Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Τελος τις εβδομαδας θα παρουν τηλ απο πυροσβεστικη αρα μπωρη να γινουν παρετησης,
Ακυρο δηλ... Τζαμπα κοπος. Αμαρτια ειναι να μεινουμε απεξω 80-90 ατομα. Τi καλειτε τζαμπα ολοκληρο 7ο...1200αρα προκυρηξη δεν το κοβω να ξανα βγει. Εδω ψηνοντε να διωξουν χιλιαδες ατομα απο το δημοσιο... Ηταν καλη ευκαιρια να μπουμε αλλα @@... Ετσι κ αλλιως πουθενα δεν εγραφε οτι θα μας παρουν ολους στανταρ. Ειναι καλυμενοι απο μια αποψη... Θα μετραγε να παρουν καμα 500αρα στην επομενη κ να μας χωσουν κ εμας αφου ημαστε κ καλα επιτιχοντες. Μονο αν εχουμε μπαρμπα καναν υπουργο κ ξηγηθει κανα τετειο σκηνικο... Αλλα με την γκαντεμια που μας δερνει νομιζω οτι φαγαμε απ τα καλα ακυρα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
SSSSSS έγραψε:Ακυρο δηλ... Τζαμπα κοπος. Αμαρτια ειναι να μεινουμε απεξω 80-90 ατομα. Τi καλειτε τζαμπα ολοκληρο 7ο...1200αρα προκυρηξη δεν το κοβω να ξανα βγει. Εδω ψηνοντε να διωξουν χιλιαδες ατομα απο το δημοσιο... Ηταν καλη ευκαιρια να μπουμε αλλα @@... Ετσι κ αλλιως πουθενα δεν εγραφε οτι θα μας παρουν ολους στανταρ. Ειναι καλυμενοι απο μια αποψη... Θα μετραγε να παρουν καμα 500αρα στην επομενη κ να μας χωσουν κ εμας αφου ημαστε κ καλα επιτιχοντες. Μονο αν εχουμε μπαρμπα καναν υπουργο κ ξηγηθει κανα τετειο σκηνικο... Αλλα με την γκαντεμια που μας δερνει νομιζω οτι φαγαμε απ τα καλα ακυρα...
μεγάλε αυτά δεν γίνονται
Ειμαι κατηγορια β 6 σειρας. Γνωριζει καποιος κανενα νεο γι'αυτην τν κατηγορια; Εχουν ενημερωσει καποιον?
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Τπτ νεοτερο εχουμε;
Απο β κατ 6 σειρα εχουν μεινη εκτος 4ρης εκει πρεπει να εισε
Δηλαδη exoyν παρει τους 5 απο τους 9και μειναν 4 απ΄΄εξω; υπαρχει πιθανοτητα να καλεσουν κι αλλους;
Θα καλεσουν κ αλλους αν παραιτηθουν κ αλλοι. δεν καταλαβενω ομως πως ειναι δυνατον να μενουν εξω τις 6ης κ αυτοι να εχουν καλεσει κ 7η σειρα;
αν ειστε ακομα 4εις στην 6η σιν 14εις τις 7ησ...18 ατομα ακομα για να ειμαστε ολοι μεσα... τι λετε πεζει;
αν ειστε ακομα 4εις στην 6η σιν 14εις τις 7ησ...18 ατομα ακομα για να ειμαστε ολοι μεσα... τι λετε πεζει;
Σημερα τελειωσε το θεμα της πυροσβεστικησ... αρα αν ειναι να μπει καποιος αλλος ακομη θα το ξερουμε αμεσα...
Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Αναμονη αλλα 50 ατομα κ 8α μπει ολοι η 7η σειρα!jimmakos έγραψε:Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Αναμονη αλλα 50 ατομα κ 8α μπει ολοι η 7η σειρα!jimmakos έγραψε:Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Εχεις κανενα νεο για αποχωρησεις;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Ποια 50; Καμια 90ρα-100ρα θα ελεγα. Υπαρχουν κ ατομα τις β και καμια 18ρια ατομα απο την 6η σειρα α κατ. Π δεν εχουν προσληφθει ακομα. Γενικα θεωρω οτι πρεπει να μπουνε ολοι οσοι περασαν πυσοσβεστικη για να εχει ελπιδες ολη η 7. Οποτε αγορινα παμε απο βδομαδα με ελπιδα να χτυπησει το τηλ?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
YOK έγραψε:Αναμονη αλλα 50 ατομα κ 8α μπει ολοι η 7η σειρα!jimmakos έγραψε:Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Εχεις κανενα νεο για αποχωρησεις;
Οχι αλλα μια φιλη που μπηκε πυροσβεστικη μου ειπε οτι ειχε γνωστους που περιμεναν την σημερινη αποφαση για να παραιτη8ουν!
αρα υπαρχει μια ελπιδα ακομη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες