Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
bullterrier

Δημοσίευση από bullterrier »

Παιδια εμαθα οτι σημερα μπηκε ενα ατομο στην σχολη και περιμενουν αλλα 2 να μπουν. Το εμαθα απο ξαδερφο φιλου μου που ειναι μεσα. Εχει ακουσει καποιος κατι?
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

bullterrier έγραψε:Παιδια εμαθα οτι σημερα μπηκε ενα ατομο στην σχολη και περιμενουν αλλα 2 να μπουν. Το εμαθα απο ξαδερφο φιλου μου που ειναι μεσα. Εχει ακουσει καποιος κατι;

αν μπουνε 3 συνολο τοτε γινομαι 6ος επιλαχων... Τς...focκ that mate!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
bullterrier

Σημερα το εμαθα αυτο αν και με το υπουργειο που μιλησα μ ειπαν οτι και να παραιτηθουν αλλα ατομα ΔΕΝ θα αναπληρωθουν...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

bullterrier έγραψε:Σημερα το εμαθα αυτο αν και με το υπουργειο που μιλησα μ ειπαν οτι και να παραιτηθουν αλλα ατομα ΔΕΝ θα αναπληρωθουν...
κομπλε τοτε...

panosmaniatika

Δημοσίευση από panosmaniatika »

ρε παιδια μην λετε πολλα... δεν εχουν βγει στο φυλο της κυβερνησης τα αποτελεσματα επομενος η προκυρhξη τρεχει... ολα κρινονται σε αυτον τον μηνα μετα παμε για την αλλη προκυριξη
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dimitrios »

Παιδιά μήπως ξέρετε με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος επιλαχών τώρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Dimitrios έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρετε με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος επιλαχών τώρα;

δες τα αποτελέσματα στην Α πρέπει να έχει μπει και ο 1718-19...

panosmaniatika

Πως τα βλεπετε τα πραγματα θα κανουμε τιποτα;
εχουμε περιθωριο μεχρη τελος του μηνα... ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπα. Ας το ξεχασουμε ο αλλος πιο πανω ειπε οτι τωρα και να κενωθουν θεσεις δεν θα αναπληρωθουν και για να πω και γω την αληθεια μου, ειχα μιλησει τελη φλεβαρη με εναν φιλο μ π ειναι πανω αυτη τη στιγμη.ο δικας τους ειχε πει το ιδιο πραγμα! Εμενα προσωπικα το παιδι μ ειχε πει. Φιλε αν δε σε παρουν μεχρι τις 10 μαρτιου, καλυτερα να το ξεχασεις. Και ηρθε πριν λιγες μερες ο αλλος πιο πανω να το επιβεβαιωσει. Ηδη εχουμε 19, τι αλλο θελετε; Εδω οι 5 τελευταιοι π πηρανε -μαζι τους και ο πιγασος24 κιολας νομιζω- μ ειπε το παλικαρι οτι δεν βγαινουν καν εξοδους για να προλαβουν να βγαλουν την υλη στα μαθηματα. Εχει μεινει, ποσο;3βδομαδες ακομα?1μηνας τοπ; Μην γελιομαστε μαγκες. Πως θα παρουν κι αλλους; Σχολειο δε νομιζω να ξανακανουν για 10 ατομα; Αυτοι τη δουλεια θα κανουνε; Το σχολειο εχει δαπανες. Ο. Τι εγινε εγινε και πλεον υπαρχουν 2 λυσεις. Ειτε ετοιμαστειτε για την προκ του 12 ειτε ξεκινηστε εναλλακτικα σχεδια.

υγ. Εγω προσωπικα εχω ξενερωσει με την κατασταση και θα στραφω στην εναλλακτικη μ λυση. Καλη επιτυχια σε οσους απο 'σας επιλεξουν το πρωτο. Εικόνα

bullterrier

Παιδια μην χανεται ακομα τις ελπιδες σας. Εγραψα οτι μου ειπαν απο το υπουργειο απλα για να εχουμε μια εικονα και καλο θα ηταν οποιος μαθαινει κατι να το γραφει. Ολα ειναι στο χερι του αρχιγου της ελ. Ας για το ποτε θα τελειωσει η προκυριξη. Ο γνωστος μου μεσα στην σχολη μου ειπε οτι ειναι καποια παιδια που περιμενουν να βγουνε στην πρακτικη και να δουν την επικυνδινοτητα της δουλειας Σκεφτονται σοβαρα να παραιτηθουν. Δεν ξερω ποσοι ειναι. Οσο για σχολειο 10 ατομων φιλε electrolisa πριν κανα μηνα ειχα μιλησει με φιλο ε. Φ. Και μ ειχε πει οτι εχει τυχει, λογο που ηταν λιγα ατομα, να ενσωματωσουν. Εκπαιδευομενους ε. Φ μαζι με αστυφυλακες. Ας μην χανουμε τις ελπιδες μας ακομα λοιπον γιατι πιστευω οτι μεχρι και το τελος της πρακτικης μπορει κατι να γινει.
panosmaniatika

Παιδια κατι ακουγεται οτι θα μπουμε... ;
bullterrier

Απο που ακουγεται?
bullterrier

Εχει κανενας κατι νεοτερο?