Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Υπομονη φιλαρακι, υπομονη. Εκλογες οπως ολα δειχνουν θα γινουν τελη Απριλιου με αρχες Μαιου το αργοτερο (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου παντα).
Βολευει να προλαβω να τελειωσω και το σχολειο...
Αλλανια και εγω περιμενω... Ειμαι πολυτεκνος... Περσυ περνουσα με τα μορια που εχω αλλα δεν εκανα τα χαρτια μου... Και εγω πιστευω αν βγαλουν θα βγαλουν μετα τις εκλογες...
Παιδια μαλλον για τελη αυγουστου παλι... Αν ειναι να βγει μετα τις εκλογες αλλιως αν ηταν να βγει που ελεγαν ανοιξη κατι θα ακουγοταν τωρα... ! Θα δειξει... Το θεμα ειναι να βγει... !
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Το θεμα ειναι φιλε μου μανιατη οτι δεν ακουγεται τιποτα!
Μη μασατε παιδες, και περυσι τετοια εποχη τιποτα δεν ακουγοταν αλλα μετα εβγαλε
!

Παιδια μακαρι να βγει νωριτερα αλλα πιστευω πως κατα τον Αυγουστο...
Μην παιρνεις και ορκο. Ψαξε λιγο πιο παλια και θα δεις. Αλανι.
To καλο απ΄οτι βλεπω ειναι οτι υπαρχει μια σχετικη αισιοδοξια. Το θεμα βεβαια ειναι αυτη η αισιοδοξια να μετουσιωθει στην πραξη με μια προκηρυξη αν και πιστευω οτι αυτο θα συμβει στο τελος. Μεχρι τοτε αναμονη και θετικη ενεργεια!
μακαρι φιλε μου λοκ γιατι εχουμε κανει μεγαλο αγωνα! Αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε κατι χειροπιαστο.304ΛΟΚ έγραψε:To καλο απ΄οτι βλεπω ειναι οτι υπαρχει μια σχετικη αισιοδοξια. Το θεμα βεβαια ειναι αυτη η αισιοδοξια να μετουσιωθει στην πραξη με μια προκηρυξη αν και πιστευω οτι αυτο θα συμβει στο τελος. Μεχρι τοτε αναμονη και θετικη ενεργεια!
Δεν εχουμε κατι χειροπιαστο φιλε toro γιατι ειναι σχετικα νωρις ακομα. Οσο περναει ομως ο καιρος ολο και κατι πιστευω να ακουστει.toro έγραψε:μακαρι φιλε μου λοκ γιατι εχουμε κανει μεγαλο αγωνα! Αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε κατι χειροπιαστο.304ΛΟΚ έγραψε:To καλο απ΄οτι βλεπω ειναι οτι υπαρχει μια σχετικη αισιοδοξια. Το θεμα βεβαια ειναι αυτη η αισιοδοξια να μετουσιωθει στην πραξη με μια προκηρυξη αν και πιστευω οτι αυτο θα συμβει στο τελος. Μεχρι τοτε αναμονη και θετικη ενεργεια!
Παιδια υπομονη. Πιστευω να ειμαστε τυχεροι και να βγει η προκυρηξη! Αλλα πρωτα να γινουν οι εκλογες και μετα πιστευω θα εχουμε περισσοτερα νεα!
Κοιταξα στο θεμα του φορουμ για την περσινη προκυρηξη δηλαδη του 2011 και τετοια εποχη κατι ακουγοταν κατι Ειχε γραφτει φετος τιποτα λετε να μην βγαλει;
Δεν ακουγεται κατι ακομα φιλε toro ισως επειδη υπαρχουν ακομα φρουροι στις σχολες. Περυσι ειχαν βγει νωριτερα αν θυμαμαι καλα. Παντως εγω προβληματιζομαι πιο πολυ για τον αριθμο των ατομων που θα ζητανε και οχι για το αν θα βγει νεα προκηρυξη.toro έγραψε:Κοιταξα στο θεμα του φορουμ για την περσινη προκυρηξη δηλαδη του 2011 και τετοια εποχη κατι ακουγοταν κατι Ειχε γραφτει φετος τιποτα λετε να μην βγαλει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες