Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Απο Β κατ.7ης σειρας ο πρωτος ειχε πει οτι δεν τον εχουν παρει τηλ.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Δηλαδη αυτο ηταν. Οι τελευτεοι 60-70 της 7, πηραμε τα @@ μας... Μας την φερανε. Αυτοι οι καιροι δεν ειναι για τετοια σκηνικα ρε. Μας Γα... Σατε την ψυχολογια.καθε χρονο ετσι ηταν ρε παιδια; Μεναν επιλαχοντες επιτυχοντες απεξω;(αν ηταν ετσι τελειωσε το παραμυθι) ... Ας βαλει κανενας βυσμα την Μερκελ μπας κ βγει ακρη... Μπας κ μας παρουν συμπληροματικους στην επομενη σειρα,(αυτο θα ηταν το σωστο πιστευω σε μια κυριλε χωρα σαν την ελλαδα μας... ) ... ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ
[/QUOTEαδερφε μην φορεσεις ακομα την κρεμαλα. Θα παρω αυριο τελικα στη διευθυνση και οχι σημερα π ειχα πει. Οι πληροφοριες μου συγκρουονται με αυτο το συμβαν π καλεσαν το φιλο μου. Μιλησα με ατομο της νεας σειρας και ακομα περιμενει τηλεφωνο απο την πυροσβεστικη για να σηκβθει να φυγει. Ενας αλλος μ ειπε οτι αρχες μαρτιου θα μπουμε ΟΛΟΙ στη σχλη και αυτο για να τελειωνουν με τους 725 πυροσβεστες και ετσι να φυγουν οσοι ειναι να φυγουν οριστικα και αμτετακλειτα ωστε να μπει η φουρνια των επιλαχωντων ολων. Εμεις δλδ. Θα δουμε.
ποιος αλλος σκεφτεται οτι μπορει να δημιουργηθουν τμηματα με τους επιλαχωντες σε περισσοτερες απο 1 σχολες; Μπορει να καλεσαν τωρα καποιους απο 6η σειρα (αν οχι ολους), μονο κ μονο για να βιαστουνε γενικοτερα με τα κενα που υπαρχουν... Τι κι αν καλεσαν τωρα για την τεταρτη να πανε Ξανθη; Μπορει σε 3 βδομαδες πχ, να καλεσουν κι αλλους για να πανε πχ διδυμοτειχο... Απλα ενα σεναριο.
[/QUOTEαδερφε μην φορεσεις ακομα την κρεμαλα. Θα παρω αυριο τελικα στη διευθυνση και οχι σημερα π ειχα πει. Οι πληροφοριες μου συγκρουονται με αυτο το συμβαν π καλεσαν το φιλο μου. Μιλησα με ατομο της νεας σειρας και ακομα περιμενει τηλεφωνο απο την πυροσβεστικη για να σηκβθει να φυγει. Ενας αλλος μ ειπε οτι αρχες μαρτιου θα μπουμε ΟΛΟΙ στη σχλη και αυτο για να τελειωνουν με τους 725 πυροσβεστες και ετσι να φυγουν οσοι ειναι να φυγουν οριστικα και αμτετακλειτα ωστε να μπει η φουρνια των επιλαχωντων ολων. Εμεις δλδ. Θα δουμε.
ποιος αλλος σκεφτεται οτι μπορει να δημιουργηθουν τμηματα με τους επιλαχωντες σε περισσοτερες απο 1 σχολες; Μπορει να καλεσαν τωρα καποιους απο 6η σειρα (αν οχι ολους), μονο κ μονο για να βιαστουνε γενικοτερα με τα κενα που υπαρχουν... Τι κι αν καλεσαν τωρα για την τεταρτη να πανε Ξανθη; Μπορει σε 3 βδομαδες πχ, να καλεσουν κι αλλους για να πανε πχ διδυμοτειχο... Απλα ενα σεναριο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:ποιος αλλος σκεφτεται οτι μπορει να δημιουργηθουν τμηματα με τους επιλαχωντες σε περισσοτερες απο 1 σχολες; Μπορει να καλεσαν τωρα καποιους απο 6η σειρα (αν οχι ολους), μονο κ μονο για να βιαστουνε γενικοτερα με τα κενα που υπαρχουν... Τι κι αν καλεσαν τωρα για την τεταρτη να πανε Ξανθη; Μπορει σε 3 βδομαδες πχ, να καλεσουν κι αλλους για να πανε πχ διδυμοτειχο... Απλα ενα σεναριο.
Δεν ξέρω αν ανοίξει άλλη σχολή, αλλά όταν η "αργοπορημένη" πυροσβεστική καλέσει επιτέλους τον κόσμο στις σχολές, πιστεύω ότι θα ανοίξουν και άλλες θέσεις...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
pigasos24 έγραψε:electrolisa έγραψε:ποιος αλλος σκεφτεται οτι μπορει να δημιουργηθουν τμηματα με τους επιλαχωντες σε περισσοτερες απο 1 σχολες; Μπορει να καλεσαν τωρα καποιους απο 6η σειρα (αν οχι ολους), μονο κ μονο για να βιαστουνε γενικοτερα με τα κενα που υπαρχουν... Τι κι αν καλεσαν τωρα για την τεταρτη να πανε Ξανθη; Μπορει σε 3 βδομαδες πχ, να καλεσουν κι αλλους για να πανε πχ διδυμοτειχο... Απλα ενα σεναριο.
Δεν ξέρω αν ανοίξει άλλη σχολή, αλλά όταν η "αργοπορημένη" πυροσβεστική καλέσει επιτέλους τον κόσμο στις σχολές, πιστεύω ότι θα ανοίξουν και άλλες θέσεις...
το ζητουμενο ειναι να μπουμε ολοι. Απλα για να μην μπαινουν καθε λιγο και λιγακι νεοι για να μην "διαταραχθει" το προγραμμα.
Ρε παιδια, σας παρακαλω μην βγαζετε σεναρια απο το μυλο σας κ μας καιτε τον εγγεφαλο. Αναφερετε μονο σεναρια απο Εγκυρες πηγες.. Δηλ παιζει να υπαρχουν κ ε. Φ. Στη νεα προκυρηξη πυροσβεστικης 2012, οι οποιοι καναν τα χαρτια τους ενω ηταν μεσα στη σχολη ε. Φ. .(και παρετηθουν μαρτιο ενω κανουν πρακτικη; ) ... Καλο σκηνηκο θα ηταν, αλλα κ παλυ κανεις δεν εγγυατε πως θα μαστε ολοι της 7 μεσα... Η προκυρηξη ηταν απ την αρχη για 1200 ατομα κ πιστευω πως δεν θα παρουν ουτε 1 παραπανω
Ναι αυτο ισως ειναι τραβηγμενο αλλα οτι ακομη η πυροσβεστικη δεν εχει αρχισει εκπαιδευση και μαλλον θα ακολουθησουν και αλλες παραιτησεις ειναι πολυ πιθανον... Οποτε ας περιμενουμε λιγο ακομη...
@ ελεκτρολισα
Δηλαδη εμαθες οτι θα περιμενουν και τ'αποτελεσματα απο την νεα προκυρυξη της πυροσβεστικης για να μας απαντησουν;
Αυτο που σκεφτομασταν οτι ακομα και μετα απο 2 μηνες μπορει να μας απαντησουν δηλαδη εχει καποια βαση.
Εγω το εχω ξεγραψει να πω την αληθεια μου αλλα δεν εχω και κατι αλλο να περιμενω οποτε αν ερθει θα ερθει.
Απλα ενημερωτικα ειμαι ο 1747 απο Α κατηγορια και τελευταιος απο Α του 7ου προγραμματος (οι πισω μου ειχαν κοπει)
Δηλαδη εμαθες οτι θα περιμενουν και τ'αποτελεσματα απο την νεα προκυρυξη της πυροσβεστικης για να μας απαντησουν;
Αυτο που σκεφτομασταν οτι ακομα και μετα απο 2 μηνες μπορει να μας απαντησουν δηλαδη εχει καποια βαση.
Εγω το εχω ξεγραψει να πω την αληθεια μου αλλα δεν εχω και κατι αλλο να περιμενω οποτε αν ερθει θα ερθει.
Απλα ενημερωτικα ειμαι ο 1747 απο Α κατηγορια και τελευταιος απο Α του 7ου προγραμματος (οι πισω μου ειχαν κοπει)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Καλημερα (λεμε τωρα... ) καλα μαγκες,πηραμε ολοι το πουλι. Χαχαχαχα το φιλαρακι μου 158χ θεση, ορκιστηκε σημερα πριν κανενα μισαωρο! Του ειπανε οτι ειναι τυχερος. Ητανε ο μοναδικος π ορκιστηκε, δεν υπηρχε αλλος εκει. Μετα παιρνω τηλ αστ διευθυνση και με λιγα λογια. Πηρανε συνολο 50 ατομα. Αυτος ητανε ο τελευταιος π πηρανε!(κωλοφαρδος αλλα μπραβο του). Οταν ρωτησα αν θα παρουν κι αλλους, ο αστυνομικος απαντησε με ενα ξερο οχι. Αμεσως ρωτησα αν σε περιπτωση που παραιτηθουν ατομα για πυροσβεστικη θα παρουν κι αλλους, μου ειπε οτι ειναι πιθανον να καληφθουν τα κενα με αλλους επιλαχωντες.
επομενως οσοι μπηκανε μπηκανε και την τεταρτη πανε Ξανθη.; Οι υπολοιποι κρεμομαστε κυριολεκτικα απο τα @@ της πυροσβεστικης. Ακομα δεν τους εχουνε καλεσει να μπουνε στη σχολη (και επομενος να δηλωσουν παραιτηση) πλεον οποιον καλουν θα ειναι απο παραιτησεις λοιπον. Δεν εχω να πω ή να γραψω τπτ αλλο πλεον. Τη μονη μας ελπιδα την εγραψα ξεκαθαρα με κοκκινο χρωμα. Ελπιζω παντως να φυγουν πανω απο 90 ατομα... Να μπει ολη η 7. Κριμα παντως. Καλη μας τυχη.
επομενως οσοι μπηκανε μπηκανε και την τεταρτη πανε Ξανθη.; Οι υπολοιποι κρεμομαστε κυριολεκτικα απο τα @@ της πυροσβεστικης. Ακομα δεν τους εχουνε καλεσει να μπουνε στη σχολη (και επομενος να δηλωσουν παραιτηση) πλεον οποιον καλουν θα ειναι απο παραιτησεις λοιπον. Δεν εχω να πω ή να γραψω τπτ αλλο πλεον. Τη μονη μας ελπιδα την εγραψα ξεκαθαρα με κοκκινο χρωμα. Ελπιζω παντως να φυγουν πανω απο 90 ατομα... Να μπει ολη η 7. Κριμα παντως. Καλη μας τυχη.
electrolisa έγραψε:Καλημερα (λεμε τωρα... ) καλα μαγκες,πηραμε ολοι το πουλι. Χαχαχαχα το φιλαρακι μου 158χ θεση, ορκιστηκε σημερα πριν κανενα μισαωρο! Του ειπανε οτι ειναι τυχερος. Ητανε ο μοναδικος π ορκιστηκε, δεν υπηρχε αλλος εκει. Μετα παιρνω τηλ αστ διευθυνση και με λιγα λογια. Πηρανε συνολο 50 ατομα. Αυτος ητανε ο τελευταιος π πηρανε!(κωλοφαρδος αλλα μπραβο του). Οταν ρωτησα αν θα παρουν κι αλλους, ο αστυνομικος απαντησε με ενα ξερο οχι. Αμεσως ρωτησα αν σε περιπτωση που παραιτηθουν ατομα για πυροσβεστικη θα παρουν κι αλλους, μου ειπε οτι ειναι πιθανον να καληφθουν τα κενα με αλλους επιλαχωντες.
Αν θυμασαι καλα τα ειχα πει ηδη αυτα πρν απο 3 μερες!
καλη συνεχεια σε ολους!
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ποτε θα καλεσει η πυροσβεστικη; Σιγουρα δεν εχουν υπολογιση και αυτους που εχουν σκοπο να φυγουν για πυροσβεστικη; Δηλαδη αν φυγουν 50 ατομα για πυρο... Θα παρουν 50 απο εμας; Εγω παντος πιστευω οτι εχουν υπολογιση και αυτες τις παρετησεις. Με λιγα λογια φτιαγνουμε χαρτια για την επομενη προκυρηξη. Και κατι αλλο. Πινακας δεν θα ανακοινωθη;
Καλημερα (λεμε τωρα... ) καλα μαγκες,πηραμε ολοι το πουλι. Χαχαχαχα το φιλαρακι μου 158χ θεση, ορκιστηκε σημερα πριν κανενα μισαωρο! Του ειπανε οτι ειναι τυχερος. Ητανε ο μοναδικος π ορκιστηκε, δεν υπηρχε αλλος εκει. Μετα παιρνω τηλ αστ διευθυνση και με λιγα λογια. Πηρανε συνολο 50 ατομα. Αυτος ητανε ο τελευταιος π πηρανε!(κωλοφαρδος αλλα μπραβο του). Οταν ρωτησα αν θα παρουν κι αλλους, ο αστυνομικος απαντησε με ενα ξερο οχι. Αμεσως ρωτησα αν σε περιπτωση που παραιτηθουν ατομα για πυροσβεστικη θα παρουν κι αλλους, μου ειπε οτι ειναι πιθανον να καληφθουν τα κενα με αλλους επιλαχωντες.
επομενως οσοι μπηκανε μπηκανε και την τεταρτη πανε Ξανθη.; Οι υπολοιποι κρεμομαστε κυριολεκτικα απο τα @@ της πυροσβεστικης. Ακομα δεν τους εχουνε καλεσει να μπουνε στη σχολη (και επομενος να δηλωσουν παραιτηση) πλεον οποιον καλουν θα ειναι απο παραιτησεις λοιπον. Δεν εχω να πω ή να γραψω τπτ αλλο πλεον. Τη μονη μας ελπιδα την εγραψα ξεκαθαρα με κοκκινο χρωμα. Ελπιζω παντως να φυγουν πανω απο 90 ατομα... Να μπει ολη η 7. Κριμα παντως. Καλη μας τυχη.[
πηρανε 50 χωρις να εχουν δηλωσει παραιτηση ακομη οι επιτυχοντες στην πυροσβεστικη; Δηλαδη θα υπαρξουν και αλλες παραιτησεις λογικα οταν αρχισει κ η εκπαιδευση της πυροσβεστικης...
επομενως οσοι μπηκανε μπηκανε και την τεταρτη πανε Ξανθη.; Οι υπολοιποι κρεμομαστε κυριολεκτικα απο τα @@ της πυροσβεστικης. Ακομα δεν τους εχουνε καλεσει να μπουνε στη σχολη (και επομενος να δηλωσουν παραιτηση) πλεον οποιον καλουν θα ειναι απο παραιτησεις λοιπον. Δεν εχω να πω ή να γραψω τπτ αλλο πλεον. Τη μονη μας ελπιδα την εγραψα ξεκαθαρα με κοκκινο χρωμα. Ελπιζω παντως να φυγουν πανω απο 90 ατομα... Να μπει ολη η 7. Κριμα παντως. Καλη μας τυχη.[
πηρανε 50 χωρις να εχουν δηλωσει παραιτηση ακομη οι επιτυχοντες στην πυροσβεστικη; Δηλαδη θα υπαρξουν και αλλες παραιτησεις λογικα οταν αρχισει κ η εκπαιδευση της πυροσβεστικης...
Λοιπον πηραν 50 θα το ανακοινσουν κιολας, και 29 του μηνα θα ξαναπαρουν ατομα και θα ειναι τα τελευταια για αυτο κανουμε υπομονη και βλεπουμε
- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Δηλαδη ποτε θα ξερουμε περιπου πουε θα τους καλεσουν;
Για β κατ, πηραν 9 μεχρι το 370 μουειπαν ωs τελοs του μηνα υπαρχουν ελπιδεs απ οτι καταλαβα για λιγουs ακομη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες