Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIK

Δημοσίευση από NIK »

Α κατηγορια εχουν παρει μεχρι το 1531 και εχουν παραιτηθει 20 ατομα απο κομοτηνη και 10 απο διδυμοτειχο μεχρι και σημερα για ξανθη δεν γνωριζω. και περιμενουμε να μπειτε ωστε να ξεκινησει η εκπαιδευση.

dimitrisKte
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dimitrisKte »

ΝΙΚ τι εννοεις εχουν παρει μεχρι το 1531; Τους εχουν καλεσει?
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Παλικαρια πιστευω οτι μαθατε οτι αρκετα ατομα παραιτηθηκαν και πηγαν πυροσβεστηκη; Αρα π[ιστευω οτι θα παρουν μερικους ακομα επιλαχοντες απο τους προκαθορισμενους...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια πιστευω οτι μαθατε οτι αρκετα ατομα παραιτηθηκαν και πηγαν πυροσβεστηκη; Αρα π[ιστευω οτι θα παρουν μερικους ακομα επιλαχοντες απο τους προκαθορισμενους...

Αδερφέ όταν λες προκαθορισμένους τι εννοείς; Επίσης όταν λες αρκετά ξέρεις νούμερο;

ΝΙΚ

Δημοσίευση από ΝΙΚ »

1531 σειρα απο τον πινακα. τι δεν καταλαβαινεισ?
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

pigasos24 έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:Παλικαρια πιστευω οτι μαθατε οτι αρκετα ατομα παραιτηθηκαν και πηγαν πυροσβεστηκη; Αρα π[ιστευω οτι θα παρουν μερικους ακομα επιλαχοντες απο τους προκαθορισμενους...

Αδερφέ όταν λες προκαθορισμένους τι εννοείς; Επίσης όταν λες αρκετά ξέρεις νούμερο;

νουμερο ακριβες δν γνωριζω απλα επιδη εχω φιλαρακι επιλαχοντα ρωτησα σημερα φευγοντας απο το ΤΔΑ ξανθης εναν αρχιφυλακα και μου ειπε οτι θα παρουν παραπανω απο τον προκαθορισμενο αριθμο επιλαχοντων... Ποσους εννοουσε δν γνωριζω φιλε... Προκαθορισμενους εννοω το 30% στην Α' κατηγορια και το 20% στην Β'...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

35M.K 310 lele έγραψε:
νουμερο ακριβες δν γνωριζω απλα επιδη εχω φιλαρακι επιλαχοντα ρωτησα σημερα φευγοντας απο το ΤΔΑ ξανθης εναν αρχιφυλακα και μου ειπε οτι θα παρουν παραπανω απο τον προκαθορισμενο αριθμο επιλαχοντων... Ποσους εννοουσε δν γνωριζω φιλε... Προκαθορισμενους εννοω το 30% στην Α' κατηγορια και το 20% στην Β'...

Ευχαριστώ που ενημέρωσες αδερφέ αν και προσωπικά δε με βοήθησε η πληροφορία σου, καθώς ήδη είμαστε πέραν του προκαθορισμένου οι επιλαχόντες που μας είχαν καλέσει για αγωνίσματα και πλέον παίζουμε με τα νούμερα των παραιτήσεων.

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εαν σε βοηθαει αυτο που θα σε πω στην ξανθη που ημουν παραιτηθηκαν 27 ατομα...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

.
35M.K 310 lele έγραψε:Εαν σε βοηθαει αυτο που θα σε πω στην ξανθη που ημουν παραιτηθηκαν 27 ατομα...

Αδερφέ μου βοηθάει αρκετά γιατί ίσως το μόνο κέντρο εκπαίδευσης για το οποίο δεν είχαμε εικόνα. Αν ήξερες και πόσοι ήταν από Α και πόσοι από Β και αν υπήρχαν και άλλοι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική που ακόμα δεν παραιτήθηκαν θα ήταν πολύ καλή ενημέρωση... Ευχαριστώ όπως και να έχειΕικόνα

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

pigasos24 έγραψε:.
35M.K 310 lele έγραψε:Εαν σε βοηθαει αυτο που θα σε πω στην ξανθη που ημουν παραιτηθηκαν 27 ατομα...

Αδερφέ μου βοηθάει αρκετά γιατί ίσως το μόνο κέντρο εκπαίδευσης για το οποίο δεν είχαμε εικόνα. Αν ήξερες και πόσοι ήταν από Α και πόσοι από Β και αν υπήρχαν και άλλοι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική που ακόμα δεν παραιτήθηκαν θα ήταν πολύ καλή ενημέρωση... Ευχαριστώ όπως και να έχειΕικόνα

νομιζω χωρις βεβαια να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αλλοι 3-4... Αλλα δν κοβω και το κεφαλι μου... Για εναν ειμαι μονο σιγουρος που περιμενει να τον καλεσουν και μετα να παραιτηθει...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

35M.K 310 lele έγραψε:
νομιζω χωρις βεβαια να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αλλοι 3-4... Αλλα δν κοβω και το κεφαλι μου... Για εναν ειμαι μονο σιγουρος που περιμενει να τον καλεσουν και μετα να παραιτηθει...

Πόσοι από Α και πόσοι από Β δεν ξέρεις έτσι; Ούτε στο περίπου... (από αυτούς που παραιτήθηκαν εννοώ) ή τουλάχιστον από ποια κατηγορία ήταν οι περισσότεροι

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

pigasos24 έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:

Πόσοι από Α και πόσοι από Β δεν ξέρεις έτσι; Ούτε στο περίπου... (από αυτούς που παραιτήθηκαν εννοώ) ή τουλάχιστον από ποια κατηγορία ήταν οι περισσότεροι

οχι φιλαρακι μου δν ξερω... Χιλια συγγνωμη... Αν μαθω κατι θα σε πω παντως...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

35M.K 310 lele έγραψε:
οχι φιλαρακι μου δν ξερω... Χιλια συγγνωμη... Αν μαθω κατι θα σε πω παντως...

Να`σαι καλά αδερφέ. Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη.

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οκ παλικαρια καλο βραδυ και τα λεμε αυριο πριν την κανω για ΚΟΛΟΝΟ αθηνα... Καλη επιτυχια στους μελλοντικους συναδερφους μου...
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Τηλεφωνα στην 5η και 6η εχουν πεσει; Ξερει κανεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 1 επισκέπτης