Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

jimmakos έγραψε:Πως γινεται ρε φιλε να λενε για παραιτησεις απο δευτερα ενω σημερα και εγω απο οτι ξερω ο κοσμος φευγει απο τις σχολες; Αρα σημερα θα πρεπει να ξερουν τον αριθμο των παραιτησεων που σιγουρα δεν ειναι μονο 20...

Έχουν δικαίωμα παραίτησης ανά πάσα στιγμή τους επόμενους 2 μήνες. Μην ξαφνιαστείς αν μπούνε στη σχολή επιλαχόντες και τις επόμενες 10 μέρες καλέσουν να μπούνε κι άλλοι στις σχολές...

Εσύ ξέρεις για 20 ακριβώς και αν ναι από που, δηλαδή ποια σχολή;

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Απο διδδυμοτειχο φιλε μου, το θεμα και αλλοι αν ξερουν να ενημερωσουν...
dimitrisKte
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dimitrisKte »

Ενταξη ρε παιδια καθε μερα, ολη μερα εχω στο μυαλο μου αυτο το πραμα. Απο τις 23 Δεκεμβριου που τελειωσαμε. Δλδ ειναι σωστο αυτο τωρα; Δεν μας δινουν ουτε μια ιδεα το τι γινεται!
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

dimitrisKte έγραψε:Ενταξη ρε παιδια καθε μερα, ολη μερα εχω στο μυαλο μου αυτο το πραμα. Απο τις 23 Δεκεμβριου που τελειωσαμε. Δλδ ειναι σωστο αυτο τωρα; Δεν μας δινουν ουτε μια ιδεα το τι γινεται!

Αδερφέ εσύ με ποια σειρά επιλαχόντων είσαι και τι έγινε στη σειρά σου;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Καλα, μάματα! Πηρε τηλ η σις μ σημερα το πρωι κ της ειπανε οτι δεν ξερουν τιποτα ποσοι παραιτηθηκαν και δεν τους εχουν ενημερωσει καθολου, ωστοσο αφου μας καλεσαν θα μας παρουν ολους.(δεν μ ακουγεται κ πολυ υπευθυνη κ ικανοποιητικη απαντηση εμενα παντως.) τα νεοτερα π εχω τα ειπα κ χθες,30 ατομα περιπου απο διδυμοτειχο για πυροσβεστικη και συνολο σε ολες της σχολες 150-200 (αυτο το νουμερο το ειπε ατομο απο διδυμοτειχο παλι π περασε πυροσβεστικη) τωρα γενικα ακουστηκε οτι απο βδομαδα θα αρχισουν οι πρωτες παραιτησεις (; ! ) μην ανυσηχειτε για την τοποθετηση.1186 ατομα πριν τις παραιτησεις για πυροσβεστικη. Η βδομαδα που θα ερθει θα ειναι η πιο κρισιμη για εμας τους επιλαχωντες...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

electrolisa έγραψε:Καλα, μάματα! Πηρε τηλ η σις μ σημερα το πρωι κ της ειπανε οτι δεν ξερουν τιποτα ποσοι παραιτηθηκαν και δεν τους εχουν ενημερωσει καθολου, ωστοσο αφου μας καλεσαν θα μας παρουν ολους.(δεν μ ακουγεται κ πολυ υπευθυνη κ ικανοποιητικη απαντηση εμενα παντως.) τα νεοτερα π εχω τα ειπα κ χθες,30 ατομα περιπου απο διδυμοτειχο για πυροσβεστικη και συνολο σε ολες της σχολες 150-200 (αυτο το νουμερο το ειπε ατομο απο διδυμοτειχο παλι π περασε πυροσβεστικη) τωρα γενικα ακουστηκε οτι απο βδομαδα θα αρχισουν οι πρωτες παραιτησεις (; ) μην ανυσηχειτε για την τοποθετηση.1186 ατομα πριν τις παραιτησεις για πυροσβεστικη. Η βδομαδα που θα ερθει θα ειναι η πιο κρισιμη για εμας τους επιλαχωντες...

Αδερφέ να είσαι καλά που ενημερώνεις όσο μπορείς.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πολλες φορες εχω σκεφτει να τα κρατησω για τον εαυτο μ κ να περιμενω αν επαληθευτουν, γιατι δεν ειναι τπτ σιγουρο. Απλα ρε φιλε δε μπορω γιατι οπως νιωθεις εσυ κ οι αλλοι εδω μεσα που σας εχει φαει η αγωνια και θα σκασετε απο το κακο σας, ετσι νιωθω κ γω και μοιραζομαι ο. Τι μαθαινω ας ειναι κ βλακεια. Μακαρι παιδια να μπουμε ΟΛΟΙ.5-6-7 σειρα.
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

electrolisa έγραψε:Πολλες φορες εχω σκεφτει να τα κρατησω για τον εαυτο μ κ να περιμενω αν επαληθευτουν, γιατι δεν ειναι τπτ σιγουρο. Απλα ρε φιλε δε μπορω γιατι οπως νιωθεις εσυ κ οι αλλοι εδω μεσα που σας εχει φαει η αγωνια και θα σκασετε απο το κακο σας, ετσι νιωθω κ γω και μοιραζομαι ο. Τι μαθαινω ας ειναι κ βλακεια. Μακαρι παιδια να μπουμε ΟΛΟΙ.5-6-7 σειρα.

Αυτά που είπες μου τα είπες για Διδυμότειχο μου τα είπε και ένας φίλος στο τηλέφωνο πριν λίγο.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ε μα ιδιες "πηγες" ειχαμε ρε φιλε, αλλα θα λεει ο ενας αλλα ο αλλος;

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που πηγανε οι μυστηριωδεις 100 παραιτησεις που μου ειπε ο αλλος ο αστυφυλακας στην διευθυνση στις 6-6-12. Αφου υποτιθεται οτι δεν πηραν αλλα ατομα μετα τις.10-12-11 (αν θυμαμαι καλα κ αν τα λεω σωστα και αν δεν μ ελεγε μλκι ε Σ ο αλλος) ! Πως βγηκανε 1186 τοποθετησεις; Βασει οσων μ ειχε πει τοτε αυτος, επρεπε να ειναι 1086 περιπου... Και τι στο καλο; Απο τοτε δεν εφυγε κανενας φρουρος για να παει λ/φ; Στις 11-1-12 μπηκανε μεσα στη σχολη αυτοι! Δεν ειχαμε κ απο κει παραιτησεις; Εικόνα τωρα λογικα περιμενουμε να καλυψουμε μονο τις παραιτησεις των πυροσβεστων. Τι να πω, απλη σκεψη μου...
τραπ

Δημοσίευση από τραπ »

Παιδια περιμενετε ΣΚ τηλ. Περιπου 100 ατομα για Κομοτηνη την δευτερα
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μαγκες οταν με πειραν τηλ. Απο το τμημα για να παω 3 μερες για τα αθληματα και τα σχετικα. Στο τμημα μου ειπαν οτι εχουν τρομερες παρετησης και πολλες καινες θεσεις. Τα κενα ειναι παρα πολλα ετσι ειπαν. Εκει που καναμε τις εξετασεις 2η μερα μου ειπαν απο κει οτι μαλλον θα παρουν κ αλλους. Και τωρα περιμενουμε την πυροσβεστικη; Θα τρελαθουμε εντελως ετσι; Αλλα λενε εδω αλλα εκει αλλα τωρα. Αρε ελλας το μεγαλειο σου.
ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

5 και 6 σειρα εχουν κλεισει. Απο δευτερα οτι παραιτηση θα γινεται θα αντιστοιχει για την 7 σειρα! Και κατι αλλο παιδια, μην λετε υπερβολικους αριθμους 150-200, δεν ειναι τοσοι οι επιτυχοντες για πυροσβεστικη, αν ειναι δυνατον δηλαδη,500 ατομα εδωσαν και πηραν 200, που και τα αθληματα ειναι πιο δυσκολα... Εδω σε εμας κοπηκε πανω απο 50%. Εχω πει για 30 ατομα, μακαρι να βγουν 100 οι επιτυχοντες πυροσβεστες αλλα δεν ισχυει.
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Εγω που μιλησα με ενα φιλο που περασε πυροσβεστικη μου ειπε οτι ηταν αρκετοι απο εφ. Που περνουσαν, τωρα τι να πω, εχουν καλεσει τοσα ατομα για επιλαχοντες και ειδικα απο 7η σειρα και να μην φωναξουν ουτε τους μισους; Βεβαια στην πατριδα μας ολα πρεπει να τα περιμενουμε. Ελπιζω να χτυπησει σε ολους το τηλ κ να παρει τελος αυτη η αγωνια...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ανταρτης έγραψε:5 και 6 σειρα εχουν κλεισει. Απο δευτερα οτι παραιτηση θα γινεται θα αντιστοιχει για την 7 σειρα! Και κατι αλλο παιδια, μην λετε υπερβολικους αριθμους 150-200, δεν ειναι τοσοι οι επιτυχοντες για πυροσβεστικη, αν ειναι δυνατον δηλαδη,500 ατομα εδωσαν και πηραν 200, που και τα αθληματα ειναι πιο δυσκολα... Εδω σε εμας κοπηκε πανω απο 50%. Εχω πει για 30 ατομα, μακαρι να βγουν 100 οι επιτυχοντες πυροσβεστες αλλα δεν ισχυει.

Δεν υπάρχει κανείς ακόμα από 7η σειρά σε αυτούς που θα καλέσουν;Kαι κάτι ακόμα... Ήδη είναι σχεδόν 30 οι παραιτήσεις για πυροσβεστική. Επίσης πριν λίγες μέρες έλεγες ότι μόνο 5 άτομα έμειναν από 6η σειρά που δεν έχουν "κλείσει" και από τότε έχουμε κοντά στις 30 παραιτήσεις.

KΑι Κάτι ακόμη... Όλοι λένε για 100 περίπου άτομα...5η και 6η είναι Α και Β (με το ζόρι όμως!) 70 άτομα... Όπως και να έχει θα είναι καμιά 30αριά από την 7η τουλάχιστον (λέω εγώ)

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

ανταρτης έγραψε:5 και 6 σειρα εχουν κλεισει. Απο δευτερα οτι παραιτηση θα γινεται θα αντιστοιχει για την 7 σειρα! Και κατι αλλο παιδια, μην λετε υπερβολικους αριθμους 150-200, δεν ειναι τοσοι οι επιτυχοντες για πυροσβεστικη, αν ειναι δυνατον δηλαδη,500 ατομα εδωσαν και πηραν 200, που και τα αθληματα ειναι πιο δυσκολα... Εδω σε εμας κοπηκε πανω απο 50%. Εχω πει για 30 ατομα, μακαρι να βγουν 100 οι επιτυχοντες πυροσβεστες αλλα δεν ισχυει.

φίλε μου πάρε ένα ένα όνομα απο ΕΦ επιτυχόντες της β'κατηγορίας και τσέκαρέ τους στους επιτυχόντες της Πυροσβεστικής

59 επιτυχόντες είναι μόνο απο β'κατηγορία μη λέμε ότι θέλουμε...

ΕΦ όχι επιτυχόντες από την λίστα ώς το 240 εννοώ για να μή μπερδέψω κάποιους!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες