Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Εχω πτυχιο β κυκλου απο τεε. Μονο πτυχιο θα παρω απο το επαλ φιλε μου. Οχι απολυτηριο
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από solid »

toro έγραψε: Εχω πτυχιο β κυκλου απο τεε. Μονο πτυχιο θα παρω απο το επαλ φιλε μου. Οχι απολυτηριο
Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, απλώς όταν λέω κάτι το γνωρίζω. Μπορείς να δείς ότι δεν γράφω και τόσο συχνά στο φόρουμ αλλά όταν γράφω σημαίνει ότι ξέρω κάποια πράγματα. Θα το γνώριζες εάν είχες λάβει υπόψιν σου την τρίτη διευκρινιστική που είχε στείλει το υπουργείο για τα επάλ η οποία αναφέρει αυτό που λέω για το απολυτήριο για τους κατόχους β κύκλου τεε.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Φιλε μου solid ασπαζομαι την γνωμη σου και δεν σε αμφισβητο, αλλα πως ειναι δυνατον να εχω τελειωσει τεε β κυκλο, να ξανα παω σε ιδιο τομεα αλλα διαφορετικη ειδικοτητα επαλ και να κανω μονο μαθηματα ειδικοτητας και οχι γενικης παιδειας και να παρω και απολυτηριο; Για να παρει καποιος αποφοιτος τεε και πτυχιο και απολυτηριο επαλ πρεπει να παει απο την β επαλ σε διαφορετικο τομεα και ειδικοτητα.Εικόνα
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

toro έγραψε: Φιλε μου solid ασπαζομαι την γνωμη σου και δεν σε αμφισβητο, αλλα πως ειναι δυνατον να εχω τελειωσει τεε β κυκλο, να ξανα παω σε ιδιο τομεα αλλα διαφορετικη ειδικοτητα επαλ και να κανω μονο μαθηματα ειδικοτητας και οχι γενικης παιδειας και να παρω και απολυτηριο; Για να παρει καποιος αποφοιτος τεε και πτυχιο και απολυτηριο επαλ πρεπει να παει απο την β επαλ σε διαφορετικο τομεα και ειδικοτητα.Εικόνα
Μα ασφαλώς θα κάνει και τα μαθήματα γενικής παιδείας και τα ειδικότητας για να πάρει το απολυτήριο. Όχι μόνο τα ειδικότητας.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Εγω λοιπον δεν κανω γενικης παιδειας οποτε;
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

toro έγραψε: Εγω λοιπον δεν κανω γενικης παιδειας οποτε;
Τότε από όσο γνωρίζω μόνο πτυχίο.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

solid έγραψε:
ε ε ε χαιρω πολυ...

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

toro έγραψε:
solid έγραψε:
ε ε ε χαιρω πολυ...

Άρα, ηθελημένα κάνεις μόνο ειδικότητας, πράγμα που σημαίνει και όχι κάθε μέρα σχόλειο. Εάν είναι έτσι εντάξει.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

solid έγραψε:Άρα, ηθελημένα κάνεις μόνο ειδικότητας, πράγμα που σημαίνει και όχι κάθε μέρα σχόλειο. Εάν είναι έτσι εντάξει.
ετσι ειναι το συστημα οχι ηθελημενα. Ναι 23 ωρες κανω αντι για 32

Marianne
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Marianne »

Οι αιτησεις απο τεε ειναι εννοειται δεκτες. Απλα η ιδιαιτεροτητα αν προσεξατε στην προκηρυξη ειναι που λεει οτι εξαιρουνται οι κατοχοι Απολυτητριου τεε α κυκλου... Συνεπως τεε β κυκλου ειναι δεκτο... Πρεπει δηλ να εχεις φοιτησει και τις 3 χρονιες του τοτε ΤΕΕ.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Marianne έγραψε:Οι αιτησεις απο τεε ειναι εννοειται δεκτες. Απλα η ιδιαιτεροτητα αν προσεξατε στην προκηρυξη ειναι που λεει οτι εξαιρουνται οι κατοχοι Απολυτητριου τεε α κυκλου... Συνεπως τεε β κυκλου ειναι δεκτο... Πρεπει δηλ να εχεις φοιτησει και τις 3 χρονιες του τοτε ΤΕΕ.
ναι αυτο εννοειται...

Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Καλησπερα σε όλους. Παρακολουθώ καιρό αυτό το forum χωρίς ομως να εχω γράψει ποτε σε αυτο οπότε αν πω τυχόν βλακεία παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε. Ειμαι 19 ετων δευτεροετής φοιτητής σε ΑΕΙ της αθήνας. Αρχικός μου στόχος ηταν Στρατιωτικές σχολές στις οποίες μετα απο δυο προσπάθειες δεν κατάφερα να περάσω λόγω μορίων. Αυτην την στιγμη ξαναδίνω πανελλήνιες με στόχο στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Στην περίπτωση βέβαια που αποτύχω (χτύπα ξύλο) και αυτήν την φορά δεν εχω καμία απολύτως όρεξη να ξαναδίνω πανελλήνιες οπότε και λεω να συνεχίσω τις σπουδές μου και οταν με το καλο τις τελειώσω να κάνω αίτηση για Ε. Δ. Η ερώτηση που εχω να κάνω ειναι η εξής. Αν τελειώσω την σχολή μου το πτυχίο ΑΕΙ μετράει σαν προσόν και αν ναι πόσα μόρια μου δίνει;

Υ. Γ καλός σας βρήκα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Cptmcdonald έγραψε:Καλησπερα σε όλους. Παρακολουθώ καιρό αυτό το forum χωρίς ομως να εχω γράψει ποτε σε αυτο οπότε αν πω τυχόν βλακεία παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε. Ειμαι 19 ετων δευτεροετής φοιτητής σε ΑΕΙ της αθήνας. Αρχικός μου στόχος ηταν Στρατιωτικές σχολές στις οποίες μετα απο δυο προσπάθειες δεν κατάφερα να περάσω λόγω μορίων. Αυτην την στιγμη ξαναδίνω πανελλήνιες με στόχο στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Στην περίπτωση βέβαια που αποτύχω (χτύπα ξύλο) και αυτήν την φορά δεν εχω καμία απολύτως όρεξη να ξαναδίνω πανελλήνιες οπότε και λεω να συνεχίσω τις σπουδές μου και οταν με το καλο τις τελειώσω να κάνω αίτηση για Ε. Δ. Η ερώτηση που εχω να κάνω ειναι η εξής. Αν τελειώσω την σχολή μου το πτυχίο ΑΕΙ μετράει σαν προσόν και αν ναι πόσα μόρια μου δίνει;

Υ. Γ καλός σας βρήκα

Δεν θα πάρεις μόρια από το ΑΕΙ

Για τα μόρια δες εδώ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Cptmcdonald έγραψε:Καλησπερα σε όλους. Παρακολουθώ καιρό αυτό το forum χωρίς ομως να εχω γράψει ποτε σε αυτο οπότε αν πω τυχόν βλακεία παρακαλώ μην με παρεξηγήσετε. Ειμαι 19 ετων δευτεροετής φοιτητής σε ΑΕΙ της αθήνας. Αρχικός μου στόχος ηταν Στρατιωτικές σχολές στις οποίες μετα απο δυο προσπάθειες δεν κατάφερα να περάσω λόγω μορίων. Αυτην την στιγμη ξαναδίνω πανελλήνιες με στόχο στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Στην περίπτωση βέβαια που αποτύχω (χτύπα ξύλο) και αυτήν την φορά δεν εχω καμία απολύτως όρεξη να ξαναδίνω πανελλήνιες οπότε και λεω να συνεχίσω τις σπουδές μου και οταν με το καλο τις τελειώσω να κάνω αίτηση για Ε. Δ. Η ερώτηση που εχω να κάνω ειναι η εξής. Αν τελειώσω την σχολή μου το πτυχίο ΑΕΙ μετράει σαν προσόν και αν ναι πόσα μόρια μου δίνει;

Υ. Γ καλός σας βρήκα

Επίσης απο τα λεγόμενά σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις κάνει ακόμη την θητεία σου συνεπώς θα πρέπει να την ολοκληρώσεις και αυτήν για να μπορέσεις να λάβεις συμμετοχή σε ενδεχόμενη προκήρυξη στο μέλλον!

Να σε καλοσωρίσουμε και εμείς με την σειρά μας στο forum και ώς μέλος!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cptmcdonald
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Cptmcdonald »

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση