !
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Saint Cupra έγραψε:Μεχρι την ημερα της προκηρυξης εχουμε να διαβασουμε, να δουμε κ να ακουσουμε παρα πολλα. Κουραγιο να εχουμε κ γερο στομαχι. Οπως κ να εχει πλησιαζει ο καιρος βαση λογικης μεχρι αυτης της ενδοξης στιγμης... !

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Αμην κ ποτε να ρθει αυτη η ενδοξη... Το τι εχουμε να διαβασουμε κ να ακουσουμε ξαναπεστο... Μεχρι κ για 3000 ατομα ακουσα... Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες