Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Καλησπερα συνχαριτιρια στα ατομα που περασαν καλη σταδιοδρομια και μυαλο μεσα στο κεφαλι οι καιροι ειναι δυσκολοι απο ολες τις πλευρες. Εδς και μερες παρακολουθω τις συζητηση σας που σε πολλα πραγματα πεσατε μεσα. Αυτο που η8ελα να ρωτισω πρωτα τον ΄πιγασο΄ τι σειρα ησουν και αν γνωριζετε που εχουν σταματισει ειμαι 7 σειρα Α κατηγορια 1717 σειρα. Ευχαριστς και καλη επιτυχια και στους ιπολοιπους ολα θα πανε καλα τουλαχιστον αυτην την γνωμη εχω.
Ήμουν 1632 κάλεσαν και άτομα μετά από μένα αλλά δεν ξέρω πόσους. Αύριο ίσως έχω πληροφορίες... Μη ξεχνάτε ότι όσο εμείς θα είμαστε στη σχολή, ανά πάσα ώρα μπορεί να προκύψουν παραιτήσεις για οποιοδήποτε λόγο, οπότε όσοι είστε 1-2 θέσεις μακρυά από τον τελευταίο που θα καλέσουν μην απογοητεύεστε.
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Εμενα δεν με πηραν ακομα και ειμαι πριν απο εσας
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
165Χ φιλο μ τον πηραν τηλεφωνο στις 9. Δεν το γλυτωνω το καρδιακο. Ο. Τι γινει θα γινει σημερα-αυριο! Ελπιζω να με παρουν τηλ μεσα στο μεσημερι. Δε θελω αλλη ψυχικη δοκιμασια!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Τωρα ειμαι βιλλια εδω 40 φρουροι παρετηθηκαν και καμια 30 αρια ναουσα οποτε σιγουρα θα παρουν επιλαχοντες
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Με πηραν και εμενα. Παρε τηλ να μαθετε τη θεση ειστε ακουγοντε καλα τα νεα για πολλα κενα παιδια
ti ennoeis φιλε μου (40 φρουροι παρετηθηκαν και καμια 30 αρια ναουσα) δεν παρεβρεθηκαν; επιλαχοντες για πυροσβεστικη η για φρουρουσ?
Και πια ναουσα αφου εκει δεν παιρνουν ειδικους φρους ξανθη πανε ολοι οι επιλαχοντες τοθ νεου σχολιου. Ας μας εξιγησει τι θελει να μας πει ο φιλος ακριβως.
Προφανως εννοει οτι στις σχολες της Πυροσβεστικής που σημερα πηγαν στα Βιλλια και στη Ναουσα παραιτηθηκαν Ειδικοι Φ. Γιανα συνεχισουν εκει!
Φιλε μου ειμαι και εγω υποψήφιος οταν λες ακουγονται τι εννοεις απο τα ακουσες εσυ; Και οταν μιλας για κενα εννοεις απο επιλαχονταις που αποχωρισαν για να πανε πυροσβεστικη. Τι σειρα ησουν εσυ; Στο λεω γιατι ειμαι 1717 σειρα απο α κατηγορια
VAGGELIS έγραψε: Φιλε μου ειμαι και εγω υποψήφιος οταν λες ακουγονται τι εννοεις απο τα ακουσες εσυ; Και οταν μιλας για κενα εννοεις απο επιλαχονταις που αποχωρισαν για να πανε πυροσβεστικη. Τι σειρα ησουν εσυ; Στο λεω γιατι ειμαι 1717 σειρα απο α κατηγορια
Εγω ημουν 174+ πριν τα αγςνισματα μετα κατεβηκα στο 1668 κ ειναι αλλος ενα απο πισς μου... Αφου απο 150 ατομα μειναμε 69! ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΥΟΚ εισαι το παλικαρι που τρεχει πανελληνιο 800μ ;
Δεν θυμαμαι το ονομα σου!
Ειμαι αυτος που ημουν πισω σου που εκανα τριαθλο τι γινεται εμαθες τιποτα για μας τους τελευταιους εχει ακομα δρομο η το ξεγραψαμε;
Να εισαι καλα που ενημερωνεις!
Ειμαι αυτος που ημουν πισω σου που εκανα τριαθλο τι γινεται εμαθες τιποτα για μας τους τελευταιους εχει ακομα δρομο η το ξεγραψαμε;
ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 έγραψε:ΥΟΚ εισαι το παλικαρι που τρεχει πανελληνιο 800μ ;
Ναι εγω... Οτι μαθαινω το λεω... Ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλαπποτε δν ξεριες...
τι να πω...
ΥΠΟΜΟΝΗ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες