Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
panosmaniatika

Δημοσίευση από panosmaniatika »

Για να καταλαβω δεν εχουμε μπει για 13 ατομα... ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Ακριβως. Παρε τηλεφωνο το νουμερο που ειχε η διαταγη και ρωτα να μαθεις ακριβως για ποσα ατομα δεν μπηκες.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
bullterrier

Δημοσίευση από bullterrier »

Αν εισαι 13ος ναι.
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

Εφυγαν ατομα απο τις σχολες τις πυροσβεστικης για πλαστα χαρτια κ για αλλους λογους.70 εφυγαν σιγουρα κ ακουγεται για αλλα 80... Μπορει να φυγουν ατομα απο τους Ε. Φ εφοσον παραιτηθουν Κ να πανε πυσροσβεστικη κ να μας καλεσουν ακομη κ τωρα για σχολη... ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

YOK έγραψε:; Εφυγαν ατομα απο τις σχολες τις πυροσβεστικης για πλαστα χαρτια κ για αλλους λογους.70 εφυγαν σιγουρα κ ακουγεται για αλλα 80... ; Μπορει να φυγουν ατομα απο τους Ε. Φ εφοσον παραιτηθουν Κ να πανε πυσροσβεστικη κ να μας καλεσουν ακομη κ τωρα για σχολη... ;

; εισαι σιγουρος γι αυτο; ; θελω να πιστευω πως ναι.; ; λογικα θα γινεται εφοσον παραιτηθουν ατομα αφου θα πρεπει να καλυφθουν κενες θεσεις.

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

electrolisa έγραψε:
YOK έγραψε:; Εφυγαν ατομα απο τις σχολες τις πυροσβεστικης για πλαστα χαρτια κ για αλλους λογους.70 εφυγαν σιγουρα κ ακουγεται για αλλα 80... ; Μπορει να φυγουν ατομα απο τους Ε. Φ εφοσον παραιτηθουν Κ να πανε πυσροσβεστικη κ να μας καλεσουν ακομη κ τωρα για σχολη... ;

; Εισαι σιγουρος γι αυτο;; Θελω να πιστευω πως ναι.;; Λογικα θα γινεται εφοσον παραιτηθουν ατομα αφου θα πρεπει να καλυφθουν κενες θεσεις.

αν θα φυγουν ατομα απο ε. Φ για να πανε στην προκηρυξη της πυροσβεστικης, αυτα τα ατομα θα πρεπει να δωσουν τα αθληματα της πυροσβεστικης για να μπουν στις σχολες της πυροσβεστικης. Και ως γνωστον τα αθληματα της αστυνομιας με αυτα της πυροσβεστικης ειναι η νυχτα με τη μερα. Λετε να το ρισκαρουν και να φυγουν;
panosmaniatika

Παιδια εμαθα οτι η 725 πυροσβεστες θα μπουν μετα το μαϊο και μεχρη της 29 του μηνος θα γινονται οι παραιτησεις των ε. φ εχει ακουσει κανενα τιποτα... ;
αν και πυστευω θα εχουμαι μπει μεχρη την αλλη εβδομαδα...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

panosmaniatika έγραψε:Παιδια εμαθα οτι η 725 πυροσβεστες θα μπουν μετα το μαϊο και μεχρη της 29 του μηνος θα γινονται οι παραιτησεις των ε. Φ εχει ακουσει κανενα τιποτα... ;
;αν και πυστευω θα εχουμαι μπει μεχρη την αλλη εβδομαδα...

τοτε τελειωνει η πρακτικη τους αυτων π ειναι τωρα εξω. Εχουμεαλλους 100 περιπου στη σχολη αυτη τη στιγμη.

... ; μπα

bullterrier

Παιδια πιστευω τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εως αδυνατον να γινει κατι για εμας που εχουμε μεινει απ εξω. Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι εχουμε να περιμενουμε κατι απο τους πυροσβεστες γιατι και πολλοι απο εμας οταν ηταν να καταθεσουμε χαρτια για 725 δεν τα καναμε επειδη μας ειχαν καλεσει στην αστυνομια και το ειχαμε καπως σιγουρο. Οποτε απο αυτους που κανουν τωρα εκπαιδευση δυσκολα θα ειναι επιτυχων στους 725.(γνωμη μου)
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

electrolisa έγραψε:

; Εισαι σιγουρος γι αυτο;; Θελω να πιστευω πως ναι.;; Λογικα θα γινεται εφοσον παραιτηθουν ατομα αφου θα πρεπει να καλυφθουν κενες θεσεις.

ειμαι σιγουρος για το οτι εδιωξαν ατομα... Για τον αν θα μπουμε δεν ξερω... Το ευχομαι οπως κ ολοι μας αλλωστε...
lele

Δημοσίευση από lele »

Σημερα μιλισα με φιλο μου που ειναι ΕΦ και μου ειπε τον πηρανε τηλ να παει να δωσει αθληματα πυροσβεστικη!
panosmaniatika

Παιδια τα πραγμτα ειναι φανερα ειμαστε πολυ τυχαιροι θα μπουμε στην ελ. ας με την ψυχη στο στομα να το θυμαστε αυτο που σας λεω 8α τα πουμε και στην σχολη... !
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αξιζει ομως τελικα να μπει κανεις στο δημοσιο; Λελε ο φιλος σου θα παει να δωσει αθληματα?
bullterrier

Εχεις μαθει κατι εγκυρο?
VAGGELIS

Δημοσίευση από VAGGELIS »

Παιδια εγω πριν απο λιγο μιλησα με εναν φιλο μου και μου ειπε πως καλεσε η πυροσβεστικη 2 ατομα αλλα η σχολη δεν τους δινει αδεια να πανε να δωσουν τις εξετασεις οποτε ας δουμε μηπως δεησει ο θεος και γινει καποιο θαυμα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες