οπως κ να εχει... Ησουν τυχεροσ... Μπραβο... !mitilinios έγραψε:Δεν ξερω. Τι να σας πω. Ξερω παντως οτι καλεσανε 4 μαζι με μενα σε ολη την ελλαδα.
Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Εγω ειμαι απο Α. Αν οι αλλοι ειναι απο Α η Β δεν το γνωριζω... Σορρυ
Αγορι... Τιποτα νεο δεν σου ειπαν... !mitilinios έγραψε:Εγω ειμαι απο Α. Αν οι αλλοι ειναι απο Α η Β δεν το γνωριζω... Σορρυ
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οχι. Αυριο θα παω στην αστυνομια να ορκιστω. Αν μου πουν καποιο νεο θα σας το πω...
Λπν... Τα ατομα που πηραν προχθες ηταν 4!2 απο την α κατηγορια κ 2 απο την β!
στην α κατηγορια εχουν μεινει ακομη 20 ατομα...
Δυσκολα να μας καλεσουν... Μονο αν παραιτηθουν ατομα απο το σχολειο που γινεται τωρα.
αυτα παιδια...
στην α κατηγορια εχουν μεινει ακομη 20 ατομα...
Δυσκολα να μας καλεσουν... Μονο αν παραιτηθουν ατομα απο το σχολειο που γινεται τωρα.
αυτα παιδια...
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μα το εγραψα οτι ειμασταν 4 ατομα. Απλα δεν ηξερα απο ποιες ομαδες. Μονο για μενα ηξερα που ειμαι στην α ομαδα. Την κυριακη ξεκιναμε σχολειο στη ξανθη.
το ξερω οτι το εγραψες απλα την πληρη ενημερωση εκανα...mitilinios έγραψε:Μα το εγραψα οτι ειμασταν 4 ατομα. Απλα δεν ηξερα απο ποιες ομαδες. Μονο για μενα ηξερα που ειμαι στην α ομαδα. Την κυριακη ξεκιναμε σχολειο στη ξανθη.

- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλα εκανες...
... Αλληλεγγυη στους 20 επιτυχοντες που αποτυχαμεν...
Καταρχας συνχαριτυρια φιλε μου και καλη σταδιοδρομια να εχεις ειμαι και εγω επιλαχων ειναι ευκολο να μας πεις τπυλαχιστον τι σειρα ησουν απο την Α κατηγορια για να ξερουμε και εμεις που μειναμε πισω που σταματησανε; Ειπες πως ησασταν 4.2 αποΑ και 2 απο Β Εσυ που ησουν απο Α Τι σειρα ειχες;
Ποσα μορια εχετε ρε παιδια και περειμενετε να μπειτε και παλι απο σας τους τελευταιους δεν ειχατε ελπιαδα να μπειτε ουτε περσυ ουτε 2 χρονια πριν, εβαλαν τον δμς επεσαν και αλλες 2 προκηρυξεις γι'αυτο, ΔΕν χασατε τιποτα αφου το ξερατε οτι δεν μπαινετε
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλησπερα. Ευχαριστω πολυ. Σημερα ορκιστικα. Ημουν 1700 σειρα Α ομαδα. Ειμασταν 4 ατομα και μαλλον τα τελευταια που πηραν. Δεν μου ειπαν τιποτε παραπανω. Αυτα ξερω. Απλα μου ειπαν απο το τμημα οτι ειμασταν πολυ τυχεροι. Και θα γινει σχολη στη ξανθη για 4 ατομα...
Αδερφε, αν απ το ακυρο σε περναν επιλαχοντα χωρις να το περιμενεις, αν ειχες 2220 οπως κ αλλοι 50 κ κληρονοσουν τελευταιος, αν τραβιοσουν απο κανα εβρο καμια κρητη οπως πολοι, για τα αθληματα, ειχες 3 μερες να προετιμαστεις για το 1000αρι κ σακατεμενος το εβγαζες, αν ετρογες τη φρικη την αγωνια κ 300 ευρο που φαγαμε εμεις, αλλα ελπιζες για το θαυμα, αν εισουν ανεργος 3 χρονια κ 27 χρονον. Κ στο τελος κοβοσουν για 5 θεσεις, νομιζω πως δε θα τα λεγες αυτα... Σου ευχομαι να μη σου τυχει, θα σκεφτεστε πριν πετατε την εξυπναδα σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης